duś1719506024 04.06.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 mi też się podoba. baaaa... nawet bym go jeszcze trochę "doładowała" . świetna kanapa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 04.06.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bardzo ładny salon,ciepły i przytulny mimo niewielkiej powierzchni.Tapeta idealnie dobrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 04.06.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Czego chcieć wiecej? Ładne schludnie widać porządek .Salonik bez fajerwerków ale bardzo przytulny .Podoba mi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izuizu 04.06.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki za wasze opinie. Zgadza się, meble są w kolorze ciemnego orzecha. A teraz podobają mi się bardziej minimalistyczne wnętrza w odcieniach szarości. Wnętrza eklektyczne też mi się bardzo podobają. No i przede wszystkim duże przestrzenie. Ale to może kiedyś.... Ja zaszaleć za bardzo nie mogłam bo mam niecałe 16 m2 Edytowane 21 Maja 2014 przez izuizu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 04.06.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Bardzo ładnie wszystko zgrane (tapeta, kwiaty na poduszkach) - przytulnie i widać kobiecą rękę. Całe szczęście, że nie w szarościach, bo kolory masz śliczne !!! Wazon bym chętnie przygarnęła - jest przepiękny! Pasowałby mi idealnie do świeżo ściętych fioletowych irysów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.06.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 może lustro lub obraz nad stołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.06.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Izuizu mnie się podoba oczywiście pozmieniałabym parę rzeczy ale Twój salon rewolucji nie potrzebuje, brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 04.06.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Wnętrza elektryczne też mi się bardzo podobają. Jedna z zabawniejszych literówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 04.06.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 Jedna z zabawniejszych literówek dziś jedna z nas pisała o ''koLektorze'' nakładanym rano na buzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 04.06.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 może lustro lub obraz nad stołem? to właśnie miałam na myśli mówiąc, że bym może coś jeszcze dodała ale podoba mi się tak czy siak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 05.06.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Chyba jakiś elektryk mi chodził po głowie jak to pisałam Ale moje wnetrza elektryczne są - prąd w końcu mam Co do lustra to na razie myślę, że na dosyć wzorzystej tapecie to już by było za dużo. Ale kiedyś kto wie... też tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.06.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Lustro (nie namawiam, ogólnie nie widzę go przy tej wysokiej zabudowie) nie musi mieć ozdobnej ramy. Możesz mieć lustro z ramą lustrzaną Takie jak u mnie np: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4167525_d_zpsa1861dc2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 05.06.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) Dzięki za wasze opinie. Zgadza się, meble są w kolorze ciemnego orzecha. A teraz podobają mi się bardziej minimalistyczne wnętrza w odcieniach szarości. Wnętrza elektryczne też mi się bardzo podobają. No i przede wszystkim duże przestrzenie. Ale to może kiedyś.... Ja zaszaleć za bardzo nie mogłam bo mam niecałe 16 m2 ten pokój bardzo ładnie wygląda, bo właśnie dobrze dobrałaś rozmiar mebli do powierzchni pokoju. na 30 m2 to już nie byłoby to z tymi meblami. Chyba jakiś elektryk mi chodził po głowie jak to pisałam Ale moje wnetrza elektryczne są - prąd w końcu mam Co do lustra to na razie myślę, że na dosyć wzorzystej tapecie to już by było za dużo. Ale kiedyś kto wie... nie mam zdania na temat lustra - ale takie pytanie teoretyczne - czy duże lustro w prostej ramie nie zadziałałoby odwrotnie - to znaczy czy raczej nie stonowałoby wzorzystej tapety? właśnie pozostawienie dużej powierzchni nie zakrytej niczym wzorzystej tapety wprowadza moim zdaniem niepokój do wnętrza. można by zrobić naprędce wizualkę z ciekawości....kurcze mam teraz taki słaby internet, nic nie wrzucę. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 06.06.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 moim zdaniem pokój jest niewielki, ale tapeta choć wzorzysta - jest subtelna i stanowi ozdobę samą w sobie. Gdybym miała dawać lustro, to raczej po przeciwnej stronie, by odbijało właśnie dekoracyjną tapetę, tak ja na moim zdjęciu lustro odbija piękny widok na taras, a w przybliżeniu - storczyk. U właścicielki salonu vis a vis jest mebel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 06.06.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 przepiękne to twoje lustro, Piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 izuizu bardzo mi się podoba Twój salon bardzo ładna tapeta, taka delikatna ,choć odznaczająca się . Venus_m uwielbiam cegłę w domu ! ślicznie to zestawiłaś Co to za lampka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Piu boskie masz lustro uwielbiam te wszystkie detale, perełki, szklaczki ahhhhhhhhhh Aniqa dzięki kinkiet kupiony w Lovely Home (do kupienia też w Bed&Breakfast, Mint Grey, Home Art Deco). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 06.06.2013 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dziękuję, przekażę właścicielom To tylko moje zdjęcia. Moje lustro ubiłam w rogu ze dwa tygodnie temu i tak wisi, nie mam na to pomysłu, jak je odratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniqa1982 06.06.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Aniqa dzięki kinkiet kupiony w Lovely Home (do kupienia też w Bed&Breakfast, Mint Grey, Home Art Deco). Nie ma za co , ja tylko opisuję co mi się podoba Ja u siebie też chciałabym właśnie cegłę na ścianie , do tego jeszcze jakieś klimatyczne oświetlenie i wystarczy . Wykańczanie wnętrz dopiero w przyszłym roku ale już podglądamy i cegła prowadzi przed kamieniem na ścianach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.06.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Lustro (nie namawiam, ogólnie nie widzę go przy tej wysokiej zabudowie) nie musi mieć ozdobnej ramy. Możesz mieć lustro z ramą lustrzaną Takie jak u mnie np: http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/P4167525_d_zpsa1861dc2.jpg Pięknie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts