joliska 25.03.2010 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no piknie tam u Was! I jak przystało na górali bagiennych Lachów dokładniej Kiedys może zrobi sie jeszce przytulniej.... kilku rzecy jeszce brak Pzdr. Pozdrowienia od Laszki dla Lachów Świetnie u Was jest, chociaż ja kilku elementów wystroju pozbyłabym się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budek77 25.03.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Igor_Celina piękny macie salon, zazdroszczę widoków za oknem Jaką farbą macie pomalowany kominek ?, mamy bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 25.03.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Igor-Celina salon akurat nie w moim stylu,ale widoki cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 25.03.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Jaką farbą macie pomalowany kominek ?, mamy bardzo podobny czekoladowa mokka - dulux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi8013 25.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Igor_Celina a ściana nad sofą-to jaki kolorek? PIęknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 25.03.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Igor_Celina a ściana nad sofą-to jaki kolorek? dulux z mieszalnika rum carmel 5 - znalazlam wreszcie próbnik z nazwą bo juz mne ktos kiedys gdzies na frum pytal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 26.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 http://images48.fotosik.pl/273/aba77b3204a80418med.jpg MAGZIEM jak sie uzytkuje ten stol? Strasznie mi sie takie podobaja, tylko sie boje ze sie bardzo rysuja... Jeszcze nie wiem, ponieważ dopiero go nabyłam. Ale też boję się żeby się nie rysował i gdy będę przyjmowała gości dam jakiś bieżnik i podkładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 31.03.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Odnośnie podpowiedzi, co zrobić z naszym salonem (to ten z podciągami ) - dziękuję, kilka pomysłów jest naprawdę niezłych. Rzeczywiście zasłony rude ożywiłyby wnętrze, muszę się jeszcze zastanowić czy dobrze bym się czuła w takich kolorach. O turkusie też myślałam, pięknie się komponuje z czekoladowym, a więc byłby kontrast dla kanapy. Jasne lniane to najbezpieczniejsze wyjście i chyba takie sobie na lato zafunduję. Podciągi chyba rzeczywiście zostaną jak są... mnie najbardziej podoba się komplet wypoczynkowy co to za cudo Haha, no niektórych przeraziła ilość poduch. Powiem wam, że na żywo wygląda to mniej przytłaczająco, a kanapa jest tak głęboka że bez tych poduch nie da się siedzieć. Z resztą są bardzo wygodne do oparcia. No i nie po to taką właśnie kanapę kupiłam, z tyloma poduchami, żeby teraz się ich pozbywać. Kasiu, ten komplet kupiliśmy w Agata Meble, ale nie pamiętam już jak się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 06.04.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Odnośnie podpowiedzi, co zrobić z naszym salonem (to ten z podciągami ) - dziękuję, kilka pomysłów jest naprawdę niezłych. Rzeczywiście zasłony rude ożywiłyby wnętrze, muszę się jeszcze zastanowić czy dobrze bym się czuła w takich kolorach. O turkusie też myślałam, pięknie się komponuje z czekoladowym, a więc byłby kontrast dla kanapy. Jasne lniane to najbezpieczniejsze wyjście i chyba takie sobie na lato zafunduję. Podciągi chyba rzeczywiście zostaną jak są... Haha, no niektórych przeraziła ilość poduch. Powiem wam, że na żywo wygląda to mniej przytłaczająco, a kanapa jest tak głęboka że bez tych poduch nie da się siedzieć. Z resztą są bardzo wygodne do oparcia. No i nie po to taką właśnie kanapę kupiłam, z tyloma poduchami, żeby teraz się ich pozbywać. Kasiu, ten komplet kupiliśmy w Agata Meble, ale nie pamiętam już jak się nazywa. U was i kanapa sliczna i kominek i caaaaala ta przestrzen !!! ahh super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 13.04.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 Igor_Celina - salon cudny, widoki za oknem zapierają dech w piersiach. Okno narożne - chyba boski cud Naprrawdę jestem zachwycona - jakbym jakiś journal z wnętrzami domów w Aspen przeglądała. Poprostu śliczniusio !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 13.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2010 A ja się cieszę, że nie mam takich widoków za oknem jak Igor i Celina - bo gdybym miała to chyba nic innego nie byłabym w stanie zrobić tylko stać w oknie i podziwiać A kominek to jeden z moich ulubionych. Czy można wiedzieć jak sprawuje się trawertyn na kominku? Bo bardzo chciałam takowy a mój kominkowiec odradza, że niby szybko się brudzi i niszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 17.04.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 MAGZIEM MAGZIEM, pamiętasz może jak się nazywają Twoje lampy nad stołem? Gdzieś je widziałam, a teraz nie mogę znaleźć |Faaajny masz biały stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAGZIEM 20.04.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 MAGZIEM, pamiętasz może jak się nazywają Twoje lampy nad stołem? Gdzieś je widziałam, a teraz nie mogę znaleźć |Faaajny masz biały stół Lampy są z firmy spotline. Nazwy niestety nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 20.04.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 MAGZIEM dzięki serdeczne, z nazwą firmy znalazłam i lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_gda 20.04.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 skoro to wątek o salonach to może ja zamieszczę swój Świetne wnętrze! Bardzo mi się podoba. Skąd dywanik? I ile kosztował jeśli można wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igor_Celina 23.04.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 (...)A kominek to jeden z moich ulubionych. Czy można wiedzieć jak sprawuje się trawertyn na kominku? Bo bardzo chciałam takowy a mój kominkowiec odradza, że niby szybko się brudzi i niszczy? jak na razie po jednym sezonie nie moge nic złego powiedziec. Oczywiście na tym "parapeciku" przy wkładzie troszke sie pobrudził w szczelinach ale nie widac z daleka dopier trzeba bardzo blisko pdejść i popatrzec żeby dostrzec. Ten trawertyn jest polerowany i pory są wypełnione jakąś zywicą Podobno sa tez inne nie szlifowane z porami - je ciężko utrzymac w czystosci. (...) Skąd dywanik? I ile kosztował jeśli można wiedzieć? dywanik z komfortu kupiony jako resztka wykładziny "z metra" za połowę ceny. nie pamietam ceny poniewaz kupowalismy kilka w jednym dniu Reguralna cena to 98 zł m2 jako resztka poszło za 50 czy nawet 40 % ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 27.04.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Oto moj salon, jeszcze nie skonczony - mieszkamy niecaly miesiac, brakuje dodatkow, firan i stolu jadalnianego, ktory przyjedzie w piatek http://img91.imageshack.us/img91/2176/1005305.jpg http://img140.imageshack.us/img140/6482/1005304g.jpg i lampa http://img684.imageshack.us/img684/1999/1005349k.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.04.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jak sie lampa sprawdza? macie jakieś dodatkowe oświetlenie poza nią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 27.04.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jestem z niej bardzo zadowolona, niesamowity efekt jest wowczas kiedy sie ja zapali, ale na zdjeciach niestety tego nie widac, co do dodatkowego oswietlenia to jest widoczne na ponizszej fotce http://img535.imageshack.us/img535/8250/1005326.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 27.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 AngelikaX, bardzo ładny i "fikuśny " salon.A co tak się odbija w suficie, tam jest lustro?ps. kuchnia i łazienka też b.ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts