Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

No cóż, pozwolę sobie wyrazić własne zdanie na temat tryptyku - nie jest gustowny, w żadnym otoczeniu.

Poza tym, takie proste kominki najładniej wyglądają bez zbędnych ozdób. W tym tkwi ich urok. A w waszym salonie tyle się dzieje kolorystycznie i fakturowo, że jak coś odejmiesz, to wyjdzie tomu tylko na korzyść.

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No cóż, pozwolę sobie wyrazić własne zdanie na temat tryptyku - nie jest gustowny, w żadnym otoczeniu.

Poza tym, takie proste kominki najładniej wyglądają bez zbędnych ozdób. W tym tkwi ich urok. A w waszym salonie tyle się dzieje kolorystycznie i fakturowo, że jak coś odejmiesz, to wyjdzie tomu tylko na korzyść.

Opinia jak każda inna, tylko czemu mam wrażenie, że jedynie słuszna???

na rynku są dostępne również drewniane żaluzje montowane do ściany i przesłaniające całe światło okna.

wyglądają bardzo ładnie, ale facet, który przyjechał na pomiar podpowiedział, że super wyglądają w dużych pomieszczeniach, gdzie jest widoczna przestrzeń (ja chciałam je montować na typowym oknie w pokoju o pow. 10 m2).

• 2 weeks później...

qqlio - piękne wnętrze!:wave:

czy stolarka to może orzech lub dąb bagienny?

qqlio - piękne wnętrze!:wave:

czy stolarka to może orzech lub dąb bagienny?

Hej, dzieki.

Oknoplast PCV w kolorze dab bagienny.

Z okien jestem dosc zadowolony, choc bywaja problemy np po rozgrzaniu sie okien tarasowych (mam od zach.) i trzeba sie mocniej przylozyc do ich zamkniecia. Taka troche uroda PCV widac...

Pozdrawiam