Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Zakochalem sie w narozniku COMO 2-0TM , moze któraś z Pań posiada takowy, i mogłaby podzielić się swoją opinią na temat jego użytkowania?

Z drugiej strony, na stronie producenta znalazłem sofy 3 i 2 z tej samej seri, no i zgłupialem co ładniejsze. Bardzo prosze Panie o opinie, dodam że salon ma wymiary

5,20m / 7,5m.

http://meblewkoszyku.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=1763&category_id=301&option=com_virtuemart&Itemid=9&vmcchk=1&Itemid=9

• 3 weeks później...

Taką aranżację nad kanapę sobie umyśliłam.

Wszystko zamyka się w kwadracie 120x120 cm.

Podpowiedzcie proszę co wrzucic za szkło żeby stanowiło dekorację, a jednocześnie nie było wrażenia chaosu...

Chciałabym coś w kolorze, bo u nas szaro-smutno:D ale żeby to miało ręce i nogi...

podmieniam zdjęcia... ;)

IMG_2732.jpg

IMG_2728.jpg

Edytowane przez agatah

Agato, propozycja Elfir, żeby podzielić jedno zdjęcie jest, moim, zdaniem, świetna :D

Teraz, zostaje Ci tylko znaleźć to coś, na co chciałabyś patrzeć każdego dnia.

PS. Twoje ramki kojarzą mi się z obrazami Mondriana. Ale to dość specyficzne, więc nie każdemu musi się podobać ;)

Hm...według mnie pomysł z poszatkowaniem jakiejś pracy ( przykład z Coco) nie jest dobry delikatnie rzecz ujmując. Może przemyśl jeszcze tę kwestię. Naprawdę kilka spójnych stylistycznie czy kolorystycznie prac (szkiców, grafik czy nawet zdjęć) będzie zdecydowanie lepiej wyglądało, niż poszatkowany eee...plakat :)

Nie trzeba od razu kupować dzieł sztuki, żeby nie ocierać się o kicz.

Jeśli mogę dodać coś jeszcze...na rozmieszczenie poszczególnych elementów całej kompozycji zasadnicze znaczenie będzie miało to, co w tych ramkach umieścisz. Wtedy dopiero będzie miało sens tworzenie 'całości'. Powodzenia :))))

Edytowane przez martahp