ivy17 11.10.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 fajnakobieta ale będziesz miała lotnisko choć mój po rozłożeniu będzie miał 340cm czyli tak jak kiedyś mój :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.10.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) Adriado, cudowne wnętrza!!!!! Dopracowane, jasne, nieprzeładowane, nowoczesne, lekkie, funkcjonalne - no, nie opędzisz się od słów zachwytu, pochwał, i pytań!!! Na podłodze masz deski bielone/ olejowane? Też chętnie poczytam o funkcjonalności żaluzji nad oknem balkonowym - lamelki mają 2.5 cm, czy 5 cm? ALE, ALE, PROSZĘ CIĘ, POKAŻ W CAŁEJ OKAZAŁOŚCI KUCHNIĘ!!!!!!!! - WIDAĆ, ŻE JEST FENOMENALNA!!!! Edytowane 12 Października 2013 przez Sharlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Adriado pięknie Uniknęłaś komplecików, kolorystyka idealnie wyważona super. Podkładki też bym usunęła ale czerń w tym miejscu pasuje jak najbardziej może 2 czarne bieżniki na szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 12.10.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dziękuję Zaluzje na oknie tarasowym rozsuwnym składaja się z 2 części, każda po 155 cm. Szerokośc lameli to 5 mm, zamawiane w lokalnej firmie. Aby wyjsc na taras muszę je podciągnąć do wysokości osoby wychodzącej. Nie musze podciągać do samej góry, bo drzwi są rozsuwne. Na podłodze to jesion bielony lakierowany. Wrzucam kuchnię na chwilę, bo to nie wątek na kuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 12.10.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 adriado a kocyk na kanapie to w jakim celu rozłożony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 12.10.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Leży kiedy dziecko przesiaduje, bo w dupkę zimo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 12.10.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Super ta kuchnia,jaką ma szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 12.10.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 no nieee, ale za ka to cię przestajemy lubić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.10.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Duśka,też dostrzegłam od razu KA:) Adriado,przyłączam się do pytań KINKI - jakie masz wymiary wyspy i przejścia obok niej?? Na zdjęciu wygląda bardzo przestronnie. PRZEPIĘKNIE!!!!!!Kuchnia jak z najlepszych światowych salonów wnętrzarskich! Co z resztą pomieszczeń?Pokażesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_kk 12.10.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 no nieee, ale za ka to cię przestajemy lubić "KA" wybaczcie mi, ale o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.10.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Kitchen Aid - robot kuchenny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.10.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Adriado a idź to za KA :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.10.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ja lece na święta doNY to chyba sobie w końcu kupie.Za każdym razem kiedy tam jestem tak mowię ale jak zobaczyłam u ciebie jak sie pięknie wkomponował w kuchnie to juz teraz na bank kupuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 12.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Mieszkamy od roku, kawałek mojego salonu. [ATTACH=CONFIG]217888[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217890[/ATTACH] swietny salon:yes: jasny, dopracowany i nie przeładowany...bardzo mi się podoba, a żaluzje dodały takiego smaczku i elegancji ...cudnie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Dziękuję Zaluzje na oknie tarasowym rozsuwnym składaja się z 2 części, każda po 155 cm. Szerokośc lameli to 5 mm, zamawiane w lokalnej firmie. Aby wyjsc na taras muszę je podciągnąć do wysokości osoby wychodzącej. Nie musze podciągać do samej góry, bo drzwi są rozsuwne. super te żaluzje, ja mam okno 180 cm szerokie i otwierane...zastanawiam się jak to rozegrać: rolleyes: Kuchnia super, chętnie tez bym zobaczyła resztę...może jakaś łazieneczka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 12.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Proszę o pomoc, a właściwie nie ja a moja teściowa a ja za jej pośrednictwem Teściowa wyburzyła ścianę między pokojami i w ten sposób połączyła salon i jadalnię. Ściany wszędzie kremowo-białe, drzwi + meble brązowe, kanapa w salonie skórzana ruda. Teraz jest na etapie zamawiania stołu + krzeseł do jadalni. I padło pytanie: czy obicie/tapicerka krzeseł lepiej zamówić jaśniutkie jak ściany czyli kremowo-białe czy dobrać pod kanapę czyli rude? Co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 ja w sprawie tej piękniej kuchni ...[ATTACH=CONFIG]217936[/ATTACH]... czy możesz mi powiedzieć ile cm wystaje zabudowa w kuchni od tej szarej ścianki?? no i widzę, że nie masz oświetlenia nad wyspą tylko nad "korytarzykami" czy to wystarcza?? nie świeci punktowo z góry jednak, czy nie jest zbyt ciemno podczas gotowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 13.10.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dziewczyny mixer kupiony podczas wakacji w USA w sklepie online za niecałe 300$. Jeżeli ktoś się wybiera za ocean i chce mixer przewieżć w walizce, to sklep mogę polecić i podać link.Szerokość kuchni przed zabudowa to ok 335 cm. Wymiary wyspy po blacie 92 x 224 cm.Zabudowa wystaje od scianki 10 cm.Nad wyspą brakuje okapu (choć wcale mi go nie brakuje i zastanawiam się czy warto kupowac), a oświetlenie jest halogenowe i naprawdę nie jest ciemno, jest bardzo jasno i oświetla wyspę. Oczka w halogenach są regulowane i ustawione na blat wyspy. Zdjecie zrobione jest w dzień , dlatego zasłoniłam okno zaluzjami, bo fotka wychodziła ciemna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 13.10.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Mieszkamy od roku, kawałek mojego salonu. [ATTACH=CONFIG]217888[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]217890[/ATTACH] nadzwyczajnie! gratuluję i zazdroszczę smaku ...jak będę stawiać nowy dom, to się naprawię i u mnie też będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.10.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Dziękuję Zaluzje na oknie tarasowym rozsuwnym składaja się z 2 części, każda po 155 cm. Szerokośc lameli to 5 mm, zamawiane w lokalnej firmie. Aby wyjsc na taras muszę je podciągnąć do wysokości osoby wychodzącej. Nie musze podciągać do samej góry, bo drzwi są rozsuwne. Na podłodze to jesion bielony lakierowany. Wrzucam kuchnię na chwilę, bo to nie wątek na kuchnie. [ATTACH=CONFIG]218049[/ATTACH] Cuowna kuchnia, IDEAŁ. Nie tylko piękna, ale i funkcjonalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts