Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki za wasze opinie. Zgadza się, meble są w kolorze ciemnego orzecha. A teraz podobają mi się bardziej minimalistyczne wnętrza w odcieniach szarości. Wnętrza eklektyczne też mi się bardzo podobają. No i przede wszystkim duże przestrzenie. Ale to może kiedyś.... Ja zaszaleć za bardzo nie mogłam bo mam niecałe 16 m2 :) Edytowane przez izuizu

Bardzo ładnie wszystko zgrane (tapeta, kwiaty na poduszkach) - przytulnie i widać kobiecą rękę. Całe szczęście, że nie w szarościach, bo kolory masz śliczne !!! :) Wazon bym chętnie przygarnęła - jest przepiękny! Pasowałby mi idealnie do świeżo ściętych fioletowych irysów :)

Chyba jakiś elektryk mi chodził po głowie jak to pisałam :) Ale moje wnetrza elektryczne są - prąd w końcu mam :p

Co do lustra to na razie myślę, że na dosyć wzorzystej tapecie to już by było za dużo. Ale kiedyś kto wie...

też tak uważam :)

Dzięki za wasze opinie. Zgadza się, meble są w kolorze ciemnego orzecha. A teraz podobają mi się bardziej minimalistyczne wnętrza w odcieniach szarości. Wnętrza elektryczne też mi się bardzo podobają. No i przede wszystkim duże przestrzenie. Ale to może kiedyś.... Ja zaszaleć za bardzo nie mogłam bo mam niecałe 16 m2 :)

ten pokój bardzo ładnie wygląda, bo właśnie dobrze dobrałaś rozmiar mebli do powierzchni pokoju. na 30 m2 to już nie byłoby to z tymi meblami.

Chyba jakiś elektryk mi chodził po głowie jak to pisałam :) Ale moje wnetrza elektryczne są - prąd w końcu mam :p

Co do lustra to na razie myślę, że na dosyć wzorzystej tapecie to już by było za dużo. Ale kiedyś kto wie...

nie mam zdania na temat lustra - ale takie pytanie teoretyczne - czy duże lustro w prostej ramie nie zadziałałoby odwrotnie - to znaczy czy raczej nie stonowałoby wzorzystej tapety? właśnie pozostawienie dużej powierzchni nie zakrytej niczym wzorzystej tapety wprowadza moim zdaniem niepokój do wnętrza. można by zrobić naprędce wizualkę z ciekawości....kurcze mam teraz taki słaby internet, nic nie wrzucę.

Edytowane przez joliska

moim zdaniem pokój jest niewielki, ale tapeta choć wzorzysta - jest subtelna i stanowi ozdobę samą w sobie.

Gdybym miała dawać lustro, to raczej po przeciwnej stronie, by odbijało właśnie dekoracyjną tapetę, tak ja na moim zdjęciu lustro odbija piękny widok na taras, a w przybliżeniu - storczyk.

073.jpg082.jpg

U właścicielki salonu vis a vis jest mebel.

Aniqa dzięki :) kinkiet kupiony w Lovely Home (do kupienia też w Bed&Breakfast, Mint Grey, Home Art Deco).

Nie ma za co , ja tylko opisuję co mi się podoba :) Ja u siebie też chciałabym właśnie cegłę na ścianie , do tego jeszcze jakieś klimatyczne oświetlenie i wystarczy .

Wykańczanie wnętrz dopiero w przyszłym roku ale już podglądamy i cegła prowadzi przed kamieniem na ścianach .