Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

W moim salonie kolorek ten ciemny to mus jagodowy dekoral i sama nie wiem który jest bliższy prawdy (chyba w rzeczywistości jest jeszcze inny). Panele to classen dąb verden, a lampa nie wiem jak się zwie ale jest zakupiona w Leroy Merlin. Kuchnię można obejrzeć na wątku z kuchniami.

Życzę miłego urządzania i szybkiego zamieszkania "na swoim".

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

oooooo cudownie u Ciebie !!!

Schody przepiekne !!!!

podklejam sie do reszty "zachwytowiczów" :) i czekam na wiecej fotek.

A tak przy okazji zdradz prosze (moze byc priv) cene takich schodow. Sa BOSKIE !

Właśnie myślałam nad jakąs fototapetą nad sofa, ale nie mam koncepcji jaka :)

Podłogi raczej nie zmienię, bo to parkiet. Myslałm jeszcze o czyms takim.

http://images45.fotosik.pl/269/60a9464c9b4392cf.jpg

mam jeszcze takie dodatki w pokoju

http://images38.fotosik.pl/265/263af6033e694dc4med.jpg

http://images36.fotosik.pl/155/afbd1ac73732bbcamed.jpg

http://images49.fotosik.pl/269/1327d3ee80dcfcb6med.jpg

Co Wy na to :)

koniecznie wyrzuc,te dodatki,kiczowate,dawno już nie w modzie :-?

W moim salonie kolorek ten ciemny to mus jagodowy dekoral i sama nie wiem który jest bliższy prawdy (chyba w rzeczywistości jest jeszcze inny). Panele to classen dąb verden, a lampa nie wiem jak się zwie ale jest zakupiona w Leroy Merlin. Kuchnię można obejrzeć na wątku z kuchniami.

Tasha,

Twoje kolory i ich zestwienie są... bardzo zaskakujące !

Przyznam, że chyba bym się na takie nigdy nie zdecydowała... ale jak zobaczyłam je na Twoich zdjęciach to... wywarły na mnie meeeeeeega-pozytywne wrażenie !

No w szoku jestem, jak pięknie.

Bardzo rześko i radośnie.

Pięknie po prostu !

Aż chce się tam mieszkać... albo wejść na kawkę.

:wink:

Sama tak odważnie dobierałaś te kolory, czy ktoś przekonał Cię do nich ( dekorator czy ktoś taki ) ???

Tasha,

Twoje kolory i ich zestwienie są... bardzo zaskakujące !

Przyznam, że chyba bym się na takie nigdy nie zdecydowała... ale jak zobaczyłam je na Twoich zdjęciach to... wywarły na mnie meeeeeeega-pozytywne wrażenie !

No w szoku jestem, jak pięknie.

Bardzo rześko i radośnie.

Pięknie po prostu !

Aż chce się tam mieszkać... albo wejść na kawkę.

:wink:

Sama tak odważnie dobierałaś te kolory, czy ktoś przekonał Cię do nich ( dekorator czy ktoś taki ) ???

Dzięki za słowa uznania jeśli chodzi o mój salonik. Tym bardziej się cieszę ze po pomalowaniu chciałam kupować beżowe farby i dokonywać zmian;).Poza tym pomysł był całkowicie mój i nie było na kogo zwalić winy że mi się nie podoba:D. Dopiero jak pojawiły się inne elementy wnętrza (nadal nie wszystkie!!!!) zaczęło to mieć ręce i nogi i dla mnie. Nawet jak dla mnie te kolory były odważne ale nie chciałam mieć szaroburo (choć nie wiadomo co będzie przy zmianie kolorów!).

Dzięki za słowa uznania jeśli chodzi o mój salonik. Tym bardziej się cieszę ze po pomalowaniu chciałam kupować beżowe farby i dokonywać zmian;).Poza tym pomysł był całkowicie mój i nie było na kogo zwalić winy że mi się nie podoba:D. Dopiero jak pojawiły się inne elementy wnętrza (nadal nie wszystkie!!!!) zaczęło to mieć ręce i nogi i dla mnie. Nawet jak dla mnie te kolory były odważne ale nie chciałam mieć szaroburo (choć nie wiadomo co będzie przy zmianie kolorów!).

Najważniejsze że Tobie się podoba i dobrze się czujesz w tych kolorkach :)

zresztą kobieta zmienna jest za parę lat można coś zmienić

ale jak dla mnie jest super !!!

Bardzo ładnie, ale rzeczywiście z fioletem, wrzosem może być ciekawiej