julo23 17.03.2014 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 OK, dzięki, będę myślał o tych zmianach. A te fale spodobały mi sie z tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 17.03.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 OK, dzięki, będę myślał o tych zmianach. A te fale spodobały mi sie z tego projektu. [ATTACH=CONFIG]248870[/ATTACH] fale ledy To ostatnie zdjęcie od piu jest bossskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.03.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2014 te fale i ledy nijak się mają do twojej beżowej podłogi ze wzorkiem w wykuszu. Co innego jakbyś wylał żywice, połozyl płytki z betonu architektoniczngo, albo przynajmniej z jednolitego gresu lub panele udające wybielane drewno.Ta stylistyka fal na ścianie ewentualnie pasowałaby do designu a la Karim Rashid - ten projektant korzysta z miękkich, organicznych linii. Tyle, że uwielbia mocne kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 18.03.2014 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 (edytowane) OK, dzięki, będę myślał o tych zmianach. A te fale spodobały mi sie z tego projektu. [ATTACH=CONFIG]248870[/ATTACH] julo ciesz się w takim razie, że pokazałeś salon teraz, póki jeszcze można go zmienić ! Klasyczne wzory na kaflach i te ledy to by było gorzej niż kwiatek do kożucha, a za parę lat nie mógłbyś na to patrzeć. myślę, że ta podłoga http://www.tanieplytki.pl/ProductImages/44468.jpg plus ten kolor ścian, a nawet jeszcze o ton/dwa jaśniejszy, to będzie idealne połączenie. Do tego szary wypoczynek np. MTI Furninova http://www.wera-meble.pl/wp-content/gallery/mti-furninova/blues.jpg i meble np. lakier grigio http://kuchenne.net/var/resizes/Materialy-do-produkcji-mebli/Lakiery/Lakiery-wzornik-kolor%C3%B3w-ICA/0238%20Grigio%20Perla.jpg?m=1319742249 Jakiś klasyczny akcent w postaci pięknego lustra czy pojedynczego mebla... Może być przepięknie. Edytowane 18 Marca 2014 przez piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alinaw 18.03.2014 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 witam. Chce zrobić galerie nad sofą. Czy taki układ bedzie ok? jak myslicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 18.03.2014 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 jak dla mnie bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaTS 18.03.2014 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 szarości ? http://archiweb.pl/site_media/photo/2013/06/26/cidesign_projektant__02b52837b8_1400_1400_2_0.jpg] ojo ojojojjo ależ mi się podoba. po raz kolejny Piu jesteś moją wielką inspiracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Wojtek 19.03.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ja akurat jak najbardziej za galerią w pokoju, salonie. Zwłaszcza, jeśli to mają być Wasze zdjęcia. Mamy miniaturkę tego co planujesz w przedpokoju na górze i, mimo że każde zdjęcie dobrze znam, często po prostu przystaję i PATRZĘ Żeby mnie w pełni uszczęśliwić, robiąc zabudowę w sypialni, jedno skrzydło przesuwnych drzwi chcemy w całości pokryć kolażem z naszych zdjęć. Wszystkie tego samego rozmiaru, czarno-białe, na tyle nieduże, żeby można ich tam było zmieścić setki. Chyba będę wstawał codziennie godzinę wcześniej, żeby przed ubraniem się zdążyć powspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.03.2014 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Mieszkamy już 2,5 roku w nowym domku, ale salon do tej pory nie jest urządzony. Wstawiliśmy stare kanapy i jakąś ławę, ale nadszedł czas na nowe meble i kominek Największy dylemat mamy z narzeczonym co do kanapy... jemu się podoba coś takiego i to dokładnie w tym niebieskim kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.03.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 A mnie się podoba coś co już jest chyba wycofane za sprzedaży, ale forma i styl w tym guście właśnie poproszę o Wasze opinie pomóżcie Kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 19.03.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Ta szara cudna. A jak z ich wygodą? Przymierzaliście się? Gdzie można dostać i za jaką cenę?Ale cie zasypałam pytaniami ale naprawdę mi się spodobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.03.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 która szara? z pierwszego postu czy z drugiego? obydwa modele widziałam na żywo w Agata Meble, jak dla mnie wygodny ten i ten, nawet dłużej sobie pozwoliłam posiedzieć pierwszy nazywa się FRESH, a drugi HENK Obawiam się , że ta nowość FRESH to może być krótka moda i mnie się może szybko znudzić ten model i co wtedy? wystawić na Tablica.pl za 1/3 ceny? help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 19.03.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Same w sobie nie są złe tylko chyba niezdecydowalabym sie na takie kolory.:no:Wolalabym kolor wprowadzić do wnętrza w dodatkach.Zawsze możesz zmienić a narożnik czy sofe juz nie.No chyba ze sie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaapii 19.03.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Aga11 cudnie chętnie zobaczyłabym reszte Twojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.03.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Same w sobie nie są złe tylko chyba niezdecydowalabym sie na takie kolory.:no:Wolalabym kolor wprowadzić do wnętrza w dodatkach.Zawsze możesz zmienić a narożnik czy sofe juz nie.No chyba ze sie mylę. no też właśnie ja też się boję wiązać na dobrych 10 lat z niebieskim kolorem tej sofy, ale chłop się upiera może go spróbuję namówić na poduszki w tym kolorze...? nie mogę powiedzieć, że ten niebieski mi się nie podoba, ale jak mi się za rok, albo dwa opatrzy i znudzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jazzy 19.03.2014 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Największy dylemat mamy z narzeczonym co do kanapy... jemu się podoba coś takiego i to dokładnie w tym niebieskim kolorku Ja bym narzeczonemu nie ustąpiła Najlepiej kupić coś uniwersalnego i grać poduszkami, zdjęciami, grafikami, obrazami, lampami, tak jak pisze fajna kobieta Coś w tym guście może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 19.03.2014 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 aniula A jakie masz kolory w salonie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniula_bl 19.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2014 Kolor ścian ciepły, jasny, chyba waniliowy ? na jednym zdjęciu widać wyjście z salonu i po lewej kawałek ściany betonowej, na której wisi TV jest neutralnie i chyba bardzo asekuracyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.03.2014 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Te ledy i podwieszenia asekuracyjne nie są Aniula, każdym sposobem przekonaj TŻ do neutralnej kanapy, błagam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 20.03.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 Kolor ścian ciepły, jasny, chyba waniliowy ? na jednym zdjęciu widać wyjście z salonu i po lewej kawałek ściany betonowej, na której wisi TV jest neutralnie i chyba bardzo asekuracyjnie wyjątkowo jestem z szarym I za tym, by przemalować przy okazji wanilię Zielone krzesła the best! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts