Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A mnie się niestety te regipsowe cuda bardzo nie podobają :( Zerwałabym to, póki jeszcze wnętrza nie są wykończone.

Nie jest to ani ładne, a ni praktyczne, na półeczkach nie zmieści się nic, poza pierdołami, na których będzie się tylko zbierał kurz.

A mnie się niestety te regipsowe cuda bardzo nie podobają :(

tez raczej nie moja stylistyka, ale niektre to faktycznie mało przydatne :cool: basialukasz pamietajcie o jakiejś bardzo dobrej barbie zmywalnej bo po jakimś czasie jednak te półki trzeba "przelecieć na mokro" bo albo coś sie ubrudzi, albo mucha albo ...

• 4 weeks później...
Hej, podpowiedzcie proszę, czy norożnik o standardowej wysokości (siedziska i oparcia) czyli max. ok 88 cm będzie dobrze wyglądał wchodząc w światło okna? Okna mam na wys. ok. 55 cm-60 cm od podłogi, więc naroznik będzie wyższy niż parapet okna. Może ktos ma jakieś zdjęcie? Ja nic nie znalazłam, chyba źle szukam...

Hej, podpowiedzcie proszę, czy norożnik o standardowej wysokości (siedziska i oparcia) czyli max. ok 88 cm będzie dobrze wyglądał wchodząc w światło okna? Okna mam na wys. ok. 55 cm-60 cm od podłogi, więc naroznik będzie wyższy niż parapet okna. Może ktos ma jakieś zdjęcie? Ja nic nie znalazłam, chyba źle szukam...

Nie widzę problemu, bardzo często ludzie ustawiają kanapę/narożnik pod oknem i wygląda to w porządku.

http://czasnawnetrze.pl/i/aD02MDAmdz05MDA=/e7164e94/19852-nowoczesny_dom_za_miastem_z_cieplym_wnetrzem.jpg