EMMA29 02.09.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 I jeszcze z cegłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.09.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam,a to mój salon. Ostatnio szukałam kanap,ale na tą chwilę zostanie stary narożnik. Emma, super!!! Gratulacje A naroznik wygląda tu bardzo dobrze, pasuje idealnie. Nie zmieniaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 02.09.2015 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Emma, super!!! Gratulacje A naroznik wygląda tu bardzo dobrze, pasuje idealnie. Nie zmieniaj. Dziękuje Ci bardzo Na tą chwilę zostaje,a myślisz ,że dwie kanapy by pasowały?? Tylko jak je ustawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monic167 02.09.2015 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 I jeszcze z cegłą... Emma- śliczny ,gustowny salon !! mogę zapytać skąd zasłony ? właśnie coś takiego bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EMMA29 02.09.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Emma- śliczny ,gustowny salon !! mogę zapytać skąd zasłony ? właśnie coś takiego bym chciała Monic dziękuje,miło mi,że się podoba ,zasłony z ikei lniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda85 07.09.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 (edytowane) Witam[/url] ponownie,sugerując się waszymi podpowiedziami dokonałam kilku zmian w salonie, ale chyba nadal nie jestem zadowolona. Zasłony wymieniłam na popielate, dywan również . Zmieniłam też donice i kupiłam rolety .Teraz myślę o poważniejszych zmianach typu kolor ścian, panel z karton gipsu w innym kolorze niż reszta ścian na którym mogłabym zawiesić telewizor . Mogę również zmienić zasłony, dywan oraz coś dokupić. Więc ponownie proszę o pomoc. Najchętniej salon chciałabym z dodatkiem szarości ( ale jak to zrobić by pasowało do kuchni) Dodam że moja kuchnia jest otwarta na salon. Szafki w dwóch kolorach ( brąz i wanilia) płytki na podłodze i szyba na ścianie brązowe. http://images70.fotosik.pl/1161/40e4b6e51ef50a8cmed.jpg http://images69.fotosik.pl/1162/b1788700db8e83c3med.jpg http://images69.fotosik.pl/1162/7816a8c517fb2f9emed.jpg salon kiedyś http://images69.fotosik.pl/1162/d02297d9b7bdf556med.jpg i kuchnia http://images66.fotosik.pl/1162/780b8794b33d901emed.jpg Edytowane 7 Września 2015 przez magda85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateushek 08.09.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ta podłoga w salonie nie będzie ci pasowała do szarości. lepszy byłby jakiś kolor cieplejszy. takie jest moje zdanie przynajmniej. Co do wystroju -mnie się podoba, ale jednak wolę nieco bardziej nowoczesne stylizacje. jeśli chcesz coś zmienić, może zacznij od dodania obrazu etc., bo generalnie pokój bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda85 08.09.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 ta podłoga w salonie nie będzie ci pasowała do szarości. lepszy byłby jakiś kolor cieplejszy. takie jest moje zdanie przynajmniej. Co do wystroju -mnie się podoba, ale jednak wolę nieco bardziej nowoczesne stylizacje. jeśli chcesz coś zmienić, może zacznij od dodania obrazu etc., bo generalnie pokój bardzo ładny. A masz może jakiś pomysł jak ten salon unowocześnić? Podłoga w kolorze orzech tak jak i drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 16.09.2015 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 To ja również dorzucam zdjęcia swojego salonu. Może podpowiecie co powiesić nad kanapą - myslałam o jakiejs mega kolorowej grafice, jak myslicie będzie dobrze wyglądać? Lacobel w kuchni mam słoneczny żółty więc chciałabym ten kolor wprowadzić do salonu właśnie w jakims malowidle. Stolik kawowy planuje szklany. PS poduszki na kanapę już zamówione. Wszystkie uwagi i podpowiedzi mile widziane, te krytyczne również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.09.2015 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Bardzo podobają mi się szarości i kolor podłogi Ale masz tam ogromną niewykorzystaną przestrzeń, przez co meble sprawiają wrażenie poupychanych po kątach Jakiego koloru zamówiłaś poduszki na kanapę? Brakuje czegoś wokół telewizora, nad kanapą, zapewne też nad stołem. Kwiatek w doniczce wyglada dość rachitycznie - doniczka jest zbyt mała. Na półkach warto wyeksponować ładne albumy itp. książki. No i rażą mnie te pojemniki pod półkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 17.09.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Bardzo podobają mi się szarości i kolor podłogi Ale masz tam ogromną niewykorzystaną przestrzeń, przez co meble sprawiają wrażenie poupychanych po kątach Jakiego koloru zamówiłaś poduszki na kanapę? Brakuje czegoś wokół telewizora, nad kanapą, zapewne też nad stołem. Kwiatek w doniczce wyglada dość rachitycznie - doniczka jest zbyt mała. Na półkach warto wyeksponować ładne albumy itp. książki. No i rażą mnie te pojemniki pod półkami... Dzięki bardzo za uwagi, powiem szczerze, że dopiero na zdjęciach widać co jest źle, na co dzień tego nie zauważam. Poduszki będą szaro-żółto-białe. Pod półkami to jest drapak dla kota, he he - na pewno musi się wynieść. Półki z książkami zapełnią sie na pewno. I teraz pytanie co powiesić na ścianach? Dajcie jakąś inspirację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 17.09.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Sztuka nowoczesna, wielokolorowa, a pewno nie wprost żółta, bo będzie to wyglądało kiczowato. I na pewno w dużym formacie, bez ram, np.: http://vader.joemonster.org/upload/qgj/111171088f3acebmodern_art_or_toddle.jpg http://artoffice.com.pl/wp-content/uploads/Konieczny-16_100x120-595x418.jpg http://i.wp.pl/a/f/jpeg/28074/jerzy_treit_11.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klawdia 17.09.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) Waga34 mogłabyś podać nazwę krzeseł i stołu? Edytowane 17 Września 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 17.09.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 (edytowane) Waga34 mogłabyś podać nazwę krzeseł i stołu? Firma Paged stół - Montana II, krzesła Vito Edytowane 17 Września 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klawdia 18.09.2015 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2015 Dzięki super są te krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateo33 19.09.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2015 Całkiem ładne i maja całkiem ciekawą formę, jednak do mojego salonu raczej by się nie nadawały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.09.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 może odsunąć narożnik od ściany? I przy ścianie półki na książki lub komoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 20.09.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 może odsunąć narożnik od ściany? I przy ścianie półki na książki lub komoda? No właśnie nie za bardzo się da, bo wtedy będzie kolidować z drzwiami tarasowymi. Jak wstawię stolik kawowy to może dostawię jakiegoś uszatka żeby tę pustkę na środku wypełnić. Póki co szukam wypełniaczy ścian. Dzięki bardzo za wszystkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 13.10.2015 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 (edytowane) Witam ponownie:)Pomagaliście mi już w urządzaniu salonu. Więc myślę że podpowiecie w jakim kolorze zasłony dobrać do salonu?? .....ps.liczę na pomoc http://i1.fmix.pl/fmi883/346e86080027ecce561d16bc Dla mnie po pewnym czasie za bardzo mdło się zrobiło ponieważ ściany mamy w jasnym kremie tj na zdjęciu i myślałam nad zmianą zasłon może to pomoże... Edytowane 13 Października 2015 przez mari180790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bisiaGa 13.10.2015 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2015 Witam,a to mój salon. Ostatnio szukałam kanap,ale na tą chwilę zostanie stary narożnik. Witam, chciałabym zapytać gdzie były kupione lampy z nad stolika, szukam czegoś podobnego. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts