Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

dzieki madison22 :)

troche jeszcze brakuje np kwiat w tej wnece napewno zniknie- planuje tam jakas megaciekawa rzezbe, poki co nic ciekawego nie znalazlam wiec wyladowal tam kwiatek :/

co do sufitu to jest to sufit napinany (taka nosi nazwe) - z tego co wiem to na zamowienie - nieprodukowany w Polsce - wykonany z bardzo plastycznej "folio-gumy" - glownie mozna spotkac cos takiego na basenach lub w centrach handlowych, dostepny w calej palecie barw.

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie wiem jak sie nazywa - musisz poszperac w sklepach internetowych - wiem ze troche krotsze byly po 1500zl - moja ma 90cm - kupiona "fuksem" za 600zl po targowaniu :) :) :)

znalazlam cos podobnego ale te mienia sie perlowo

http://www.allegro.pl/item1003237446_lampyesklep_zyrandol_vapor_mx6612_6a_nowosc.html

co do swiatla to daje wystarczajaco duzo - ma cztery halogeny - spokojnie siedzimy przy niej ogladajac tv czy przyjmujac gosci.

ja wzorowalam sie na tej - jest cudna- znalazlam gdzies fote z realizacji na stronie jakiejs firmy projektowej. Ta ma plafon lustrzany przez co daje wrazenie podwojnej ilosci baniek - niestety nie moglam jej nigdzie wyczaic no ipewnie drozsza jest od mojej - ale badz co badz jest przepiekna

http://img85.imageshack.us/img85/6172/48774133.jpg

Jak milo ze Wam sie podoba :)

annn

stolik kawowy jest z kolekcji firmy Torino z Komornik (tam maja w kazdym badz razie salon firmowy) numer katalogowy to ST-M03, do wyboru byl rowniez w kolorze cos jakby zlotego debu z ciemnym szklem.

Sloneczko

tez sie nad tym zastanawialam - pewnie troche to potrwa - po akcji mycie lampy napisze jak mi poszlo :)

alfa36

naroznik wykonal tapicer - wyczailam go w necie (jak bedziesz zainteresowana przesle namiary na pw) - wykonany ze skory naturalnej wg wzoru - podeslanej foty.

• 2 weeks później...