sm00q 12.03.2015 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Hisia, co to za narożnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 12.03.2015 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Narożnik dosyć popularny na Forum Muratora, wielu forumowiczów go ma i ja się tu o nim dowiedziałam Jest to model Miami4 w tkaninie Mustang13, tylko wymiary trochę zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 12.03.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 Mnie narożnik też interesuje! Wymiana zdań o wodzie - bez komentarza edit: wyprzedziłaś moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jo--anna 12.03.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2015 (edytowane) Joanna wiadomo o gustach się nie.....a temat wody zdecydowanie zbacza z wątku i trąci trochę złośliwością, ale nie, nie wymieniam jej co 2 dni. Jeżeli chodzi o narożnik to akurat bardzo mi się podoba, jest superwygodny i powiedziałąbym że jest prosty a nie kosmiczny. No ale każdy ma swój gust i styl i najważniejsze aby właścicielowi się podobało. Mi z kolei nie podoba się sofa którą ty chcesz kupić, bo ani nie wygląda na wygodną, ani stylistycznie nie wymiata, ani nie pomieści wielu osób - ale to oczywiście moje subiektywne odczucia. Niureczka dzięki, zasłony kupione po taniości w Leroy Merlin. Nie wstawiałam zdjęć sofy, którą chcę kupić. Wstawiłam zdjęcia, jak napisałam "pi razy drzwi" (czyli odlegle) podobnej do tego, co mi chodzi po głowie Pokazywałam jedynie o co chodzi z nóżkami wyższymi, bo różnie to można interpretować. A o wodę zapytałam tak towarzysko. Duża ilość wody sprawia, że łodygi szybko zaczynają "podgniwać" i krócej stoją przez to niektóre kwiaty cięte. Edytowane 12 Marca 2015 przez jo--anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawko_ 13.03.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 (edytowane) Hisia kto układał tą cęgłę ? Jeśli dobrze widzę to górny rząd jest docięty z wysokości, nie wygląda to zbyt elegancko. Ściana powinna zaczynać się od całej cegły i konczyć całą bez docinek. Szczególnie góra rzuca się w oczy. Kaloryfer też słabo prezentuje się w takich wnętrzach, podłogówka zdecydowanie byłaby lepszym wyborem. Poza tymi szczegółami jest fajnie. Edytowane 13 Marca 2015 przez pawko_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkraszan 13.03.2015 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Hisia - co to za lampa sufitowa i gdzie kupiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abunia 13.03.2015 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Hisia - jaką masz szerokość boczku i otomany w narożniku?I czy mogłabyś umieścić zdjęcie narożnika w świetle dziennym?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameon 13.03.2015 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Witaj Hisia. Na pierwszy rzut oka salon prezentuje się dobrze. Jest tak domowo Jedyna rzecz , która mnie razi to stołki barowe. Uważam , że lepiej pasowałyby jakieś prostsze w formie. Te zbyt mocno kontrastują z ławą czy narożnikiem. Bardzo ładne zasłony. W wazonie moje ulubione tulipany;) Ogólnie rzecz ujmując bardzo przyjemne wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 13.03.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Dziekuje za mile slowa i te bardziej krytyczne. Pawko cegle ukladal polecony fachowiec, niestety nie mialam mozlwosci regularnej kontroli prac i jest jak jest. Zobaczylam to niedociagniecie juz po ulozeniu I zafugowaniu, a jedynym wyjsciem bylo wszystko zrywac I ukladac od nowa wiec dalam spokoj. Zreszta w kazdym pomieszczeniu znalazlam jakies buble mimo ze fachowiec byl polecany, drogi i z duzym doswiadczeniem- ale tak to juz jest jak codziennie nie kontrolujesz. Ale zapewniam cie ze po kilku tyg mieszkania przestajesz zwracac uwage na wszystkie niedociagniecia Jesli chodzi o lampe to Alehandro Novodworskiego. Zdjecie I wymiary kanapy dam po weekendzie bo jestem na wyjezdzie. Stolki sa kompromisem pomiedzy wygoda a wygladem. Najbardziej mi sie podobaly prostokatne plastikowe ewentualnie z ekoskory ale po wyprobowaniu ich w sklepie zdecydowalam sie na te okragle. W innych modelach nie bylo oparcia albo wpijalo sie w plecy, te w stylu skandynawskim nie maja oparcia na stopy I strach na nich siadac bo sa niestateczne a wiec wybor ze wzgledu na wygode padl na okraglaczki, ktore moim zdaniem wpasowuja sie w inne el. wyposazenia tj. biale okragle lampy i donice. UOff ale sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 13.03.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2015 Hisia, kupiłam sobie dziś te same zasłony, które masz w salonie cena dosłownie symboliczna, a naprawdę są ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 17.03.2015 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Rybka i Abunia to kanapa w świetle dziennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 17.03.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Anyżek mój mąż kupował jakieś hydrauliczne rzeczy więc ja w miedzyczasie zwiedziłam sklep i nawet się niespodziewałąm, że można tam spotkać takie ładne zasłony w dodatku za taką cenę. Też jestem z nich bardzo zadowolona, szczególnie lubię je w dzień jak świeci słonko i tak fajnie przez nie przebija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 17.03.2015 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 (edytowane) Hisia! Zegar! skąd zegar ?!? CUDO! jaką ma średnice? tak btw. mam baaardzo podobną ścianę z cegły, podobny narożnik i wykończenie cegły przy kuchni;] p.s jaki planujesz dywan? ja essenze z komfortu. Edytowane 17 Marca 2015 przez endka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 17.03.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2015 Hisia piękny salon!!!Zdjęcia dywanu poszły na maila:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumisia 18.03.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Hisia, kupiłam sobie dziś te same zasłony, które masz w salonie cena dosłownie symboliczna, a naprawdę są ładne Dziewczyny, proszę napiszcie nazwę / typ zasłon, abym mogła powiedzieć mężowi co dokładnie ma kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 18.03.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Gumisia, o proszę: http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/tkaniny-i-firany/zaslony-gotowe/zaslona-gotowa-foggia,p261296,l943.html ja jestem mega zadowolona, dokupię sobie jeszcze białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hisia 18.03.2015 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Endka zegar zakupiony w Innych Meblach, średnica 107 cm. A czy ta Essenza jest jeszcze dostępna w Komforcie, bo wydaje mi się że wycofali. Nad dywanem jeszcze się zastanawiam, chyba chciałabym szary w marokańską koniczynę- piękne są na overstock.com albo zastanawiam się nad tym z Trellis.pl http://trellis.pl/kategoria/szare/dywan-maroc-szary-kosc-sloniowa. Boję się tylko jak taki wzorzysty dywan będzie wyglądał do cegły, czy to nie będzie za dużo?Gumisiowa twój dywan jest przepiękny i ten kolor...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kate199 18.03.2015 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Mój salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.03.2015 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Endka zegar zakupiony w Innych Meblach, średnica 107 cm. A czy ta Essenza jest jeszcze dostępna w Komforcie, bo wydaje mi się że wycofali. Nad dywanem jeszcze się zastanawiam, chyba chciałabym szary w marokańską koniczynę- piękne są na overstock.com albo zastanawiam się nad tym z Trellis.pl http://trellis.pl/kategoria/szare/dywan-maroc-szary-kosc-sloniowa. Boję się tylko jak taki wzorzysty dywan będzie wyglądał do cegły, czy to nie będzie za dużo? Gumisiowa twój dywan jest przepiękny i ten kolor...super Hisia -dziękuję Ci bardzo. Osobiście wydaje mi się że wcale za dużo nie będzie!!!Ten szary też piękny-sama miałam chęć na taki ,ale małe dziecko i strach sprawiły że zrezygnowałam z jasnego:)Może kiedyś do sypialni się pokuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.03.2015 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2015 Anyżek ładne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts