wowe 12.05.2014 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Bardzo modny kolor i świetne połączenie z szarością i bielą ale brakuje mi tu jakiegoś elementu ocieplającego całość. Może gdyby ta podłoga była jaśniejsza np. dębowa to było by przytulniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 zółty obraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 12.05.2014 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 Bardzo modny kolor i świetne połączenie z szarością i bielą ale brakuje mi tu jakiegoś elementu ocieplającego całość. Może gdyby ta podłoga była jaśniejsza np. dębowa to było by przytulniej. jeśli piszesz o tym wnętrzu.. http://www.dekoma.pl/public_html/files/files/13231652964edde67024475.jpg to zgadzam się w 100% Meble tapicerowane piękne, ale z całości aż wieje chłodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Przepraszam, ale "zawiało" mi poczekalnią do stomatologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 13.05.2014 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Hehe, nie wiem do jakiego ty stomatologa chodzisz ale u mojego daleko do takiego wystroju. Chłodem wieje ewidentnie, może jakby jakiś dywan na podłodze był to by bardziej domowo było. Z reszta wizualizacje i renderingi zawsze dla mnie takie zimne i "nieludzkie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 13.05.2014 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Przepraszam, ale "zawiało" mi poczekalnią do stomatologa haha, myślałam o uszaku w tym odcieniu, a córka do mnie - "mamo, chcesz zrobić salon jak u dentysty?!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.05.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Beata Weronika piękny ten twój salon i jadalnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 14.05.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) piu moja kanapa-sofa, a właściwie syna, bo dla niego kupiłam i z nią przeniósł się do mieszkanka, jest właśnie w ZERO SPOT z Italvelutti . Materiał jak dla mnie świetny. Wybrałam ZERO SPOT Z 119. Duży wybór kolorów, niektóre rewelacyjne . Na mnie, oprócz mojego szarego , największe wrażenie zrobił pomarańczowy ciemny, przepiękny ciepły intensywny ale nie jaskrawy pomarańcz . Tu moja kanapa-sofa robiona na zamówienie i "obfocona" przez producenta: http://allegro.pl/sofa-topaz-ii-pod-wymiar-producent-i4215259264.html a tak "wygląda" w mieszkanku: http://i59.tinypic.com/j5i7gx.jpg Edytowane 14 Maja 2014 przez krystynajoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroliczana 14.05.2014 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Tak niestety okno wszystko psuje:( Zrobimy wneke z k-g i w niej będą półki. Zrobi się maly korytarz do okna ale trudno. Tak być musi. I zakręcimy ta bibliotekę na scianę przylegająca. A dziś przeniosłam fotel z sypialni do salonu żeby zobaczyć kolor granatowy w salonie. Niestety w zestawieniu z szarą sciana nie wygląda moim zdaniem dobrze. Jak myślicie? Czy mogłabyś zdradzić jaki dywan masz w salonie? Piękne schody i kominek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
portaga 14.05.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 a tak "wygląda" w mieszkanku: http://i59.tinypic.com/j5i7gx.jpg Co jest na tych trzech, podświetlonych obrazkach? To są takie obrazki przemysłowe, czy tam są jakieś stare zdjęcia? Bo jeżeli to pierwsze, to kicz do kwadratu, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krystynajoanna 14.05.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 (edytowane) portaga, dziwna mi sie wydaje Twoja uwaga, jakby to dla Ciebie było takie istotne co jest na tych "obrazkach" jak to nazwane przez Ciebie zostało. Zdradzę tę tajemnicę . To oryginalne, cudowne zdjęcia robione własnoręcznie w Syrii i w Chinach, co prawda nie przeze mnie ale przez syna, bo to on tam mieszka. Czasami dziwię się jakimi drogami prowadzą "ludzkie" myśli ... Przepraszam jeśli za "ostro" to napisałam, ale "jużem" zmęczona i ten wieczorny brak cierpliwości . O, i jeszcze chyba trochę złośliwa się zrobiłam. Wybaczcie:yes:. Edytowane 14 Maja 2014 przez krystynajoanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kama_ 14.05.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 portaga, dziwna mi sie wydaje Twoja uwaga, jakby to dla Ciebie było takie istotne co jest na tych "obrazkach" jak to nazwane przez Ciebie zostało. Zdradzę tę tajemnicę . To oryginalne, cudowne zdjęcia robione własnoręcznie w Syrii i w Chinach, co prawda nie przeze mnie ale przez syna, bo to on tam mieszka. Czasami dziwię się jakimi drogami prowadzą "ludzkie" myśli ... Przepraszam jeśli za "ostro" to napisałam, ale "jużem" zmęczona i ten wieczorny brak cierpliwości . O, i jeszcze chyba trochę złośliwa się zrobiłam. Wybaczcie:yes: Krystynajoanna - w ogóle nie odpisałaś złośliwie, a wręcz przeciwnie - powściągliwie i z klasą zareagowałaś na zaskakująco nieuprzejmą uwagę. Co komu do tego, co kto ma powieszone na ścianie, szczególnie, że zdjęcie było wklejone, żeby pokazać śliczną kanapę. Odrobina kultury osobistej jest zawsze mile widziana. Pozdrowienia Krystynajoanna, stworzyłaś dla syna naprawdę piękne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.05.2014 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Bo jeżeli to pierwsze, to kicz do kwadratu, niestety. Aleś błysnęła. Najpierw się poducz, co oznacza termin "kicz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 14.05.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Niestey niektórzy zaglądają na to forum chyba tylko po to aby własne frustracje leczyć i innym szpilkę wbić. Portaga ta uwaga była bardzo "na poziomie", a zdjęcia bardzo fajne nawet gdyby były to fotki przemysłowe produkowane na szeroką skalę ( a nie są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 14.05.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 krystynajoanna, aż zazdroszczę tych fotografi. Sama od dłuższego czasu planuję zrobić taką mini galeryjkę, ale niestety fotografka ze mnie marna, a i nie mam nikogo, kto mógłby dla mnie takie cudeńka zrobić. Chyba będę skazana na masową produkcję i jak to pisze portaga -"kicz" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 15.05.2014 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 no nie wiem, nie wiem czy portaga będzie zadowolona - wyraźnie napisała, że zdjęcia maja być "stare" żeby nie spełniały kryterium kiczu - krystynajoanna - bardzo ładne wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Diedra 15.05.2014 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Portaga - wejście smoka. Nawet nie dojrzałaś, co na zdjęciach jest, ale już wiesz, że to MOŻE być "kicz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 15.05.2014 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 Hmmm, czym jest kicz bo ja chyba tego słowa nie rozumiem to znaczy wydawało mi się że wiem ale po tym komentarzu Portagi to już sama nie wiem czy wiem. Krystynajoanna bardzo mi się podoba ten twój kicz. Całe mieszkanie dla twojego syna to mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.05.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2014 (edytowane) krystynajoanna dziękuję Ci ślicznie za te zdjęcia Właśnie w tym pomarańczowym ZERO SPOT planowałam fotel, ale mnie producent namawia na nowszą tkaninę - TOKYO i mam już mętlik (((( Na Twoim narożniku prezentuje się przepięknie! http://img856.imageshack.us/img856/4970/obraz409o.jpg Zdaje się, że ktoś szukał pomysłu na bibliotekę... http://s2.domideco.pl/b/bb/bbed9287ebb943174d3edce15956f4d0_1024.jpg Edytowane 15 Maja 2014 przez piu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.05.2014 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2014 Aj tam biblioteka, ale jaka podłoga !! śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts