Edmar70 04.01.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Edmar szczerze... to raczej w oknach nic nie będzie, a jeśli już to cieniutkie lniane białe/jasne zasłony. No i gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJa1719508036 04.01.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Iwek kamień do Twojego wnętrza w ogóle nie pasuje, zabudowa g-k pod tv jest dosyć przytłaczająca, więc popieram propozycje innych i zdecydowałabym się na tapetę - np. szaro-czarną, albo szaro-bordo. Nie musi być całkiem szara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 04.01.2011 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ok, to zaczęłam szukac tapety:) wstepnie coś takiego http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/ef/uc/f4kv/IecqfgVEb9DzDkw0ZX.jpg firmy contempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 04.01.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 ewelkae - ja się w domu muszę wyciszyć, bo inaczej bym domowników po kątach rozstawiała ( w twoim salonie byłabym jak wściekły byk ) ale ogólnie mi się podoba konsekwencja w jego urządzeniu Mam tylko pytanie dlaczego w "zimowym" ustawieniu mebli kanapa jest ustawiona tyłem do kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 07.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 http://img98.imageshack.us/img98/6733/murator2.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img340.imageshack.us/img340/2269/murator3.jpg Uploaded with ImageShack.us ,a to mój salonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.01.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 śliczny salon. Aż chciałoby się usiąść o tam, na kanapie pod oknem Albo w tym wiklinowym fotelu A co to za płytki w jadalni i korytarzu? Ps. Mi osobiście nie przypadła do gustu ta lampa nad stołem. Jakoś gryzie mi się z tą w salonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 07.01.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Magda WOJTEK, bardzo piękne, gustowne wnętrze! Stonowane, ale nie nudne kolory, dużo światła i przestrzeni, brawo. Domagam się fotek reszty domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 08.01.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 MagdaWojtek, super! Bardzo przytulnie i tak jak ktos wcześniej napisał - aż chciałoby się przyjść w gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelkae 08.01.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 ewelkae - ja się w domu muszę wyciszyć, bo inaczej bym domowników po kątach rozstawiała ( w twoim salonie byłabym jak wściekły byk ) ale ogólnie mi się podoba konsekwencja w jego urządzeniu Mam tylko pytanie dlaczego w "zimowym" ustawieniu mebli kanapa jest ustawiona tyłem do kominka? Po pierwsze salon jest mega nieustawny. To jest kolejne z ustawień. Postawiliśmy tak ponieważ w zimę oglądamy więcej tv i to jest najlepsze ustawienie do tego celu. Nie może tak stać na lato ponieważ mielibyśmy utrudnione wyjście na taras. Też żałuję, że kanapa stoi tyłem do kominka ale ponieważ to kominek z płaszczem wodnym i mam wieczne czarną szybę więc wiele nie tracę bo i tak nic nie widać czy się pali czy nie!!! Jeżeli dojdzie do remontu to pomniejszam kuchnię i tym samym zyskuję trochę salonu, mam plan wymienić narożnik na 2 sofy i może będzie lepiej. Na razie musi być tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 13.01.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Projekty i wątpliwości przy aranżacji salonów są w wątku: POMóżCIE ZAARANżOWAć SALON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 13.01.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 MagdaWojetk musze przyznać, że bardzo mi się podoba kuchnia, a teraz salon! czy można gdzieś obejrzeć waszą galerię? bo czuję niedosyt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 13.01.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Projekty i wątpliwości przy aranżacji salonów są w wątku: POMóżCIE ZAARANżOWAć SALON Tylko dodam: Uprzejmie proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 14.01.2011 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 MagdaWojetk musze przyznać, że bardzo mi się podoba kuchnia, a teraz salon! czy można gdzieś obejrzeć waszą galerię? bo czuję niedosyt:) przykro mi nie mam galerii,pare fotek znajdziesz we frazie ''Projekt neptun z pracowni domus'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 16.01.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 przykro mi nie mam galerii,pare fotek znajdziesz we frazie ''Projekt neptun z pracowni domus'' Magda WOJTEK - co to za płytki na podłodze? Bardzo mi się podobają. Jak z ich czyszczeniem? Widać brudy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 16.01.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Magda WOJTEK - co to za płytki na podłodze? Bardzo mi się podobają. Jak z ich czyszczeniem? Widać brudy? Płytki to arkesia beige poler z Paradyża ,dodam ,ze to drugi gatunek i polecam ,bo nie widze w nich nic złego! Brudzą sie ,jak kazde jasne płytki,ale ''przelecenie '' ich mopem to max 4 min ,czyli minuta na każde 10 m2. W zimie to myje je max 3 razy w tygodniu ,ale latem jak taras jest stale otwarty to bywa ,ze 2 razy dziennie.Mimo to polecam ,bo pasują do każdego rodzaju wnetrza.Pasuje do nich wysoki drewniany cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ehtele 17.01.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Magda Wojtek - pisałam do Ciebie na prv ale nie dostałam odpowiedzi;) interesują mnie meble - bo zamierzam takie kupić - czy możesz coś więcej o nich powiedzieć? zamierzam kupić stół z krzesłami i skrzynię, którą potraktuję jako stolik kawowy Jakiej są jakości - jak w utrzymaniu? Są to meble sosnowe - więc czy rzeczywiście każde wgniecenie szybko się robi? Proszę o szczerą opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 17.01.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Magda Wojtek - pisałam do Ciebie na prv ale nie dostałam odpowiedzi;) interesują mnie meble - bo zamierzam takie kupić - czy możesz coś więcej o nich powiedzieć? zamierzam kupić stół z krzesłami i skrzynię, którą potraktuję jako stolik kawowy Jakiej są jakości - jak w utrzymaniu? Są to meble sosnowe - więc czy rzeczywiście każde wgniecenie szybko się robi? Proszę o szczerą opinię Meble są ładne ,solidne ,łatwe w utrzymaniu w czystośći.Oczywiście wgniecenia sie zdażają ,bo to sosna ,ale to tylko dodaje uroku tym meblom.Należy je woskować ,firma SEART sprzedaje kolorowe i neutralne woski.Tam tez kupiłam stolik kawowy i stolik rtv.Pozostałe meble kupiłam na miejscu ,ale te meble nie sa od nich ,choć wzory sa identyczne.Ja na stoliku kawowym i stole mam tkz Babcine obrusy ,zakupione w jysk(polecam)Chronią stoły.Nie polecam stawiania goracych kubków bezpśrednio na stole ,może sie odbic ,jeżeli powierzchnia dawno nie była woskowana. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ehtele 17.01.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 są producenci, którzy sprzedają już woskowane meble...każdy z nich nazywa się producentem a mają dokładnie te same meble:) więc nie wiem http://www.meblo-wosk.pl/ np. tu... więc chyba one już nie będą wymagały dodatkowego woskowania...dzięki za info - prezentują się cudnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 17.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 tak wyglada stółhttp://img408.imageshack.us/img408/1038/seart5555.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda WOJTEK 17.01.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 http://img375.imageshack.us/img375/9434/seart6666.jpg Uploaded with ImageShack.us a tyo witryna i komoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts