Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Adriado - pomimo, że ani kanapa, ani stół oddzielnie nie są w moim guście, całość wygląda pięknie. a zadecydowały chyba o tym chyba kolory i proporcje - nic nie jest za duże ani za małe, niczego nie jest za dużo i też nie jest pusto. czarne (chyba czarne?) dodatki bardzo ożywiają pokój i podkreślają łagodność reszty. te podkładki tez nadają rytm i wcale mi nie przeszkadzają.

no i porządek to tu ktoś potrafi trzymać....:)

Bardzo Wam dziękuję za miłe komentarze. Miałam obawy przed pokazaniem( bo stałe wg mnie jest coś nie tak), ciągle coś zmieniam, przestawiam, teraz myślę nad zmianą poduszek na kanapie. Chcę wymienić parę białych dodatków na srebrne.

Lampy nad stołem to spotline light eye. Stół wymiary 180cmx 95 cm.

Jeśli chodzi o podkladki to wiem wiem... Raz są, raz ich nie ma :)

Na chwilę obecną mam tylko taką fotkę kawałka drugiej części. Salon jest otwarty na kuchnię.

DSC06232.jpgDSC06210a.jpgDSC06208c.jpg

Ja myślałam, że tak pięknie wnętrza są tylko w gazetach!!! Aż mi się płakać chce, bo ja nawet gdybym stanęła na rzęsach to bym czegoś takiego nie wymyśliła! Powiedz proszę co to za kolor ściany?

Mam tydzień na wybór koloru ścian a nie wiem jeszcze jak reszta będzie wyglądała :/

Jeszcze raz przepięknie

adriado

PRZEPIĘKNIE - totalnie w moim stylu.

Mam pytanie - czy to stół MANU z manufaktury drewna - dąb bielony?

Bo właśnie wczoraj chciałam go zamówić i okazało się, że eamsy z podłokietnikami się nie mieszczą pod stołem - a ja mam wszystkie z podłokietnikami - faktycznie się nie mieszczą?

Napisz proszę czy to są może żaluzje z IKEA, a jak nie to jaka jest szerokość lameli i może na priv ile Cię kosztowała ta przyjemność.