Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

a może jednak wrócić do pierwotnej wersji białej ceglanej ściany i dać białe rolety/żaluzje montowane nad nadprożami albo pod sufitem ( od tego zależałoby jak wysoko pociągnąć cegiełkę)

Sorki za byle jaki szkic

qnua.jpg

Do mebli z recyklingu pasowałaby ta cegła i chyba bardziej jednak żaluzje niż rolety.

Rolety sporo droższe, ale wydatek raz a porządnie.

I chyba raczej montowane u sufitu

http://www.decorwin.pl/images/bg1.jpg

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam po dłuuuuugiej przerwie. dziś ja pokażę swój salon i fragment klatki schodowej. Brakuje jeszcze co nieco...choćby białych listew podłogowych, kable od głośników niezamontowanych wisza i straszą, stolik kawowy tez z innej bajki. Ale jakoś brniemy do przodu. Zdjęcia niestety z komórki :-(

Zdjęcie0722.jpgZdjęcie0723.jpgZdjęcie0725.jpgZdjęcie0726.jpgZdjęcie0735.jpg[ATTACH=CONFIG]235412[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235413[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235414[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235415[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]235416[/ATTACH]

Edytowane przez Agi75

ja widzę :-)

Agi- pokaż schody w całości -bardzo ładnie się prezentuje dębina: co jest na ścianie klatki schodowej?, i na podłodze w salonie?

Co oświetla salon w części wypoczynkowej?i pokaz sufit- też ładny i jakie to drzewo?

czy płatwie były heblowane przed montażem czy po?

Edytowane przez acca5

ja też widzę!

bardzo ładna chata. taka normalna (w sensie że nie przesadzona). na kanapie aż chce się zasiąść, sięgnąć po gazetkę i wyciągnąć nogi. kolory powodują że jest cieplutko, przyjemnie. ale jednocześnie jest elegancko. założę się, że pachnie u ciebie kawą.

naprawdę baaaardzo mi się to podoba.

Agi

moje klimaty - nowocześnie i bardzo ciepło zarazem :) Bardzo mi się podoba, zwłaszcza sufit, belki, schody, fotel uszak i anioł strzegący ognia :)

Funkcjonalnie też super - wygodne sofy z widokiem na kominek (nie znoszę kominków w przejściu, to nieporozumienie)

Jedyne, co mi tu nie pasuje, to lakierowana na połysk komoda, ale ja ogólnie nie lubię lakierowanych płyt w domach, więc się nie przejmuj :)

Stolik kawowy właśnie z drewna pasuje idealnie, tylko mógłby być taki grubszy, solidniejszy.

Co to za cudny kwiat w białej donicy - jest piękny !

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=235418&d=1389868463

Piu dziękuję.Lakierowana komoda to jedyne w salonie nawiązanie do kuchni , która jest otwarta na salon P1010200.jpgP1010454.jpg

Piu nie mam pojęcia co to za kwiatek.Kupiłam go chyba z 5 lat temu w nomi i tak już z nami jest.Sama się dziwie, ze wtedy nie zwróciłam uwagi na nazwe...

Edytowane przez joliska