kori 22.02.2014 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 bardzo ciepłe i miłe wnętrze, a cóż to za kanapa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.02.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 @krystynajoanna bardzo fajne wnętrze. zgadzam się z ivy a propos kinkietów góra-dół (ja bym je w ogóle zlikwidowała), zmieniłabym też główne oświetlenie w kuchni na jakiś prosty plafon (bo ten spot daje punktowe światło, nie spełnia więc swojej funkcji) i jeszcze jakbym się miała czepiać, to bym zostawiła więcej miejsca na zasłonkę przy wiszącej szafce, ale pomijając te detale - wyszło naprawdę fantastycznie. myślę, że czujecie się tam bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaszlek 22.02.2014 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 Mój pastelowy salon.Stół na razie jeszcze w moim domku,ale czeka na nowego właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 22.02.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 krystynajoanna alez " ciepły " salon!!!!napisz prosże co to za stół + zabudowa wisząca na ksiazki- na zamowienie czy moze jakies gotowe??dziekuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 22.02.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 (edytowane) marnajola zabudowa wisząca robiona na zamówienie z powodu możliwości samodzielnego zaprojektowania zabudowy o wymiarach pasujących mi do tego "maleństwa". Całość czyli salon, aneks kuchenny i powiedzmy ...korytarz http://i62.tinypic.com/11m5e2g.jpg http://i59.tinypic.com/n67x48.jpg ma "całe" 17,28m2 a właściwie miała bo wybudowałam dwie ścianki , to pewnie teraz ma 16,50m2 Stół to bjursta 90X90 z I... duś, ivy17 ja uwielbiam te kinkiety góra-dół, gdy wieczorem są włączone dają fantastyczny klimat i mam wrażenie oddzielają aneks od tego małego salonu, pasują tam idealnie nie macie wyjścia, musicie mi uwierzyć Plafon massive czarny jest w korytarzyku i kuchni taki sam, świetnie tam pasują. Fakt, te pojedyncze co ja mam, światła nie dają dużo, ale to nie jest główne światło. Podwójne mi tam nie pasowały, ani potrójne. Jest idealnie z tymi pojedynczymi. Zarówno w korytarzyku i aneksie kuchennym mam mocne ciepłe ledy i to one są "głównym" oświetleniem ivy17 lampa PORTADA z LM, zasłony SANELA szara z I... a na podłodze, to płytki drewnopodobne woodentic beige Paradyża ten mniejszy, mam go na całości, czyli na "całych"31m2 także w łazience i sypialni: http://i61.tinypic.com/255ky9i.jpg http://i60.tinypic.com/2v3gaap.jpg http://i61.tinypic.com/2j4u5pk.jpg http://i59.tinypic.com/2a936fq.jpg duś zasłon miało tam nie być, miały być rolety, ale w toku ich wyboru całkowicie z nich zrezygnowałam. Powiedziałam tym kasetkom i listwom wzdłuż szyb w oknach I tak postanowiłam zawiesić zasłony na prostych karniszach Zasłony są cudne. Drogie niestety, ale warte swojej ceny, aksamitne i całkowicie zaciemniające a kolor świetny jak dla mnie . Odległość ściany z boku szafki była planowana wcześniej na taki wymiar (12cm) aby można było spokojnie sprzątać w tych "kątach", ale jakoś udało się zmieścić tak karnisze i zasłony że swobodnie je się zasuwa i odsuwa. Nie ma najmniejszego problemu, drzwi szafki otwierają się od środka w stronę okna i mają ogranicznik Zabudowa wisząca kończy się w takiej odległości od rogu ściany przy drzwiach do sypialni, aby nikt wstając od stołu nie uderzył w nią głową, nawet bardzo wysoki gość Wszystko było przemyślane co do centymetra, to nieuniknione w tak małych wnętrzach. kori kanapa robiona na zamówienie dwa lata temu. Mega wygodna, mocny stelaż, rozkłada się i jest wielkie łóżko dla gości. Jak chcesz dam ci namiary na priva. Ja tam nie mieszkam, zamieszkał tam mój syn To prawda duś, mieszka mu się fantastycznie Uff, pozdrawiam wszystkich forumowiczów którzy mieli siłę to przeczytać i tych którzy nie mieli siły też pozdrawiam . Edytowane 23 Lutego 2014 przez krystynajoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.02.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 @krystnajoanna jestem pod ogromnym wrażeniem wykorzystania takiej niedużej przestrzeni. a porównuje to z mieszkaniem mojej przyjaciółki, która chwilowo na podobnym metrażu i jest poczucie, że to okropna klitka. wiadomo, że wiele robi rozkład i możliwość modyfikacji, ale udało się wam wycisnąć naprawdę wiele. i koniecznie wrzuć wasz przedpokój do odpowiedniego wątku - ten wieszak na kurtki jest świetny i nietypowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 22.02.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 krystynajoanna-prześlicznie!!!!!!!Ja bardzo proszę o namiary na szarą farbe:wiggle:DZIĘKUJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.02.2014 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 mnie też te kinkieciki nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 23.02.2014 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Krystynajoanna bardzo ładnie.co masz w kuchni na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 23.02.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 (edytowane) GUMISIOWA szara farba w "salonie" to tikurilla OPTIVA MAT 5 kolor J499, wspaniały, czysty ciepły szary kolor, można w nim się "zakochać" ryba154 w kuchni między szafkami mam płytki-gres producent Ceramstic kolekcja Loft, ja wybrałam Loft Concrete, te: GRS-147A 60x60 cm, ale widzę że teraz mają jeszcze takie fajne Loft Cementwood GRS-147B 60x60. Swoje zobaczyłam w CASTO ale nie mieli 60x60cm, a ja chciałam jak najmniej fug to kupiłam gdzie indziej Edytowane 23 Lutego 2014 przez krystynajoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 23.02.2014 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Krystynajoanna, cudowne i niesamowicie przyjemne masz mieszkanie. Szkoda, że mnie tak dobry gust nie nawiedził, jak swoje urządzałam... A gdzie kupiłaś wieszaki na kaloryfer w łazience ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.02.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 KrystynaJoanna ja jestem pod ogromnym wrażeniem wykorzystaniem tak małej przestrzeni w tak piękny i praktyczny sposób Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 23.02.2014 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 MonkaD odpowiedź na pytanie o wieszaki w łazience poszła na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 23.02.2014 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Całe mieszkanko super wyszło, żadnych uwag! a detale na które zwróciły uwagę moje poprzedniczki, to nic nie znaczące kobiece widzimisię ja też chcę na priv info gdzie te wieszaki na grzejnik kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 23.02.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 na allegro widziałam takie wieszaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 23.02.2014 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 jeśli nadają się na max rozgrzany kaloryfer, to ja też takie chcę ! Fajne mieszkanko, dobrze wykorzystana powierzchnia, tylko na zasłony za ciasno, ale to drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 23.02.2014 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 aniula_bl i piu wiadomość o wieszaczkach wysłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 23.02.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 krystynajoanna-dziękuje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 23.02.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2014 Krystynajoanna, a podasz namiary na kanapę? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 24.02.2014 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 MonkaD odpowiedź na pytanie o wieszaki w łazience poszła na priv Ja też poproszę namiary na te wieszaki jeśli nie można umieścić tej informacji tu na forum. Bardzo ładnie urządzone mieszkanko, wydaje się być bardzo wygodne i praktyczne. Nawet nie wiedziałam, że można "normalnie" mieszkać na takiej małej powierzchni bo ja z tych co zawsze w domku mieszkali Wyszło super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts