agatah 04.07.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Ej, ale nikt nie mówi, że agatah ma sobie rozczłonkować Marylin czy inną Audrey Ja propozycję Elfir odczytałam jako roboczą. Ja też jeśli członkowac to jakieś przyjemne zdjęcie powiększone do rozmiaru plakatu. Moja inspiracja: http://img829.imageshack.us/img829/7066/aranzacjeminimalizm1.jpg Hmmm... o ile to u mnie na ścianie podoba mi się, o tyle to nie... i teraz mam bardzo mieszane uczucia. nie wiem czy nie pójdę jednak w jakieś zdjęcia... w końcu ujrzą świało dzienne. Przepraszam - zwracam honor wszystkim, którzy nie podpierają się nowoczesnymi technologiami i samodzielnie borykają się z meandrami języka polskiego ... Polska język - trudna język ... Co do "poszatkowanego" obrazka ... Mam mieszane uczucia. Powieszone na ścianie kartony dają ciekawy efekt ale inspiracja jakoś mnie nie przekonała ... Bardzo jestem ciekawa efektu końcowego. Mam nadzieję, że agatah się pochwali Pochwalę Super facet, teraz to już zrobiło się naprawdę niemiło. Może miało być zabawnie, a jest żenująco. Każdemu zdarza się popełnić błąd. Ale jeśli już się zdarzy, to wypada się poprawić, a nie kompromitować dalej. Wiesz, to kwestia szacunku dla czytających. Przepraszam za off topic. Agatah, pochwalisz się, gdy podejmiesz decyzję? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksii 04.07.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 ok. to trzymam się temata. tak więc lubie żyć z przyrodom w zgodzie i od strony lasu gdzie jest drugi salon zrobiłem też pokojowo tak co by pasowało. Zazdroszczę widoku za oknem Możesz pokazać więcej z tego wnętrza? Ciekawa jestem całości, bo już kanapy zapowiadają się ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.07.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Elfir ja również mam ten salon zapisany w inspiracjach właśnie ze względu na poszatkowany obraz - dla mnie bomba Jak widać wszystko ma swoich zwolenników i przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 06.07.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 czy ktoś mógłby mi doradzić do takiej lampy----do pomieszczenia wybralam do jadalni --> (zdjecie) a mam problem i prosilabym abyscie doradzili mi pasującą do niej do salonu i kuchni w kuchni z kolei potrzebuje takie bardziej halogen zwisajacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.07.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Agulenka,1. Twój post jest niezroumiały2. jest w złym miejscu - tu pokazujemy salony..., o lampy pytamy w innym wątku, gdybys chociaż pokazała pomieszczenia, do których mają być te poszukiwane lampy... Ich się nie dobiera sobie a muzom, ale do wyposażenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 07.07.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2013 czy ktoś mógłby mi doradzić do takiej lampy----do pomieszczenia wybralam do jadalni --> (zdjecie) a mam problem i prosilabym abyscie doradzili mi pasującą do niej do salonu i kuchni w kuchni z kolei potrzebuje takie bardziej halogen zwisajacy do tego postu dolanczam fotki typu jak bedzie salon i jadalnia pomalowana na kolor WIECZORNA ROSA -snieżka w tym wybrałam taki wypoczynek i meble z agaty do salonu media home meble dwie komody wypoczynek sigma medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 10.07.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Kanapa jest bleee Rolety bym zmieniła - na jakieś jasne, te wyglądają trochę jak zasłonki w starym autobusie Podłoga - nie podobają mi się ani płytki, ani ich ułożenie. Zmieniłabym lub przemalowała farbą do glazury - na szaro może? ściany - może złamana biel? Fragment ściany z telewizorem w nieco ciemniejszym kolorze niż reszta. Kolor - dodałabym błękity w różnych odcieniach, jasne i nieco siwe, w postaci zasłon/rolet, poduch, nowych obrazków (te obok telewizora do mnie nie trafiają), donic lub osłonek. Może jakieś lampy stojące i stołowe w okolicy kanapy? Ta ramka na komodzie - psuje galerię, sprawiając wrażenie niespójności. I czy ja tam widzę wyciskacz do cytrusów, czy mnie stare oczy zawodzą? Wiem, że używanie go do wyciskania cytryn mija się z celem, ale raczej jego miejsce jest mimo wszystko w kuchni Zwisy, stół, komoda, krzesła, szafka TV - ok. Zrobiłabym jeszcze ładne listwy przysufitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.07.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 ja też bym zmieniła "kolor okien". ta ciegiełka przytłacza. szary błękit (taki jak na gołębiu) fajnie by skontrastował z kolorem drewna i rozjaśnił wnętrze. jeśli nie chcesz rezygnować z pomarańczu, to może dodaj jasne zasłony? to samo w okolicy stołu - smutno, ciężko. nie przepadam za bieżnikami, ale w tym wypadku - jakiś jasny element na stole odciążyłby to wizualnie. sama nie wiem, choćby wazon z jasnymi kwiatami. masz bajeranckie krzesła, a w ogóle tego nie widać...tak samo - jasny dywan w części wypoczynkowej (kanapa mi się też nie podoba) - oddzieli podłogę od komody (chwilo się zlewają bo mają ten sam kolor).odgraciłabym też komody - zarówno pod tv jak i w jadalni masz tam wystawkę zdjęć (wyciskacza!), półmisków itd. na twoich ścianach dzieje się już wystarczająco dużo. mniej znaczy w tym wypadku wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2013 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 krzesła lepsze byłyby jasne. Wówczas nie ginęły by na tle podłogi i stołu.Raczej skupiłabym się na położeniu na podłodze pod stołem dużego jasnego dywanu - na zimę, gdy będzie uruchamiana podłogówka, by się go zwijało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 11.07.2013 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Giovanno, odrobina szacunku dla odpowiadających: dlaczego zabrałaś zdjęcia i zlikwidowałaś swoje posty po odpowiedziach dziewczyn? Forum tak nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 11.07.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Panna Z ale ja takiej podlogi i zaslon nie mam takich jak na tym zdjeciu wyslalam wam tylko jaki kolor bede miala w salonie i jadalni ta wieczorna rosa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 11.07.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Agulenko, mój post absolutnie nie odnosi się do Twojego! Między naszymi postami był jeszcze jeden, niestety - usunięty przez jego autorkę krótko po publikacji ... stąd tak to dziwnie wygląda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beetb 16.07.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Agatah,skad ta lampa? gdzie mozna kupic taka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 16.07.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Agatah,skad ta lampa? gdzie mozna kupic taka? Ja co prawda nie Agata , ale to chyba będzie Sinus Trio http://www.ceneo.pl/16646718 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 16.07.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nie, nie. To Philips Galino http://megastore.pl/102553,Philips-Massive-Lampa-wiszaca-GALINO-3xE27-100W-41779-11-10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 16.07.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Taką aranżację nad kanapę sobie umyśliłam. Wszystko zamyka się w kwadracie 120x120 cm. Podpowiedzcie proszę co wrzucic za szkło żeby stanowiło dekorację, a jednocześnie nie było wrażenia chaosu... Chciałabym coś w kolorze, bo u nas szaro-smutno:D ale żeby to miało ręce i nogi... podmieniam zdjęcia... Agato, a co dasz do tych ramek? Zdjęcia? Jeśli tak to czarno-białe czy w kolorze? Pytam, bo mam podobny dylemat. Co prawda aranżację ramek planuję inną, ale też nad kanapą, a kolor salonu mam też biało-szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 16.07.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A ja myslalam, ze to Azzardo http://lampy.it/lampy-wiszace-azzardo/cosmo-m-clear-1258.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 17.07.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Wszystkie mają jedną wspólną cechę - utrzymanie w czystości to jakiś koszmar naberia, chyba stanie na czarno białych zdjęciach z podróży, może jakieś rodzinne... A pokażesz swój układ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
truskawkowabuba 17.07.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 efilo, super salon . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oslo88 17.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nie są takie ciężkie do utrzymania, raz na jakiś czas wystarczy odkurzaczem z odległości przejechać i raz do roku zdjąć klosz do kąpieli. No samo się nie zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts