tinolec 08.01.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 adanko77 Co to za kanapa? Fajnie wyglada i robi wrazenie wygodnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiza 08.01.2015 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 czapkaa Chyba masz lampę na którą się czaję Czy to Artemis? Napisz mi jak możesz czy po włączeniu bardzo widac żarówy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modliszka84 09.01.2015 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witam wszystkich, jestem w trakcie remontu domu i tym samym na etapie aranżacji poszczególnych pomieszczeń. Chciałabym salon w jakiś jasnych barwach, przytulny może w beżach, ecru? Czy ktoś ma taki salon i mógłby pokazać? A może macie jakieś inspiracje?Wszędzie teraz tylko surowe biele i szarości. Podobają mi się, ale jestem trochę ograniczona ponieważ przeniesimy meble ze starego mieszkania i są one w kolorze wenge... I jeszcze jedno pytanie - w części salonu będzie stół i 4 krzesła, nad stołem chciałabym wiszącą lampę. Jakie oświetlenie na resztę pokoju? Nie jest on za duży, ma ok 20 m2 , dwa okna (w tym jedno balkonowe - wyjście na ogród). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiraa 09.01.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 No przyznam, że niektóre zdjęcia naprawdę zapierają dech. Widać, że ktoś włożył dużo serca w urzędzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 11.01.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witam wszystkich, jestem w trakcie remontu domu i tym samym na etapie aranżacji poszczególnych pomieszczeń. Chciałabym salon w jakiś jasnych barwach, przytulny może w beżach, ecru? Czy ktoś ma taki salon i mógłby pokazać? A może macie jakieś inspiracje? Wszędzie teraz tylko surowe biele i szarości. Podobają mi się, ale jestem trochę ograniczona ponieważ przeniesimy meble ze starego mieszkania i są one w kolorze wenge... I jeszcze jedno pytanie - w części salonu będzie stół i 4 krzesła, nad stołem chciałabym wiszącą lampę. Jakie oświetlenie na resztę pokoju? Nie jest on za duży, ma ok 20 m2 , dwa okna (w tym jedno balkonowe - wyjście na ogród). modliszko, ja mam ciemne meble (wprawdzie nie wenge, ale w sumie kolor zbliżony) i beżowe ściany, wprawdzie nie nadaje się na inspirację, ale jakiś pogląd na te kolory będziesz miała jak zajrzysz. chociaż nie widzę przeciwwskazań, jeśli szary ci się podoba, aby wenge połączyć z ciepłym jasnym szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czapkaa 11.01.2015 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 czapkaa Chyba masz lampę na którą się czaję Czy to Artemis? Napisz mi jak możesz czy po włączeniu bardzo widac żarówy? nie mam pojęcia czy to Artemis, ale jeśli chodzi o tą nad stołem, to nie widać żarówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamoss 12.01.2015 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Zazdroszczę pomysłowości i zmysłu estetycznego, Wasze salony są fantastyczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adanko77 13.01.2015 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2015 kanapa to lotos z agata meble materiał brisbane - bardzo wygodny, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usia 16.01.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Witajcie, potrzebuję pomocy przy wyborze koloru narożnika a może i nawet małej metamorfozie mojego salonu. Chciałabym kupić narożnik Miami - taki jak u Korozji i w takim samym kolorze, plus jeden fotel i pufa 100x100. Nie jestem pewna czy kolor będzie pasował do moich wnętrz, gdyż chyba trochę namieszałam z kolorami, a może nawet stylami. Chciałabym zaznaczyć, że lampa w salonie idzie do wymiany i w grę wchodzi także przemalowanie ściany za narożnikiem. Na tymczasowe "coś" zamiast narożnika nie zwracajcie uwagi. A oto mój salon z otwartą kuchnią i jadalnią oraz rzut z projektu[ a może lepszym pomysłem zamiast narożnika byłoby wybranie sofy. Reszta zdjęć Edytowane 20 Stycznia 2015 przez usia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 17.01.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) a to mój salon : brakuje jeszcze jakiś obrazów na ścianie i może kwiatków co byście powiesili na ścianę nad narożnikiem i koło lodówki ? ahh i myślałam jeszcze o zmianie zasłon które byście wybrali? Edytowane 18 Stycznia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 19.01.2015 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 digi21 co to za narożnik? Miami ? Jeśli tak to jaki numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 19.01.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Afera nie pamiętam nazwy ale chyba to był narożnik loft ,na pewno był zmniejszony o 10 cm z każdej strony.Robil mi go pan Wawrzyniak tel: 783669792- tkanina z fargotex- ekoskora z bawełna. Koszt 3 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 19.01.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 digi21, a co to za kolor w salonie na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 19.01.2015 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 digi21, a co to za kolor w salonie na ścianach? Biała to farba fluger a szary to duluxa chyba szara poświata chyba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 19.01.2015 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afera86 19.01.2015 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Afera nie pamiętam nazwy ale chyba to był narożnik loft ,na pewno był zmniejszony o 10 cm z każdej strony. Robil mi go pan Wawrzyniak tel: 783669792- tkanina z fargotex- ekoskora z bawełna. Koszt 3 tys Rozumiem, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vze 24.01.2015 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 (edytowane) no to teraz ja ..... mój obrzydliwy salon, który był robiony na chwilę ...bo na szybko musieliśmy się wprowadzać ( z meblami ze starego mieszkania ) .... przyszedł czas żeby się z nimi pożegnać pomóżcie drodzy moi ... co tu zmienić żeby "koza" została i była ozdobą salonu ? nie mogę na to patrzeć a muszę ech chora jestem oglądając wasze cudeńka .... Cos nie tak z kolorami scian ,nie widze jaki jest odcien wypoczynku,,granat,ciemno szary?Czy zamierzasz go zmienic?Usunelabym ten segmencik , sciane przemalowala na kolor czarny lacznie ze sciana na ktorej jest koza..Telewizor zawies na sciane , dodaj dlugie polki,pod , nad, jak lubisz .Ten fotel tam zupelnie nie pasuje.Pomyslu na koze nie mam , bo mnie sie zadna koza nie podoba Twoja jest olbrzymia ,dominujaca z nieciekawym odprowadzeniem lacznie z tym wiadrem ocynkowanym tworza kotlownie, ozdoba salonu niestety nie bedzie .Chyba ,ze podpowiedza cos osoby posiadajace takie kozie rozwiazania,Jak fundusze pozwola to moze uda Ci sie to kozidlo zabudowac. Zrob zdjecie z szeszej perspektywy ,postaraj sie ujac caly salon , pokaz jadalnie i kuchnie jesli sa to pomieszczenia stanowiace calosc. Co TY masz na drzwiach balkonowych? Edytowane 24 Stycznia 2015 przez vze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerloz 27.01.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam.Może Was zainteresuje. "Pokaż nam swoje wnętrze" - tak brzmi nazwa konkursu organizowanego przez producenta farb Magnat.https://www.facebook.com/magnatfarby/app_601958019909826Nadsyłamy zdjęcia naszych wnętrz i możemy wygrać fajne nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aancyk 27.01.2015 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Oto mój salonik, wiele zawdzięcza właśnie inspiracjom z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 27.01.2015 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 salonik uroczy (ja co prawda "uwolniłabym" zasłony) czy Twoje meble - fotel i kanapa - są z perfect meble? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts