duś1719506024 08.12.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 a pokażesz jak wygląda ta ściana, na której są pozostawione kabelki na kinkiety? przypuszczam, że tam jest gdzieś wejście (z tej perspektywy robisz foto stołu ) i w zależności od tego "ile tej ściany" pozostaje albo tą komorę postawiłabym właśnie pod kinkietami albo za jedną z kanap. zgadzam się z przedmówczyniami, ze kanapy powinny wyjść z narożnika - uwielbiam układy równoległe, fantastycznie sprzyjają rozmowie, więc z tego bym nie rezygnowała, ale pokręćcie tymi kanapami - może lepiej będzie ustawić jedną pod kinkietami, a drugą jakby tyłem do stołu? (zastanawiam się który układ da więcej przestrzeni - jedyny mankament tego roboczego zdjęcia, to dla mnie właśnie nadmierne ścieśnienie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 08.12.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) duśku - jedna z sof stoi plecami do wejścia, to zdjęcie zrobiłam stojąc w wejściu do salonu z wiatrołapu: tutaj widać rzeczony wiatrołap i wejście: poganiam dziś męża, poprzestawiamy te sofy i wrzucę zdjęcia. Ten narożnik nie jest duży: ściana z oknem o którą opierają się plecy jednej z sof do zasłony ma 260cm, sofa 208, zaś ściana z przewodami na kinkiety (ta do której sofy stoją bokiem) - 305. Sama widzisz, że poszaleć to tu raczej nie można. Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.12.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwia LBN-slicznie!!!!! Bardzo proszę o namiar na szarą farbe-jestem przed rewolucją malarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.12.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 a czy gdzieś tam ma się znaleźć tv?ta kolorowa komódka - fajnie będzie wyglądała pomiędzy wiatrołapem a kuchnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 08.12.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwia LBN-slicznie!!!!! Bardzo proszę o namiar na szarą farbe-jestem przed rewolucją malarską Gumisiu - farba ma piękny kolo. Powiedziałabym, że w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu. To Flugger, nr 5496. Dusia - TV nie będzie, a komoda właśnie na tej ścianie ma stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.12.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 to możesz suwać meblami do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.12.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwia a pamiętasz może cena i za jaką pojemność-bo bym sobie już kosztorys wstępny zrobila;) No i ILE razy malowane-raz czy dwa? DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!! ACHA I JESZCE POTRZEBUJE ZNAC WYMIAR SCIANKI PRZY KTOREJ STOI ka WKUCHNI-OD ROGU DO OKNA:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 08.12.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 (edytowane) to możesz suwać meblami do woli Dusia - mnie już pół rodziny i znajomych współczuje. Bo wiadomo: nie ma TV to nie wiadomo w którą stronę sofę ustawić Gumiśku, jeśli nic nie pokićkałam to za 10l płaciłam 320zł. Malowałam dwa razy. Ścianka ma 43,5cm Edytowane 8 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN dopisek dla Gumi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 08.12.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwio, pęknie! Nie mogę się napatrzeć !!! Powiedz, czy ta farba wpada w niebieski lub fioletowy? Poszukuję czystego szarego do pokoju dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.12.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwio pieknie. Wstawisz większe zdjęcie łapacza/wiatrołapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.12.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Sylwio, pęknie! Nie mogę się napatrzeć !!! Powiedz, czy ta farba wpada w niebieski lub fioletowy? Poszukuję czystego szarego do pokoju dziecięcego. mam dokładnie ten kolor, co sylwia, więc pozwolę sobie zabrać głos. w świetle słonecznym - ta szarość zbliża się do białego, nastomiast w podchmurny dzień to taki szaro-niebieski gołąbek. (jestem nim zachwycona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 (edytowane) milady - duś prawdę mówi, kolor zachwyca Ten kolor kupiłam tylko do salonu i holu, pomalowałam jedną ścianę i... skończyło się na pomalowaniu nim całego domu (oprócz sypialni). Choć ja nad tą kroplą niebieskiego bym się zastanowiła Mnie się zdaje, że on w nic nie wpada - bardzo zwracałam na to uwagę bo właśnie wpadania w inny odcień chciałam uniknąć. Gdzieś już pisałam, że ten kolor to mieszanka tylko bieli i czerni. żono - czy wyrazisz akceptującą zgodę na pokazanie go przed świętami kiedy już będzie nowe ubranie miał? Teraz stoi tam komoda z pokoiku córki, wieszak ze starego mieszkania, jakaś mikro szafeczka z podręcznymi gratami, maleńki taborecik do zakładania butów Hani i krzesło. I uwierz - to wszystko się tam mieści! No chyba, że o samą wielkość wiatrołapu Ci chodzi. Machnąć Ci? Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Sylwia_LBN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.12.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 milady - duś prawdę mówi, kolor zachwyca Ten kolor kupiłam tylko do salonu i holu, pomalowałam jedną ścianę i... skończyło się na pomalowaniu nim całego domu (oprócz sypialni). Sylwio, siostro ty moja nierodzona (kolor wybrałam początkowo tylko do kuchni i salonu. przy pierwszej nadarzającej się okazji przemalowałam resztę) (oprócz sypialni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia_LBN 09.12.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Sylwio, siostro ty moja nierodzona (kolor wybrałam początkowo tylko do kuchni i salonu. przy pierwszej nadarzającej się okazji przemalowałam resztę) (oprócz sypialni) Dusia - Ja wiem, że Ty nie z tych co pokazują, ale może jak ładnie poproszę to dasz na priv namiar na ten tajnos agentos album ? ( już kiedyś miałam prosić ale się trochę krępowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Gumisiu - farba ma piękny kolo. Powiedziałabym, że w rzeczywistości ładniejszy niż na zdjęciu. To Flugger, nr 5496. chciała bym zamówic sobie próbki kolorów z fluggera - ten Sylwi i moge jeszcze dwa. MAcie jakiś faworytów z palety tego producenta ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 09.12.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ivy gdzie zamawiasz próbki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ivy gdzie zamawiasz próbki?? na stronie mozna zamówic za 10 zł trzy próbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milady 09.12.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ooo super, też się napaliłam na ten kolor polećcie jeszcze jakieś dwie fajne szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ale gotowce czy z mieszlanika? Jeśli gotowce, to Beckers Star Dust i Light Grey.Są po prostu szare, bez żadnych podtonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 09.12.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Ale gotowce czy z mieszlanika? Jeśli gotowce, to Beckers Star Dust i Light Grey. Są po prostu szare, bez żadnych podtonów. te już mam zapisane chyba od Ciebie wcześniej musze rozważyc za i przeciw oraz ceny tych farb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts