joliska 08.03.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 A co to "berze" i "folkowy kolor"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmelieJ 08.03.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 hej Szukam SZAREJ PŁYTKI W POŁYSKU do salonu 60x60. Po prostu koszmar coś znaleźć. Nic nie ma w połysku.Możecie coś poradzić? Pozdrawiam,Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
InneM 08.03.2014 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 (edytowane) ha a mi zdecydowanie podoba się pokój asi222 właśnie z ta zielenią a najbardziej podoba mi sie sufit! Planuje podobnie - jasna drewniana baza i kolorowe dodatki z tym że raczej postawię na biel+jasne drewno (podoba mi się jasność takich pomieszczeń) do tego folkowy kolor. A to czego nie znoszę najbardziej we wnętrzach to monochromatyczne berze (choć te zaprezentowane na 2poprzednich stronach są ciepłe i miłe dla oka), a jeszcze bardziej nie podoba mi się nowoczesna monochromatyczność brrrr dobrze że już odchodzi się od tych błyszczących podłóg, jasnych kanap i szklanych/nowoczesnych stołów (wszyscy moi znajomi tak mają salony urządzone, a i tu co drugi jak się galerię ogląda) a zapomniałam jeszcze o ghostach w ramach przypomnienia coś w okolicach podobnego sufitu i te mono beże Edytowane 8 Marca 2014 przez InneMeble.pl zdjecia powiększenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 08.03.2014 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Joliska u Ciebie jak zwykle pięknie. Alinaw widziałam tv w różnych dziwnych miejscach, ale w ciągu komunikacyjnym prawie na schodach to pierwszy raz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
variola 08.03.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 A co to "berze" i "folkowy kolor"? ort już poprawiony - sorki , a folkowy kolor - to chyba wiadomo - taki skrót myślowy Wnętrza dodane przez innemeble - fajne, asne, przestrzenne tylko u siebie dodałabym kolor AmelieJ - Płytki w połysku - to może szkliwione gresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 09.03.2014 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 dagabel, piękny mail. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 09.03.2014 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Dagabel,rozumiem twoje zdenerwowanie ale dlaczego zaśmiecasz forum swoim meilem w sześciu tematach.............? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 09.03.2014 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 no właśnie....... Moderatorki, pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 09.03.2014 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ja myślałam, ze przy stole to się jada posiłki a nie ogląda tv, no ale jak kto woli..... hmmm chyba to moja sprawa co ja robie przy stole. Po co te uszczypliwości, nie chcesz pomóc to chociaz nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julo23 09.03.2014 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 u mnie też jest nuda ale za to szara Teraz żałuje bo płytki można było wziąść te same ale były w odcieniach szarości. Te chyba teraz nie pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 09.03.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ja myślałam, ze przy stole to się jada posiłki a nie ogląda tv, no ale jak kto woli..... Teoretycznie tak jest ale pomyśl, pora obiadu a w tv właśnie finał ligi mistrzów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 prosze dyskusję o planach przenieśc do wątku projektowego!Tu pokazujemy salony i ewentualnie pytamy o drobne poprawki w istniejącym, urządzonym wnętrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 09.03.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Teoretycznie tak jest ale pomyśl, pora obiadu a w tv właśnie finał ligi mistrzów... finał Ligi Mistrzów nigdy nie będzie w porze obiadu, chyba, że obiad podasz ok. 21.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aloiw 09.03.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) prosze dyskusję o planach przenieśc do wątku projektowego! Tu pokazujemy salony i ewentualnie pytamy o drobne poprawki w istniejącym, urządzonym wnętrzu Aż tak bardzo Ci to przeszkadza? Przecież my nie projektujemy bo zrobił to za nas fachowiec, my "ulepszamy" na miarę własnych potrzeb:))) Edytowane 9 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2014 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 (edytowane) Tak, Aloiw przeszkadza - tu pokazujemy swoje salony, nie dyskutujemy nad ich planami...O Twoim dyskutujemy tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?224776-Salon-Aloiw O salonie AlinaW: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?224778-Salon-AlinaW Edytowane 9 Marca 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aloiw 09.03.2014 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 Tak, Aloiw przeszkadza - tu pokazujemy swoje salony, nie dyskutujemy nad ich planami... O Twoim dyskutujemy tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?224776-Salon-Aloiw O salonie AlinaW: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?224778-Salon-AlinaW OK tylko jak przejrzałam sobie strona po stronie to pojawiały się podobne tematy i nikt nikogo nie odsyłał. Przecież ja też pytam o to jak ustawić meble w pokoju tak samo jak inni którzy pytają czy dana lampa pasuje do ich pomieszczenia lub kanapa powinna stać w tym czy innym miejscu. Oj oj nie ładnie tak traktować nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 09.03.2014 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 ania_zet,ja przez okolo trzy lata mieszkalam z pustymi scianami. mialam coprawda dwie pomalowane na soczysty kolor zieleni a dwie biale. do tego sosnowy parkiet i biale meble. czulam sie dobrze ale dopiero jak powiesilam czarnobiale duze zdjecia na tych scianach mieszkanie zrobilo sie przytulne i nabralo wyrazistosci:) a co to za kanapa? Ściany nadal gołe, zero pomysłu na nie. Narożnik to trivio firmy bizzarto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2014 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2014 OK tylko jak przejrzałam sobie strona po stronie to pojawiały się podobne tematy i nikt nikogo nie odsyłał. Przecież ja też pytam o to jak ustawić meble w pokoju tak samo jak inni którzy pytają czy dana lampa pasuje do ich pomieszczenia lub kanapa powinna stać w tym czy innym miejscu. Oj oj nie ładnie tak traktować nowych Nie dyskutuj, to forum ma pewne ustalone zasady. Co innego doradzać na temat dopieszczenia wnętrza a co innego ustawiać je od początku, na planie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 10.03.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 Mój salon w połowie drogi coś już widać mocno zastanawiam się nad kominkiem, czy zostawić tak jak jest, czyli cały biały, czy czymś obłożyć? Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.03.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2014 nie boisz się smug od sadzy przy rozpalaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts