yokasta 09.02.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 Piękny jasny salon, oaza spokoju ale faktycznie przez to wszystko się zlewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.02.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 potrzebuję jako lampki nocnej, właśnie ze względu na zamiłowanie do czytania w wyrku./ze względu na mikro-stoliki nocne - musi stać na ziemi, a łóżko za wysokie nie jest. no i główna lampa to dość charakterystyczna lybra z italuxa - bardzo mi się podoba i nie chciałabym, aby nocne oświetlenie było dla niej konkurencją. (o tolomeo myśłę, choć z uwagi na konieczność zakupy 2 - cena mnie w chwili obecnej mocno powstrzymuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.02.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 duś i wszystko jasne. Tolomeo od razu przyszła mi do głowy. Jak dla mnie ta seria to po prostu lampy idealne do każdego wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 09.02.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 oj całkowicie się zgadzam. jak dla mnie te lampy mogłyby być w każdym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 10.02.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) ja w swojej sypialni rozryłam po kilku miesiącach ściany i zrobiłam kinkiety. Uciekłam od czegoś stojącego , bo nie lubię przestawiać tysiąca rzeczy podczas odkurzania(małe lenistwo) mam te (zdjecie sypialni) , kręcą się dookoła , myślę ,że na rynku musi być tego typu lamp sporo (loftowe, przemysłowe, industrialne- tak bym szukała ) to moja ale ta nie jest głupia , mówię o pomyśle , jak kinkiet ruchomy do czytania , rusza się w lewo , prawo i na długości Edytowane 10 Lutego 2014 przez InneMeble.pl poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 10.02.2014 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 nie wykluczam, że przy okazji malowania skończy się na kinkietach, na razie nie ma pod to instalacji. do tego będziemy zmieniać wysokość łóżka, jak jeszcze dojdzie komoda, to ono będzie przesunięte w jedną za stron. chwilowo stoi po pańsku na środku, gdzie dokładnie będzie kiedyś - trudno powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optima 10.02.2014 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 http://images63.fotosik.pl/442/37ca3f967584773cmed.jpg Dziewczyny potrzebuje duzego obrazu lub plakatu nad sofeWskazane jest duzo kolorow aby je powielac w dodatkch, biale sciany wolaja o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 10.02.2014 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 (edytowane) ja bym poszła w coś bardzo prostego . Wszystko trzyma się fajnie kupy , wiec kolorowy mocny akcent będzie ładny, ale czy nie narzuci za bardzo w przyszłości kolorystyki? sama nie wiem . Boski stolik , Boski kominek ja bym chyba szła w mono dzbanek , poduszką świeczka chyba wystarczy (ale to kwestia gustu ) jeden buzy obrazek ? już jest jedna duża bryła -kominek a na ścianie wielkie okno chyba bym powiesiła 3 obrazki , podłużne, ale podkreślam to tylko moje zdanie , mono kolory forma na ścianie x 3 proste jak to (Picasso) Edytowane 10 Lutego 2014 przez InneMeble.pl dodanie zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tusia6 12.02.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2014 Witam, piszę z prośbą o pomoc w dwóch kwestiach - wkrótce będę urządzać salon i mam dwa dylematy: 1) Wybrałam trzy główne kolory do salonu - szary, fioletowy i beżowy. Mam beżowe krzesła z ekoskóry, planuje kupić fioletowy narożnik i chciałabym ściany pomalować na szaro. Dodatki planuje w kolorze szarym i fioletowym. I tutaj mam dylemat czy lepiej pomalować wszystkie ściany na jasny szary czy jedną z nich pomalować na ciemniejszy szary (jeśli tak, to którą - za kanapą czy za tv?). Boje się aby salon nie był ani za zimny ani za pstrokaty (jeśli można użyć tego określenia do tych kolorów ) 2) Drugi problem to kwestia ustawienia regału - na razie mam wiele wydatków związanych z urządzeniem mieszkania więc planuje kupić regał z Ikei Expedit (http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/expedit-kombinacja-regaowa-z-drzw-szuf__0204735_PE359749_S4.JPG) i na dole zagospodarować go jako szafki, a górna część jako regał z książkami i różnymi dekoracjami. Która opcja ustawienia będzie lepsza? Sama mam mętlik w głowie więc każda rada mnie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 16.02.2014 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2014 czas odświeżyć temat mój salon wciąż się zmienia Tak było [ATTACH=CONFIG]239378[/ATTACH] potem zmiany i sesja [ATTACH=CONFIG]239379[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]239380[/ATTACH] teraz znowu zmiany, ale wciąż nie mam pomysłu przepięknie! nie mój styl, ale dołączam się do ochów i achów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 17.02.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 17.02.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 (edytowane) wieczorem postaram się zagłębić w temat:) fioletowe kanapy Edytowane 17 Lutego 2014 przez InneMeble.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pixi szarotka 17.02.2014 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 psze:) http://www.muunto.pl/#/do-dekoracji-i-przechowywania dzieki malka za info bardzo fajne rozwiązanie troche drogie ale to jest to czego potrzebuje. może cos z tego bedzie -sorki ze tak póxno odpowiadam na twojego posta ale byłam na przymusowym tygodniowym urlopie a w domu nie mam jeszcze internetu tylko w pracy sobie moge poklikać. thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 17.02.2014 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 Witam, piszę z prośbą o pomoc w dwóch kwestiach - wkrótce będę urządzać salon i mam dwa dylematy: 1) Wybrałam trzy główne kolory do salonu - szary, fioletowy i beżowy. Mam beżowe krzesła z ekoskóry, planuje kupić fioletowy narożnik i chciałabym ściany pomalować na szaro. Dodatki planuje w kolorze szarym i fioletowym. I tutaj mam dylemat czy lepiej pomalować wszystkie ściany na jasny szary czy jedną z nich pomalować na ciemniejszy szary (jeśli tak, to którą - za kanapą czy za tv?). Boje się aby salon nie był ani za zimny ani za pstrokaty (jeśli można użyć tego określenia do tych kolorów ) 2) Drugi problem to kwestia ustawienia regału - na razie mam wiele wydatków związanych z urządzeniem mieszkania więc planuje kupić regał z Ikei Expedit (http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/expedit-kombinacja-regaowa-z-drzw-szuf__0204735_PE359749_S4.JPG) i na dole zagospodarować go jako szafki, a górna część jako regał z książkami i różnymi dekoracjami. Która opcja ustawienia będzie lepsza? Sama mam mętlik w głowie więc każda rada mnie ucieszy [ATTACH=CONFIG]242423[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]242424[/ATTACH] Regał moim zdaniem na przeciwko wejścia w innym przypadku stół powędruje zbyt blisko miejsca przeznaczonego dla kanapy plus chyba nie ma miejsca. Dla mnie to jest tylko problemem -miejsce, przestrzeń drugi temat kolory : -jaki jest kolor stołu i komody TV? - nie mieszałabym już kilku kolorów szarości na ścianach ( bo dojdą dodatki, obrazki i jak zawsze milion rzeczy , choćby w regale) i czy fioletowy będzie mocny czy delikatny ? choć to chyba dużej różnicy w tym pytaniu nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 18.02.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 Witam wszystkich. W Was ratunek.Poszukuję podobnej sofy jak ta poniżej http://www.wajnert.pl/produkty/sofy-z-funkcja-spania/life-sof-3r-2030r tyle, że tańszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 18.02.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 (edytowane) w ofercie MTi Furninova ( a to mamy my jako Inne Meble) dokładnie takiej samej nie mamy ale jest kilka z zagłówkami pytanie co znaczy podobne ? jakie kryteria są ważne w doborze ? Edytowane 18 Lutego 2014 przez InneMeble.pl powiększenie zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 18.02.2014 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 a wiela groszy takie cuda kosztują p.s. kryterium cena, ale żeby jakościowo też w miarę było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenna 18.02.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2014 http://galeria-wnetrz.pl/projekty-pokoi/image.raw?view=image&type=img&id=203 To też co prawda nie mój, ale za to wymarzony Polecam też galerię z aranżacjami salonów http://galeria-wnetrz.pl/projekty-pokoi/projekty-pokoi.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 19.02.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 a wiela groszy takie cuda kosztują p.s. kryterium cena, ale żeby jakościowo też w miarę było nie widzę cen na wskazanej stronie , dla przykładu ceny od 1-go marca (fabryka robi podwyżki) 1 / od 5025,- HAVANA a z zagłówkami około 6480,- wymiary 310x1750x 820 , ceny zależą od wyboru tkaniny czy skóry [TABLE] [TR] [TD=class: xl313][/TD] [/TR] [/TABLE] 2 / od 3070,- MOVE (jak na zdjęciu , ale mogą być narożniki i inne konfiguracje ) jakość Mti jest bardzo ok, mamy kanapy i łózko Mti od lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 19.02.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2014 moze faktycznie tak jest ,ze w moim domku jest troche nie lad i mieszam style itp ale to moze przez to ,ze wprowadzajac się do tego domku i wybierajac meble itp bylam głowka gdzies indziej nie myslac dobrze o tym jak urzadzam mieszkanie.... mąż mnie zradzil z moją sasiadka zostawil mnie i dziecko dla innej .... moze to oznacza balagan w moim zyciu .... mam 21 lat takze mysle,ze kiedys moze dojde do ladu z moim domkiem i poprawie cos w nim moze wtedy nie powinnam sie brac wogole za urzadzanie.... no ale ... i tak sie ciesze,ze mam w tyym wieku domek taki start w zyciu mam najwspanialsza kochana coreczke ktorej dziekuje bo dzieki niej daje rade i jestem silna kobieta milej nocy:) PS; dziekuje i tak za mile oraz mniej milsze komentarze Powiem tak, nie patrz na to co było , patrz na to co może jeszcze fajnego się zdarzyć. 21 lat to fantastyczny wiek na nowy start . Masz doświadczenia, wiec wiesz czego unikać następnym razem . A dekorowanie czy urządzanie domu potraktuj jako lekarstwo i zabawę . 21 lat ... wszystko przed Tobą , wkrótce zobaczysz, że to co wydarzyło się w Twoim życiu nie było takie złe ...czas leczy rany . pozdrawiam m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts