duś1719506024 02.02.2014 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 ja się zastanawiam czy przed, czy po jest bardziej w moim klimacie obie wersje - dopracowane na maxa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 02.02.2014 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Innemeble - podoba mi się wszystko, przed i po. Każda rzecz jest inna, a wszystko razem pięknie gra. Chciałabym mieć taki talent.Czy udzielasz rad na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 02.02.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 piu, potrzebuje miejsca na zastawę, kieliszki... coś a`la bufet mi potrzebne.Od prawie dwóch lat nie mogę się zdecydować,a ta pustka już mnie męczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 03.02.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 dziękuję za dobre słowo ) Ale dziś znowu się zagalopowałam i zrobiłam taką monotonie ,że praktycznie nie widzę kanapy na podłodze-wszystko się zlewa. miałam bardzo jasne płócienne kanapy (nie zdały egzaminu - test wina hi hi , teraz mieniłam na takie same ale już w skórze . Przesadziłam z ujednolicaniem ściany -kanapy-podłoga. Zrobię zdjęcia będę prosiła o pomoc:) Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.02.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2014 ja się zastanawiam czy przed, czy po jest bardziej w moim klimacie obie wersje - dopracowane na maxa! Dokładnie tak! Fantastycznie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixi szarotka 06.02.2014 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 Hej Dziewczyny mam do was wielką prosbe -wykańczam salon i poszukuje takich listw na których mozna zawiesić np.półki czy szafki.Te listwy montuje sie miedzy płytami, bo ściana ma być wyłożona mdf-em w formie paneli i chce miedzy nimi dac taką własnie listewe- nie bardzo wiem jak to sie fachowo nazywa.szukałam na stronie zobalu alu nic tam takiego nie znalazłam .moze cos podpowiecie gdzie to mozna kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixi szarotka 06.02.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2014 http://images63.fotosik.pl/627/c47e620b61354089med.jpg bardziej obrazowo o co mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 07.02.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) to wygląda na zwykły profil aluminiowy , czy to ma być tylko dekoracja czy też część konstrukcji ? w Lublinie jest bardzo profesjonalna firma, czasem z niej korzystamy .http://www.tabal.com.plmoże oni odpowiedzą na Twoje pytania . Mają mnóstwo profili aluminiowych i produkcję w tym właśnie kierunku.Ja bym na Twoim miejscu wykonała tam telefon. Edytowane 7 Lutego 2014 przez InneMeble.pl dopisanie informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.02.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 Hej Dziewczyny mam do was wielką prosbe -wykańczam salon i poszukuje takich listw na których mozna zawiesić np.półki czy szafki.Te listwy montuje sie miedzy płytami, bo ściana ma być wyłożona mdf-em w formie paneli i chce miedzy nimi dac taką własnie listewe- nie bardzo wiem jak to sie fachowo nazywa.szukałam na stronie zobalu alu nic tam takiego nie znalazłam .moze cos podpowiecie gdzie to mozna kupić. psze:) http://www.muunto.pl/#/do-dekoracji-i-przechowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Na Czasie 07.02.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Wracam do salonów , temat przewodni. Właśnie dostałam zdjęcia z realizacji od naszej klientki. Trzeba przyznać, że robi wrażenie. Edytowane 8 Lutego 2014 przez InneMeble.pl powiększenie zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Innemeble - podoba mi się wszystko, przed i po. Każda rzecz jest inna, a wszystko razem pięknie gra. Chciałabym mieć taki talent. Czy udzielasz rad na forum? Oczywiście , że chętnie pomogę o ile to co robię się podoba. Wróciłam na forum po 2 latach nieobecności i trudno mi się jeszcze poruszać, nie widzę kto do mnie pisze , muszę wszystko poustawiać i nauczyć się od nowa poruszania na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.02.2014 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Inne Meble,pięknie!!!!Cudowna podłoga i świetne kanapy - jaki to model??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 to salon , który robiliśmy w Portugalii i dlatego skusiłam się na wymianę moich kanap na skórzane -kanapa Blues lekka skucha, bo poduszki są zaaa mobilne w skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) Inne Meble, pięknie!!!! Cudowna podłoga i świetne kanapy - jaki to model??? ciągle ta sama kanapa Blues , tyle, że nasza klientka dokonała lepszego wyboru niż ja ...bo w materiale inne zdjęcie można w niej wiele zmieniać , tu są inne poduszki , można też zmieniać boczki i oczywiście konfigurację. Edytowane 8 Lutego 2014 przez InneMeble.pl powiększenie zdjecia i dodanie innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 08.02.2014 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 a czy mieliście udział przy wyborze innych detali - bo ta srebrna lampka na stoliku na ostatnim zdjęciu bardzo mnie zaintrygowała i chętnie się dowiem co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.02.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 (edytowane) a czy mieliście udział przy wyborze innych detali - bo ta srebrna lampka na stoliku na ostatnim zdjęciu bardzo mnie zaintrygowała i chętnie się dowiem co to takiego ostatnie zdjęcie to aranżacja dla potrzeb katalogu, ale mamy w ofercie podobne lampy z kolekcji TRENDY. Zła wiadomość to ta kolekcja jest droga (moim zdaniem, ogólnie to drogie oświetlenie ) choć można porównać ceny kilku firm w Polsce i wypadamy świetnie, to i tak uważam ,że to drogie rzeczy . Dlaczego ? -cała ta kolekcja wykonana jest z brązu , potem patynowana na różne kolory (nie blacha, zwykły metal , aluminium ) choć to wszystko chyba jest metalem:) -wykonanie jest rewelacyjne , dokładne szczegóły itd -po prostu piękny przedmiot wracając do tematu kilka podobnych propozycji z kolekcji więcej na naszej stronie lub w ALBUMIE Edytowane 8 Lutego 2014 przez InneMeble.pl dopisanie tekstu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 09.02.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Piękny ten salon, aczkolwiek kolory się za bardzo zlewają. Dałabym jaśniejsze ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.02.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 o dziękuję za cynk, innemeble, idę poszperać w waszym katalogu. za piękna lampę jestem gotowa uczciwie zapłacić, choć oczywiście nie jak za małego fiata niestety potrzebuję coś w dość nietypowej jak się okazuje wysokości - 100-120 cm.. ale w myśl - szukajcie, a znajdziecie - szukam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.02.2014 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 duś a do czego poszukujesz tej lampki? do salonu? do czytania? dlatego te około 100-120 cm? Może Tolomeo Basculante Lettura? http://sta1.muebleslluesma.com/1315-6261-thickbox_default/tolomeo-basculante-lettura-artemide.jpg http://www.lightingdeluxe.com/media/catalog/product/cache/2/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/i/file_1043_12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts