Ash5 22.03.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 damianexus super-ślicznie! Najpierw bardzo mi się spodobał a potem dodatkowo rozbawił mnie ten wiszący świecący... kształt pod sufitem. Z czym się Wam kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 22.03.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 będą również takie lampy stojące. Firmowa nazwa to Alien ale my nazywamy go plemnikiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 22.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 hmmm... ciekawe dlaczego?!! Faaajne! Już Was lubię za poczucie humoru Pokaż koniecznie, ciekawa jestem, jak będzie wyglądać salon wieczorem- takie rozproszone światło fajnie tworzy nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.03.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 będą również takie lampy stojące. Firmowa nazwa to Alien ale my nazywamy go plemnikiem:) rozumie się samo przez się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eskortxr3 22.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 śliczny salon:-) a LAMPA hmmm marzenie....mam pytanie droga??? bardzo droga??? czy lepiej nie pytać.... napewno piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.03.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 zanim doczytałam pokazałam lubemu z komentarzem: patrz, ja się przejmuję glutami w salonie a ktoś sobie plemnik powiesił gratuluję odwagi. nasze gluty też budzą skojarzenia i emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 22.03.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 śliczny salon:-) a LAMPA hmmm marzenie....mam pytanie droga??? bardzo droga??? czy lepiej nie pytać.... napewno piękna o dziwo lampa nie jest aż tak droga ponieważ nie jest wykonana ze szkła tylko z tworzywa sztucznego. Zanim nie dotkniesz nie poznasz:) cenę lampy moge podać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 22.03.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 zanim doczytałam pokazałam lubemu z komentarzem: patrz, ja się przejmuję glutami w salonie a ktoś sobie plemnik powiesił gratuluję odwagi. nasze gluty też budzą skojarzenia i emocje o mały włos i byłyby u nas gluty:) wsyscy odiwedzający Nasz dom zwracają uwage na tą lampę. Mam nadzieję, że uda Nam się szybko dokończyć salon i będize równie piękny jak Wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.03.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 damian gdzie nam do was? jeszcze długo wody upłynie zanim dotrzemy do waszego etapu o konczeniu nie mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 22.03.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 śliczny salon:-) a LAMPA hmmm marzenie....mam pytanie droga??? bardzo droga??? czy lepiej nie pytać.... napewno piękna o dziwo lampa nie jest aż tak droga ponieważ nie jest wykonana ze szkła tylko z tworzywa sztucznego. Zanim nie dotkniesz nie poznasz:) cenę lampy moge podać na priv bedę wdzięczna za namiary na tę firmę, lampa śliczna chociaż do mnie za duża, ale chętnie kupiłabym taką stojacą lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 22.03.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Są również lampy mniejszych rozmiarów. Przedział jest bardzo duży. Kupilismy ją w salonie w Blue City na ostatnim pietrze bodajże Brilux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 22.03.2010 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 będą również takie lampy stojące. Firmowa nazwa to Alien ale my nazywamy go plemnikiem:) rozumie się samo przez się A mnie się kojarzy z Kasperkiem http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/duszekCasper.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2010 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 . Przyznam, że te krzesła kupiłam tylko po to by było na czym siedzieć w Wigilię (były tanie i dostępne w magazynie ). Ałć No mnie się podobają te krzesła, dlatego je kupiłam , a jak będzie mnie już stać to odsprzedam te szwagierce a sobie kupię piękne drewniane Tak jest - niech idą do szwagierki :) Twoje są ładniejsze, bo czerwone :) A kiedyś sobie kupimy takie wymarzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 23.03.2010 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Myślę ze idea ciemnobrązowych podciągów pochodzi od posadzki - pod podciągami są ciemne wstawki, Zgadzam się w całej rozciągłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 23.03.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 damianexus macie cudny salon.Piękne duże okna,kolorystyka bardzo mi bliska i ten podest z jadalnią - bomba. Nie zagracicie go zbytnio,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 a tam na górze jest jakaś antresola? będzie tam barierka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 23.03.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Tak na górze jest bardo duża antresola na całej szerokości salonu około 6,5 metra. Będą tam szklane barierki w konstrukcji samonośnej. Mogę wkleićzdjęcia jak one wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 też o takich myślałam. ale niestety nasza antresola nie bardzo sie do nich nadaje. a co tam będzie/jest? tzn. jakie jest przeznaczenie tej przestrzeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 23.03.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Fajne, a le ja bym nie szła w biały w tym salonie.. Zgadzam się z tobą, chcę jakiś kolor !! Ale nie mam pomysłu i utknęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78South 23.03.2010 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 damianexus proszę napisz, co to za donice/osłonki na doniczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts