citizen girl 10.08.2010 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 (edytowane) To i ja wrzuce swoje 3 grosze:-) Chyba najbardziej podoba mi sie salon Igor_Celina, ladny, prosty w formie, stonowany w kolorach, subtelny.W salonie Adriana podoba mi sie ciekawa forma, odejscie od prostych ksztaltow, zabawa kolorem przy jednoczesnym nie przedobrzeniu. Kilka rzeczy na pewno zmienilabym (np. oparcia krzesel), ale calosc robi dobre wrazenie.Salon Barto jest dla mnie nie skonczony. Nie podobaja mi sie zaslonki (no, ale to tylko moje zadnie), pomysl z powieszanym sufitem srednio mi sie podoba w tym wydaniu, bo a)chyba niezbyt wysokie pomieszczenie jest, b) kolor optycznie to pomieszczenie obniza. Poza tym szkoda, ze podloga nie jest z ciemniejszego drewna, ale tak, czy inaczej widzialabym dywan w okolicach sofy i stolika. No i zdecydowanie usunelabym serete ze stolika (ale to pewnie przez wychowanie w komunie:-) Tyle napisalam, a tak generalnie to duzy ma potencjal, tylko pewnie trohe czasu musi uplynac, zeby wszystko ladnie razem sie zgralo. Wjednym domu juz salon mam, ale teraz jestem na etapie malowania scian w drugim domu. Tak sie madrze, a sama nie wiem jak mi wyjdzie:-) 'Stary' salon - fragment - teraz wyglada troche inaczej, ale nie mam zadnh nowych zdjec i nie ma mnie na miejscu, zeby zrobic nowe.http://img690.imageshack.us/img690/3108/salonk14.jpg Edytowane 10 Sierpnia 2010 przez citizen girl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 no super. te kolumny..... ło matko.... jak to zagra.... to sąsiedzi pewnie padają napisz proszę co to za stolik i skąd ta gra świateł. chętnie bym zobaczyła drugą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 13.08.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 masz kulę zgadulę na suficie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 to półcień z tego czegoś za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen girl 13.08.2010 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 To tylko gra swiatel przez rosliny za oknem:-) Pomysl z kula rewelacja:-) Efilo, ten stolik to IKEA, nic nadzwyczajnego, ale bardzo go lubie. Mam dwa i notorycznie ich uzywam, pomimo tego, ze juz dorobilam sie stolika kawowego. A zdjec z drugiej (ani zadnej innej) nie mam, bo jestem teraz gdzie indziej i nie mam jak zrobic zdjec. A kolumny sa ze mna:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.08.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 kurcze nie kojarze takiego. pewnie nie ma go już w ofercie. szukam właśnie takiego podręcznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
citizen girl 13.08.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Faktycznie nie widze na stronie ikea, szkoda. W Niemczech jest cos podobnego http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/20146676. Moze tez przywedruje do Polski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 14.08.2010 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam, Jako, że korzystałem z forum tylko biernie postanowiłem to zmienić i pokazać mój salon, świeżo z nim skończyłem. Oświetlenie ściany oraz sufitu wykonane na taśmach led. Dodam, że wszystko zrobiłem sam. Oczywiście jeszcze nie skończone meblowanie... http://img30.imageshack.us/img30/3834/73623688.jpg W razie pytań chętnie odpowiem. pozdrawiam Adrian G. Adriang zaglądasz do tego wątku jeszcze. Napisz więcej szczegółów jak zrobić oświetlenie jak na tym zdjęciu. Pisałeś że chętnie odpowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianekK 17.08.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam. Muszę umeblować salon, a kompletnie nie mam pomysłu . W miejscu gdzie stoi stary komplet wypoczynkowy planuję dać narożnik, ale jaki kolor by tu pasował? Zaznaczam że drzwi są koloru orzecha, a ściany jasny beż. Czy pomożecie niezdecydowanemu forumowiczowi?http://picasaweb.google.pl/lh/photo/yQi6U0abtv5wl3CbXCXOtw?feat=directlink Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez damianekK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Faktycznie nie widze na stronie ikea, szkoda. W Niemczech jest cos podobnego http://www.ikea.com/de/de/catalog/products/20146676. Moze tez przywedruje do Polski... dzięki. widzę że znowu mnie czeka wizyta w Ostrawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Anulka bardzo ciekawe wnętrze. Mam nadzieje że 'prawie' oznacza że nie macie jeszcze szafki rtv. Bo obecnej mówię zdecydowane nie. damianekwartałoby jakis rzut pomieszczenia zamieścić. bo tak nawet nie wiadomo czy taki układ jest funkcjonalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.08.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Salon prawie gotowy:http://images39.fotosik.pl/323/a9a295337d03cab2m.jpghttp://images39.fotosik.pl/323/c094c5b90fcf5934m.jpg. Pozdrawiam. A. CUDNIE!! Caly salon bym do siebie przeniosla!! Bardzo mi sie podobaja zaslony i rolety!! Gratuluje gustu i zazdroszcze kazdej chwili w saloniku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 18.08.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wooow ładnie !!!! Ja kupiłabym wypoczynek w kolorze szarym. Widzę, że ciasnawo u Was, więc namawiam na kupienie dwóch mniejszych kanap, zamiast jednego narożnika, który dużo miejsca zajmuje, np jedną dwuosobową, a drugą trzyosobową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 18.08.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Wooow ładnie !!!! Ja kupiłabym wypoczynek w kolorze szarym. Widzę, że ciasnawo u Was, więc namawiam na kupienie dwóch mniejszych kanap, zamiast jednego narożnika, który dużo miejsca zajmuje, np jedną dwuosobową, a drugą trzyosobową. Myślałam o szarym wypoczynku i takowy kupiłam, ale do pokoju wypoczynkowo - tv na piętrze . Płytki mam w kolorze jasnym, okna brązowe, więc żeby nawiązać do tej kolorsystki wypoczynek jest ciemno brązowy (poduchy mają czarne pasy) Salon wraz z jadalnią ma 40m2 - i jak dla mnie miejsca jest dosyś własnie przy takim układzie wypoczynku, bo wg mnie ułatwia wyjście na taras. Dziękuję za opinię. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 (edytowane) fuksje każdy robi co lubi. jak dla mnie szafka raczej nie zlewa sie z otoczeniem tylko krzyczy 'co ja tutaj robie' pasuje do stylu blokowo-meblościankowo-brw przyjrzałam sie bliżej temu zdjęciu i poniekąd cię rozumiem. ciężko będzie wpasować tam coś co zleje sie z tłem i nie bedzie biło się z kominkiem o palme pierwszeństwa. niemniej jednak nadal uważam że 'tak zostać nie może' i wiem juz dlaczego. szafka sama w sobie nie jest taka zła (myślałam że to gięte szkło ale tak chyba nie jest) natomiast razi plątanina kabli która jest jak na dłoni Edytowane 18 Sierpnia 2010 przez efilo dopiski dopiski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 18.08.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 fuksje każdy robi co lubi. jak dla mnie szafka raczej nie zlewa sie z otoczeniem tylko krzyczy 'co ja tutaj robie' pasuje do stylu blokowo-meblościankowo-brw przyjrzałam sie bliżej temu zdjęciu i poniekąd cię rozumiem. ciężko będzie wpasować tam coś co zleje sie z tłem i nie bedzie biło się z kominkiem o palme pierwszeństwa. niemniej jednak nadal uważam że 'tak zostać nie może' i wiem juz dlaczego. szafka sama w sobie nie jest taka zła (myślałam że to gięte szkło ale tak chyba nie jest) natomiast razi plątanina kabli która jest jak na dłoni. Co do kabli, to mam też podobne odczucia, dlatego wszystko oprócz telewizora (białego) zostanie przeniesione do w/w pokoju. Szafka jest od kompletu mebli, które stoją w salonie, jest prostokątna i na żywo, aż tak się w czy nie rzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 czekaj czekaj. to co będzie na niej stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 18.08.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Na półce zostanie tylko przekaźnik ( takie białe pudełko - widac je na zdjeciu) do TV ( telewizor jest bezprzewodowy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 18.08.2010 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Anulkaa, a mnie się podoba w całości. Może rzeczywiście te kable i "pudełka" sprzętów - nie: albo out, albo schować. Ale szafka mi się podoba - lubię mariaż starego i nowego, całość nie jest wtedy taka dosłowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 21.08.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2010 Salon prawie gotowy:http://images39.fotosik.pl/323/a9a295337d03cab2m.jpghttp://images39.fotosik.pl/323/c094c5b90fcf5934m.jpg. Pozdrawiam. A. Anulka bardzo ładny salonik !!!! mebelki, roletki zasłonki wszystko dla mnie ok a jednak .... tę szklaną szafkę bym zmieniła jednak na stylową. Coś w podobnym kształcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts