Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziękuję za dobre słowo :))

Ale dziś znowu się zagalopowałam i zrobiłam taką monotonie ,że praktycznie nie widzę kanapy na podłodze-wszystko się zlewa.

miałam bardzo jasne płócienne kanapy (nie zdały egzaminu -:) test wina hi hi , teraz mieniłam na takie same ale już w skórze .

Przesadziłam z ujednolicaniem ściany -kanapy-podłoga.

Zrobię zdjęcia

będę prosiła o pomoc:)

Dzięki

Hej

Dziewczyny mam do was wielką prosbe -wykańczam salon i poszukuje takich listw na których mozna zawiesić np.półki czy szafki.Te listwy montuje sie miedzy płytami, bo ściana ma być wyłożona mdf-em w formie paneli i chce miedzy nimi dac taką własnie listewe- nie bardzo wiem jak to sie fachowo nazywa.szukałam na stronie zobalu alu nic tam takiego nie znalazłam .moze cos podpowiecie gdzie to mozna kupić.

:rolleyes:

to wygląda na zwykły profil aluminiowy , czy to ma być tylko dekoracja czy też część konstrukcji ?

w Lublinie jest bardzo profesjonalna firma, czasem z niej korzystamy .

http://www.tabal.com.pl

może oni odpowiedzą na Twoje pytania . Mają mnóstwo profili aluminiowych i produkcję w tym właśnie kierunku.

Ja bym na Twoim miejscu wykonała tam telefon.

Edytowane przez InneMeble.pl
dopisanie informacji

Hej

Dziewczyny mam do was wielką prosbe -wykańczam salon i poszukuje takich listw na których mozna zawiesić np.półki czy szafki.Te listwy montuje sie miedzy płytami, bo ściana ma być wyłożona mdf-em w formie paneli i chce miedzy nimi dac taką własnie listewe- nie bardzo wiem jak to sie fachowo nazywa.szukałam na stronie zobalu alu nic tam takiego nie znalazłam .moze cos podpowiecie gdzie to mozna kupić.

:rolleyes:

psze:)

http://www.muunto.pl/#/do-dekoracji-i-przechowywania

Innemeble - podoba mi się wszystko, przed i po. Każda rzecz jest inna, a wszystko razem pięknie gra. Chciałabym mieć taki talent.

Czy udzielasz rad na forum?

Oczywiście , że chętnie pomogę o ile to co robię się podoba.

Wróciłam na forum po 2 latach nieobecności i trudno mi się jeszcze poruszać, nie widzę kto do mnie pisze , muszę wszystko poustawiać i nauczyć się od nowa poruszania na forum

Inne Meble,

pięknie!!!!

Cudowna podłoga i świetne kanapy - jaki to model???

ciągle ta sama kanapa Blues , tyle, że nasza klientka dokonała lepszego wyboru niż ja :) ...bo w materiale

inne zdjęcie

kanapa, inspiracje wnętrza, wnętrza, aranzacje, szary , narożniki , zegary , deko.jpg

można w niej wiele zmieniać , tu są inne poduszki , można też zmieniać boczki i oczywiście konfigurację.

kanapa, inspiracje wnętrza, wnętrza, aranzacje, szary , narożniki , zegary , deko.jpg

powiększenie zdjecia i dodanie innych

a czy mieliście udział przy wyborze innych detali - bo ta srebrna lampka na stoliku na ostatnim zdjęciu bardzo mnie zaintrygowała i chętnie się dowiem co to takiego :)

ostatnie zdjęcie to aranżacja dla potrzeb katalogu,

ale mamy w ofercie podobne lampy z kolekcji TRENDY.

Zła wiadomość to ta kolekcja jest droga (moim zdaniem, ogólnie to drogie oświetlenie ) choć można porównać ceny kilku firm w Polsce i wypadamy świetnie, to i tak uważam ,że to drogie rzeczy .

Dlaczego ?

-cała ta kolekcja wykonana jest z brązu , potem patynowana na różne kolory (nie blacha, zwykły metal , aluminium ) choć to wszystko chyba jest metalem:)

-wykonanie jest rewelacyjne , dokładne szczegóły itd -po prostu piękny przedmiot

wracając do tematu

kilka podobnych propozycji z kolekcji więcej na naszej stronie lub w ALBUMIE

30232_KEYWEST.JPG56587_oxford.JPG56687_oliver.JPG56978_hadley.JPG

30018_berkely_b.JPG

dopisanie tekstu

o dziękuję za cynk, innemeble, idę poszperać w waszym katalogu.

za piękna lampę jestem gotowa uczciwie zapłacić, choć oczywiście nie jak za małego fiata :) niestety potrzebuję coś w dość nietypowej jak się okazuje wysokości - 100-120 cm.. ale w myśl - szukajcie, a znajdziecie - szukam sobie :)

duś a do czego poszukujesz tej lampki? do salonu? do czytania? dlatego te około 100-120 cm? Może Tolomeo Basculante Lettura?

http://sta1.muebleslluesma.com/1315-6261-thickbox_default/tolomeo-basculante-lettura-artemide.jpg

http://www.lightingdeluxe.com/media/catalog/product/cache/2/thumbnail/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/f/i/file_1043_12.jpg

tolomeo-basculante-lettura-artemide.jpg