Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... a mnie się podobają te rolety rzymskie w oknach... nie przytłaczają, ozdabiają... super :lol:

można wiedzieć co to? gdzie, jak, po ile i dlaczego tak drogo :lol:

pozdrawiam :)

Hahah ;).

Te rolety to poprostu ekrany,są w takim rozmiarze jak je widać.Nie dźwiga się ich i nie opuszcza.Poprostu tak jakby firana z trzema fałdkami.Koszt jednej sztuki ok.700zł wrrr.Szerokość 2,30cm,wysokość 1,10cm.

Hahah ;).

Te rolety to poprostu ekrany,są w takim rozmiarze jak je widać.Nie dźwiga się ich i nie opuszcza.Poprostu tak jakby firana z trzema fałdkami.Koszt jednej sztuki ok.700zł wrrr.Szerokość 2,30cm,wysokość 1,10cm.

buuu :( drogawo, ja potrzebuje 6szt w tym 2 na okna balkonowe... :( ale pomysł fajny i wyglądają dobrze :)

barto

ja tez mam taki rodzaj sufitu w kuchni i w ogóle nie uznaje go za przytłaczający. choc na Twoim zdjęciu faktycznie tak wygląda. jakby wielka wisząca płyta betonowa zagrażała siedzącym pod nią mieszkancom ;) możliwe że na żywo nie ma takiego wrażenia.

co masz w drugą stronę w tym pomieszczeniu? bo mimo że wiele się dzieje to jakoś tak pusto to wygląda. ciekawe czy mój salon też sprawia takie wrażenie...

P.S. Wymieniłabym tą kominkową kratkę na nierdzewkę, najlepiej im ciemniejszą tym lepszą.

barto

ja tez mam taki rodzaj sufitu w kuchni i w ogóle nie uznaje go za przytłaczający. choc na Twoim zdjęciu faktycznie tak wygląda. jakby wielka wisząca płyta betonowa zagrażała siedzącym pod nią mieszkancom ;) możliwe że na żywo nie ma takiego wrażenia..

Twój sufit jest zupełnie inny, wygląda lekko i proporcjonalnie.

Sufit Barto wygląda nieproporcjonalnie, jest za mały i jest za ciemny, dlatego wygląda przytłaczająco. W tym miejscu az się prosi ładna lampa wisząca, zamiast takiego oświetlenia.