-ula- 30.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Kanka9, baaardzo moje klimaty. Uwielbiam gołe okna, zasłaniam jedynie okno w łazience. Nie lubię roślin w domu, więc nie chcę zasłaniać zieleni za oknami. No i mniej kurzu i problemów z wieszaniem firan i zasłon. Im mieszkanie czy dom bardziej bezobsługowy tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 30.11.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Kanka9 ślicznie a te 4 kolorowe krzesła to Antilla ? Naprawdę extra i made in Poland Czy można je zamówić w dowolnym kolorze ? Takie by były fajne: http://4.bp.blogspot.com/-voc4Xn8d5W8/T-dh2KdBjKI/AAAAAAAACK8/E8ACPyEqTj4/s1600/8+ciekawych+pomys%C5%82%C3%B3w+na+aran%C5%BCacj%C4%99+jadalni+-+zdj%C4%99cie+4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 30.11.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Piu to nie Antille a Ironica firmy TON To krzesła czeskie zdaje się I mają paletę kolorów z których można wybierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 30.11.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 no właśnie zauważyłam, że różnią się wykończeniem oparcia.. A teraz widzę, że nie tylko.. http://www.edilportale.com/immagini/prodotti-thumb/b_prodotti-34600-relb26a6b68-560c-4b18-9c3d-f02d8c00c518.jpg Antilla Hm... pepik ładniejszy moim zdaniem http://forum.muratordom.pl/images/smilies/smile-2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 30.11.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Oba fajne , antille też brałam pod uwagę , nawet na nich siedziałam Ale wygrał TON i mogę ich usługi polecić w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 01.12.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 a My z domów, gdy zechcemy to sprzedamy je bez problemu i zarobimy na nich więcej nż Ty na lampie. Nie znam nikogo, kto sprzedałby dom nie zyskując na nim. Ludzi w miejscu zamieszkania wiąże praca i szkoła dzieci a nie dom........ oj, chyba niekoniecznie - niż demograficzny, emigracja, zaostrzenie kryterium udzielania kredytów hipotecznych, konieczność posiadania wkładu własnego, program MDM eliminujący rynek wtórny, sytuacja makroekonomiczna... A jeszcze jak ktoś wziął kredyt parę lat temu we frankach, to dopiero ma "zysk" http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif Na rynku nieruchomości jest bessa i nie ma się co czarować . Między bajki włóż sobie historie o sprzedaży domu z zyskiem na rynku wtórnym. http://grafik.rp.pl/grafika2/1067479,1140221,16.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katawoj 01.12.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 kanko jak Ci się użytkuje ten dywan z IKEA?nie ściąga się podczas odkurzania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.12.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 każdy dywan niewsunięty pod mebel będzie się suwał bez maty antypoślizgowej (no chyba że jest tak wielki że okurzający na nim stoi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.12.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 oj, chyba niekoniecznie - niż demograficzny, emigracja, zaostrzenie kryterium udzielania kredytów hipotecznych, konieczność posiadania wkładu własnego, program MDM eliminujący rynek wtórny, sytuacja makroekonomiczna... A jeszcze jak ktoś wziął kredyt parę lat temu we frankach, to dopiero ma "zysk" http://forum.muratordom.pl/images/smilies/wink-2.gif Na rynku nieruchomości jest bessa i nie ma się co czarować . Między bajki włóż sobie historie o sprzedaży domu z zyskiem na rynku wtórnym. http://grafik.rp.pl/grafika2/1067479,1140221,16.jpg Sprzedać dom z zyskiem??? No powodzenia życzę!!! Ja swojego szeregowca od pół roku za cenę mieszkania nie mogę sprzedać! Znajomi sie niedawno rozwodzili i sprzedali dom mniej wiecej 200 metrów za 800 tys gdzie za sama działkę dali pare lat temu 500 tys! Jest mega bessa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 01.12.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 kanko jak Ci się użytkuje ten dywan z IKEA? nie ściąga się podczas odkurzania? Nie no zwija się jak każdy taki cienki Ale nie mam z tym problemu . A użytkuje mi się bardzo dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 02.12.2013 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 (edytowane) a My z domów, gdy zechcemy to sprzedamy je bez problemu i zarobimy na nich więcej nż Ty na lampie. Nie znam nikogo, kto sprzedałby dom nie zyskując na nim. Ludzi w miejscu zamieszkania wiąże praca i szkoła dzieci a nie dom........ Gratuluję optymizmu. Moi znajomi wychodzili z tego samego założenia i po 5 latach bezskutecznego poszukiwania klienta, ostatecznie sprzedali dom, obniżając cenę z 1,1 mln do 650 tys. PLN. Nigdy nie wiesz jaka sytuacja rynkowa Cię zastanie w momencie potrzeby sprzedaży. Nie masz też wielkiego wpływu na rozwój infrastruktury i nie wiesz, czy nagle nie powstanie w twoim sąsiedztwie jakaś obwodnica, oczyszczalnia czy ferma drobiu, która sprowadzi wartość twojej nieruchomości do rynkowego minimum. Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Sniper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.12.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 wiem, bo znam plan zagospodarowanie przestrzennego, wiem co gmina planowała i planuje. Poza tym ja swojego domu nie traktuję jak kuli u nogi tylko jako azyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 03.12.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Bo w Polsce można wierzyć urzędnikom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrWanat 03.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ja swojego salonu jak na razie nie pokaże - bo musiałbym wkleić zdjęcie otynkowanego, pustego pomieszczenia. Ale Wasze salony są bardzo fajne, pokażę je później żonie i razem zastanowimy się nad tym jak zaplanować nasz pokój dzienny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.12.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 a to mój salonik ..... brakuje jeszcze dywaniku pod ta mala lawe naroznik i komoda lawa kupiona w AGATA MEBLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 03.12.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 witajciepo raz kolejny prosze Was o poradeczy ta lampa pasuje do salonu nad lawe???oczywiscie "lawa' jest tymczasowa:rolleyes:http://images63.fotosik.pl/442/37ca3f967584773cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.12.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 moim daniem ta lampka pasuje do wyspy a nie do stolu kawowego za malutka....gdyb byla odrobine wieksza bylo by ok ale to tylko moje zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 03.12.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Agulenko, kolor wybraliście wybitnie nietrafiony Zimny, nieprzyjemny, niepasujący ani do funkcji, ani do charakteru tych pomieszczeń... Po co podwieszony sufit nad częścią salonową? Po co jest wnęka, do której częściowo wsunęłaś szafkę rtv? I po co ta szafka, skoro tv jest wmontowany w ścianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 03.12.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 joliska ja jednak nie jestem tgo samego zdania co Ty .... z wszystkim raczej co napisalas to se nie zgodze . \twierdze ze w realu jest ladnie przyjemnie wcale nie zimno i nie jest nieprzyjemnie..... szafka rtv musi byc poniewaz niedluo tam zawita jakies kino domowe na dole mamm dvd potrzebne jest miejsce by wiadomo wlozyc tam filmy bjki dla dzieci to gdzie ym miala to niy wlozyc???? gdybym tam niezrobila wneki uwazam ze wted scianaby byla bardzo gola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 03.12.2013 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Jestem tego samego zdania co Joliska,co bym zmieniła...........?1.kolor ścian2.wszędzie te same rolety (okna tarasowe)3.lampy z tej samej serii4.zlikwidowała różnokolorowe doniczki5.zlikwidowała te wnęki i duperele.Nie macie żadnego dodatkowego oświetlenia tylko to górne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts