Damro 13.03.2010 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Ale przecież ten dom co sprzedajecie to całkiem nowy jest ! Czemu go sprzedajecie i chcecie budować następny ? wiesz jak w tym powiedzeniu - pierwszy dom dla wroga, drugi dla nie pamietam a trzeci dla siebie drugi dla przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.03.2010 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 no no no wlasnie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.03.2010 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 U nas na razie jest tak: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/salonik.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 14.03.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 U nas na razie jest tak: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/salonik.jpg Sloneczko, wybacz, ale jak dla mnie to w Twoim salonie wszystkiego jest po prostu za dużo. Zwlaszcza te meble i otwarte wiszące pólki w ogole, ale to w ogole nie pasują do kominka i do sufitowych belek. Sam kominek jest w sumie ciekawy, ale te meble odwracają od niego uwagę. Ogolnie to taki duży zgrzyt jest w tym zestawieniu. Ja bym oczyścila to wnętrze, zeby wyeksponować kominek i belki. Widzą mi sie tu np. jakieś meble w stylu kolonialnym, ale góra dwie komody lub komoda i półka pod tv. Tu brakuje oddechu. Ale to tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 14.03.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 hmmm jak wlaścicielom się podoba to mi też... jak dla mnie zadużo tam 'tego ' wszystkiego... ale ja się nie znam )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 14.03.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wydaje mi się Słoneczko, że nie powinnaś trzymać drewna pod kominkiem. To miejsce musi zostać wolne. Spytaj Pana, który budował Ci kominek/ Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.03.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 U nas na razie jest tak: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/salonik.jpg Słoneczko kominek fajny i powinnas go wyeksponowac,meble troche raczej do stylu kominka i belek na suficie nie pasują niestety,wedlug mnie jest tez za duzo natkanych kwiatow blisko siebie,powinnas pozbyc sie troche rzeczy z tego salonu i dac mu oddychac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Z-Core 14.03.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wnętrze w ogóle "nie moje", ale tutaj akurat wydaje mi się że sama fotka robi dużo złego. Zrobiona zza krzaków jak w National Geographic Bez tej dżungli na pierwszym planie wyglądałoby znacznie lepiej (nie mówię, że kwiatki złe, tylko że złe na tym ujęciu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.03.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Wydaje mi się Słoneczko, że nie powinnaś trzymać drewna pod kominkiem. To miejsce musi zostać wolne. Spytaj Pana, który budował Ci kominek/ Pozd Drewno jest tam po to, by ciekawskie kotki tam nie wchodziły, a do kominka jest doprowadzone powietrze z zewnątrz Co do reszty: salonik nie jest tak duży jak inne w tym wątku, a zdjęcie dodatkowo go skraca. W rzeczywistości nie robi przytłaczającego wrażenia, lecz raczej przytulności. Napisałam zresztą, że "na razie" jest taki. Kiedyś, gdy nadejdzie pora remontu poprosimy o pomoc fachowca, gdyż chciałabym wprowadzić trochę cegły na ścianach i zmienić ich kolor na któryś z odcieni tej cegły, a biel czopucha stonować na kolor gliny jednak. Może kiedyś będzie nas stać na meble w stylu kolonialnym (lubię), ale po zbudowaniu bliźniaka i zawirowaniach franka, siedzimy póki co na tym co mamy Pokazałam? Pokazałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Pokazałaś I masz bardzo ładny kominek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 14.03.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Ale przecież ten dom co sprzedajecie to całkiem nowy jest ! Czemu go sprzedajecie i chcecie budować następny ? Bo pozbędziemy się hipoteki 30 letniej i zbudujemy dom parterowy, no jak tam wyżej napisano, pierwszy dla wroga, drugi dla przyjaciela, trzeci dla siebie Słoneczko mnie też się wydaje, że tam w saloniku trochę za dużo się dzieje, no ale najważniejsze, że dobrze się w nim czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 14.03.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 . Przyznam, że te krzesła kupiłam tylko po to by było na czym siedzieć w Wigilię (były tanie i dostępne w magazynie ). Ałć No mnie się podobają te krzesła, dlatego je kupiłam , a jak będzie mnie już stać to odsprzedam te szwagierce a sobie kupię piękne drewniane No to mój salon, kącik jadalniany wygląda teraz tak, jak pozbyłam się kwiatów z okna, co sądzicie? http://img502.imageshack.us/img502/7061/nowe002.jpg A tutaj ta ściana z telewizorem(wiem wiem, znów obok coś czerwonego ) http://img393.imageshack.us/img393/8708/nowe007.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.03.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 no i super kącik jadalny sie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gliwicki3 14.03.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.03.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.03.2010 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 zdecydowanie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frostzero 15.03.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mycha. Moim zdaniem to nie w kwiatach był problem, ale w tych bliżej nieokreślonych rzeczach obok kwiatów (pojemnik na jajka???) i tej żółtej reklamówce na jednym z krzeseł. Dawaj te kwiaty z powrotem, a przynajmniej ten jeden w czerwonej doniczce, bo jest teraz według mnie strasznie zimno i bezosobowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.03.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Mycha. Moim zdaniem to nie w kwiatach był problem, ale w tych bliżej nieokreślonych rzeczach obok kwiatów (pojemnik na jajka???) i tej żółtej reklamówce na jednym z krzeseł. Dawaj te kwiaty z powrotem, a przynajmniej ten jeden w czerwonej doniczce, bo jest teraz według mnie strasznie zimno i bezosobowo. Mycho, nawet tego nie próbuj Jest o niebo lepiej z pustym parapetem. Na stół szklany wazon z pękiem białych tulipanów i będzie super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 15.03.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dawaj kffiatka na parapet, teraz jest jak w mięsnym w latach 70-tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 15.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Nie za dużo tam wszystkiego? niestety przychylam się - jak dla mnie to te wnętrza sa przeładowane od tych wszystkich elipsowatych kartongipsów, wnęk, półeczek etc. ja rozumiem że jakoś trzeba godzić kominek z tv.... ale to to chyba przerost formy a to okienko w ramce w jadalni koło okna to co to jest? dla mnie tez za duzo wszystkiego. Wygląda to tak jakby ktoś na siłe chciał zrobic oryginalne wnętrze. Niestety nie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts