Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Joanna wiadomo o gustach się nie.....a temat wody zdecydowanie zbacza z wątku i trąci trochę złośliwością, ale nie, nie wymieniam jej co 2 dni. Jeżeli chodzi o narożnik to akurat bardzo mi się podoba, jest superwygodny i powiedziałąbym że jest prosty a nie kosmiczny. No ale każdy ma swój gust i styl i najważniejsze aby właścicielowi się podobało. Mi z kolei nie podoba się sofa którą ty chcesz kupić, bo ani nie wygląda na wygodną, ani stylistycznie nie wymiata, ani nie pomieści wielu osób - ale to oczywiście moje subiektywne odczucia.

Niureczka dzięki, zasłony kupione po taniości w Leroy Merlin.

Nie wstawiałam zdjęć sofy, którą chcę kupić. Wstawiłam zdjęcia, jak napisałam "pi razy drzwi" (czyli odlegle) podobnej do tego, co mi chodzi po głowie :) Pokazywałam jedynie o co chodzi z nóżkami wyższymi, bo różnie to można interpretować.

A o wodę zapytałam tak towarzysko. Duża ilość wody sprawia, że łodygi szybko zaczynają "podgniwać" i krócej stoją przez to niektóre kwiaty cięte.

Edytowane przez jo--anna

Hisia kto układał tą cęgłę ? Jeśli dobrze widzę to górny rząd jest docięty z wysokości, nie wygląda to zbyt elegancko. Ściana powinna zaczynać się od całej cegły i konczyć całą bez docinek. Szczególnie góra rzuca się w oczy. Kaloryfer też słabo prezentuje się w takich wnętrzach, podłogówka zdecydowanie byłaby lepszym wyborem. Poza tymi szczegółami jest fajnie. Edytowane przez pawko_

Witaj Hisia. Na pierwszy rzut oka salon prezentuje się dobrze. Jest tak domowo :) Jedyna rzecz , która mnie razi to stołki barowe. Uważam , że lepiej pasowałyby jakieś prostsze w formie. Te zbyt mocno kontrastują z ławą czy narożnikiem. Bardzo ładne zasłony. W wazonie moje ulubione tulipany;) Ogólnie rzecz ujmując bardzo przyjemne wnętrze.

Dziekuje za mile slowa i te bardziej krytyczne. Pawko cegle ukladal polecony fachowiec, niestety nie mialam mozlwosci regularnej kontroli prac i jest jak jest. Zobaczylam to niedociagniecie juz po ulozeniu I zafugowaniu, a jedynym wyjsciem bylo wszystko zrywac I ukladac od nowa wiec dalam spokoj. Zreszta w kazdym pomieszczeniu znalazlam jakies buble mimo ze fachowiec byl polecany, drogi i z duzym doswiadczeniem- ale tak to juz jest jak codziennie nie kontrolujesz. Ale zapewniam cie ze po kilku tyg mieszkania przestajesz zwracac uwage na wszystkie niedociagniecia :)

Jesli chodzi o lampe to Alehandro Novodworskiego.

Zdjecie I wymiary kanapy dam po weekendzie bo jestem na wyjezdzie.

Stolki sa kompromisem pomiedzy wygoda a wygladem. Najbardziej mi sie podobaly prostokatne plastikowe ewentualnie z ekoskory ale po wyprobowaniu ich w sklepie zdecydowalam sie na te okragle. W innych modelach nie bylo oparcia albo wpijalo sie w plecy, te w stylu skandynawskim nie maja oparcia na stopy I strach na nich siadac bo sa niestateczne a wiec wybor ze wzgledu na wygode padl na okraglaczki, ktore moim zdaniem wpasowuja sie w inne el. wyposazenia tj. biale okragle lampy i donice.

UOff ale sie

Anyżek mój mąż kupował jakieś hydrauliczne rzeczy więc ja w miedzyczasie zwiedziłam sklep i nawet się niespodziewałąm, że można tam spotkać takie ładne zasłony w dodatku za taką cenę. Też jestem z nich bardzo zadowolona, szczególnie lubię je w dzień jak świeci słonko i tak fajnie przez nie przebija.

Endka zegar zakupiony w Innych Meblach, średnica 107 cm. A czy ta Essenza jest jeszcze dostępna w Komforcie, bo wydaje mi się że wycofali. Nad dywanem jeszcze się zastanawiam, chyba chciałabym szary w marokańską koniczynę- piękne są na overstock.com albo zastanawiam się nad tym z Trellis.pl http://trellis.pl/kategoria/szare/dywan-maroc-szary-kosc-sloniowa. Boję się tylko jak taki wzorzysty dywan będzie wyglądał do cegły, czy to nie będzie za dużo?

Gumisiowa twój dywan jest przepiękny i ten kolor...super

Endka zegar zakupiony w Innych Meblach, średnica 107 cm. A czy ta Essenza jest jeszcze dostępna w Komforcie, bo wydaje mi się że wycofali. Nad dywanem jeszcze się zastanawiam, chyba chciałabym szary w marokańską koniczynę- piękne są na overstock.com albo zastanawiam się nad tym z Trellis.pl http://trellis.pl/kategoria/szare/dywan-maroc-szary-kosc-sloniowa. Boję się tylko jak taki wzorzysty dywan będzie wyglądał do cegły, czy to nie będzie za dużo?

Gumisiowa twój dywan jest przepiękny i ten kolor...super

Hisia -dziękuję Ci bardzo. Osobiście wydaje mi się że wcale za dużo nie będzie!!!Ten szary też piękny-sama miałam chęć na taki ,ale małe dziecko i strach sprawiły że zrezygnowałam z jasnego:)Może kiedyś do sypialni się pokuszę:D