agulenkaosw 03.12.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Edytowane 5 Grudnia 2013 przez agulenkaosw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 03.12.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Agulenka - kolor ścian Z białym byłoby o niebo lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sniper 03.12.2013 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 wiem, bo znam plan zagospodarowanie przestrzennego, wiem co gmina planowała i planuje. Poza tym ja swojego domu nie traktuję jak kuli u nogi tylko jako azyl. Dobry żarcik, ale zupełnie niezgodny z naszymi realiami. Zmiana planu zagospodarowania to tylko kilka podpisów. Pozostaje tylko trzymać kciuki, żeby nigdy nikomu nic się nie odmieniło. Na ochłodę przykład z życia: na moim osiedlu w wakacje tego roku zrównano z ziemią 2-piętrowy dom jednorodzinny, bo miasto upomniało się o ten teren pod budowę drogi. Z mediów wiem, że działkę zabrano na podstawie ustawy wywłaszczeniowej. A w okolicy mojego nowego mieszkania, które kupiłem rok temu, właśnie powstaje Biedronka, choć plan zagospodarowania przewidywał tylko i wyłącznie ciche, kameralne osiedle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 W salonie agulenki, jak dla mnie, za dużo się dzieje, zbyt wiele rzeczy z kompletnie innej bajki, np. kominek, krzesła, lampy (i to na dodatek dwie zupełnie różne i gryzące się), rolety, firany... Sam kolor ścian i podłoga kojarzą mi się tak śródziemnomorsko i w sumie przyjemnie, ale w połączeniu z resztą wystroju... misz-masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 03.12.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Pytanie mam Czy regały na książki dobrze wyglądają z przeszklonymi drzwiami? Planujemy w salonie (mały, 23 m. i otwarty częściowo na kuchnię) wstawić taki regał (160 szer.) i zastanawiam się, czy może właśnie z drzwiczkami. Tylko po to, żeby nie kurzył się tak strasznie w środku. Przyznam szczerze, że takie regały troszkę kojarzą mi się z segmentami i witrynami z szybka, za którymi stały zastawy stołowe, wazoniki i inne pierdoły. Regał byłby prosty, biały, podobny jak u Kanki Generalnie nie mam pojęcia o urządzaniu mieszkania, nie znam się i liczę na Wasze zdanie w tej sprawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 03.12.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 joliska, szafka rtv chyba nie powinna nikogo dziwić. Nie widziałąm chyba ani jednego salonu bez tego mebla. sama mam, gdzieś trzeba schować sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 03.12.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Salon Agulenki wygląda dokładnie tak, jak jej posty Ciężko go zrozumieć. Trzy kolory drewna w jednym pomieszczeniu, przy czym to na kominku - gryzie się z tym na - prawie schowanej ??? - komodzie. A żyrandole (moim zdaniem - niepasujące do siebie) i wielbłądy razem są boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.12.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Agulenko, jeżeli chcesz pomocy przy ratowaniu twojego salonu, to mnóstwo osób ci tu pomoże, bo na szczęście jeszcze w miarę niewielkim kosztem możesz to zrobić, naprawdę. a jeżeli chcesz go tu obronić takim, jaki jest - nie uda ci się to raczej, chyba że zadowala cię nieszczerość. dziewczyny tutaj już uratowały niejeden salon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 agulenkaosw Twój salon to ...:sick:Dyplomatycznie napisze tylko ze najważniejsze ze podoba sie Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 optima ta lampa :no:Sama w sobie jest ok ale nie nad stolik kawowy.Za mała po prostu.Pomysl o jakimś większym fajnym żyrandolu. Nie da sie w ogóle jakoś wypośrodkować tego żyrandola żeby wisiał na środku bezpośrednio nad stolikiem a nie obok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 03.12.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 (edytowane) witajcie po raz kolejny prosze Was o porade czy ta lampa pasuje do salonu nad lawe??? oczywiscie "lawa' jest tymczasowa:rolleyes: http://images63.fotosik.pl/442/37ca3f967584773cmed.jpg optima, ta zdecydowanie za mała, jak już kilka osób pisało. A może ikeowy maskros? http://lh4.ggpht.com/_8s1TB229vsg/TKIOqeOYWNI/AAAAAAAAOq4/gYyHZgNh0QI/maskros%20moments%20de%20vie_thumb%5B3%5D.jpg?imgmax=800 http://lh3.ggpht.com/_8s1TB229vsg/TKIOpvzui7I/AAAAAAAAOqw/LtDMpA9pr4M/maskros%20styleroom%20se%203_thumb%5B1%5D.jpg?imgmax=800 http://bungalowhomestagers.com/wp-content/uploads/2013/04/Ikea-maskros.jpg http://www.domplusdom.pl/sites/default/files/imagecache/the_look_gallery/images/look/modelina_m_1.jpg Edytowane 3 Grudnia 2013 przez asizo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 03.12.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 agulenkaosw Twój salon to ...:sick:Dyplomatycznie napisze tylko ze najważniejsze ze podoba sie Tobie. niby najważniejsze, ale potem to się ciągnie i na dzieci przechodzi, i potem wszyscy mówią, że Polacy nie maja gustu. może i by mieli, gdyby ktoś się odważył i ich nauczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 03.12.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 oczywiscie stolik i kanapa beda przesuniete bardziej w strone kominka i lampa bedzie nad lawato oswietlenie nie bedzie glownym w salonie, nad stolem beda dwie duze czarne lampy z IKEA i kinkiety na bocznych scianachczy to zmienia postac rzeczy czy nadal nie jest OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 03.12.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Dziewczyny, proszę napiszcie, czy coś takiego jak przeszklony regał na książki w salonie ma rację bytu? czy lepiej bez szkła? Nie mam zdjęć salonu, ale właściwe to chyba nie ma znaczenia. No i raczej bałabym się pokazać salon, bo polotu to on nie ma za grosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 03.12.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Książki są dość ciężkie myślisz ze szkło utrzyma? Ja bym sie chyba jednak bała ryzykować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.12.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 agulenko wiem, ze to twoje wymarzone i nie fajnie słucha się krytyki od obcych ludzi, ale tu nic do siebie nie psuje. Kominek jak z domku na prerii, nowoczesne meble, kanapa, pałacowy żyrandol nad kanapą, super nowoczesny zwis nad stołem, kolor zimny i niepasujący do mdłych dwukolorowych szafek. Bez pomysłu ustawione meble po kątach, na ścianach.......do tego firanki , optuję za uwolnieniem firanek. Na jednej otwartej przestrzeni wystrój okien powinien być podobny, jesli nie jednakowy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 03.12.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Fajna kobieta, książki na regale, prostym białym, coś jak billy z ikea. Tylko drzwiczki szklane, półki normalne. Czy lepiej bez drzwiczek? No nie znam się zupełnie. Generalnie wolałabym bez, ale mąż coś przebąkiwał o tym i zaczęłam się zastanawiać. Ale dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.12.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 albo kilka sopli w komplecie a nie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 03.12.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 agulenko wiem, ze to twoje wymarzone i nie fajnie słucha się krytyki od obcych ludzi, ale tu nic do siebie nie psuje. Kominek jak z domku na prerii, nowoczesne meble, kanapa, pałacowy żyrandol nad kanapą, super nowoczesny zwis nad stołem, kolor zimny i niepasujący do mdłych dwukolorowych szafek. Bez pomysłu ustawione meble po kątach, na ścianach.......do tego firanki , optuję za uwolnieniem firanek. Na jednej otwartej przestrzeni wystrój okien powinien być podobny, jesli nie jednakowy..... LUBIĘ TO !!! świetnie to opisałaś... i jak delikatnie można delikatnie żonko? można! a kominek mi się BARDZO nie podoba, brzydki jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 03.12.2013 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 To może i ja się odważę Jak sami widzicie "salonowi" jeszcze trochę brakuje. Nawet maskownice na okna jeszcze nie założone bo my jeszcze w pudełkach, bez schodów, bez drzwi wewnętrznych, ale w końcu w domu )) Kolor z ostatniego zdjęcia to kolor rzeczywisty. Lampa stojąca jest z biblioteki, ale tymczasowo stoi w salonie bo docelowej-salonowej wciąż nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts