reni1980 26.01.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 reni nono. Podoba mi się . Schody też. Proszę Cię załuż galerję ze swoimi wnętrzami, bo coś czuję, że masz fajnie urządzony dom Ps. Na podłodze w salonie to panele? Jakie? I napisz czy wygodne są te fotele, bo się zastanawiam nad kupnem takiego witam, fotele bardzo wygodne, zwłaszcza dzieciaki mają frajdę kręcąc się w kółko, dobrze że kupiłam dwa bo była by wojna, na podłodze drewno dąb winter z tarketta, jestem bardzo zadowolona z tej podlogi, żadnego brudu nie widać, jedna z lepszych decyzji przy wyborze. EZS jeśli się nie mylę to IKEA model TIRUP. Tylko na ich stronie nie widzę fotela w tym kolorze. tak masz rację, niestety ten kolor wycofano, nie wiem dlaczego był w ikea zaledwie z dwa miesiące, dziś są tylko czarne, też fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 26.01.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 To super, że wygodne te fotele . Miałaś farta z tym kolorem. Już podejrzewałam Ciebie o zakup fotela i zmianę tapicerki Aż dziwne, że po dwóch mc wycofali kolor. Mam nadzieję, że mi szaraczka nie wycofają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 reni, mi też się salonik podoba ta szafeczka wisząca to gotowiec, czy robótka stolarza, a i uchwytów nie widać jaki jest system otwierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 To super, że wygodne te fotele . Miałaś farta z tym kolorem. Już podejrzewałam Ciebie o zakup fotela i zmianę tapicerki Aż dziwne, że po dwóch mc wycofali kolor. Mam nadzieję, że mi szaraczka nie wycofają. ja też byłam zdziwiona, a z tymi fotelami to miałam takiego farta że hej, kupiłam je w katowicach za 3 tyś, a po pół roku widze je na jankach za 700 zł, na wyprzedaży okazyjnej, oryginalnie zapakowane, pytam czemu takie tanie, a pan mówi ze wycofany bedzie ten kolor, sam nie wie czemu ale wycofują, no to kupilam dwa a te wcześniejsze oddałam w katowicach, po dwóch dniach przychodzę na sprzedaż okazyjną i widze moje dwa fotele też za 700, trzeba w ikei byc sprytniejszym od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 26.01.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Te fotele są piękne, ale niestety nie maja podłokietników, co z definicji oznacza mniejszą wygodę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 reni, mi też się salonik podoba ta szafeczka wisząca to gotowiec, czy robótka stolarza, a i uchwytów nie widać jaki jest system otwierania? witam to volani z bo concept, otwiera się zwyczajnie, od góry albo od dołu żadne tam zbajerowane otwieranie, poprostu trzeba ciągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 26.01.2011 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dzięki reni, zapodawaj więcej fotek z innych wnętrz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.01.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No ładne cacko Reni a narożnik skąd, jeśli można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 No ładne cacko Reni a narożnik skąd, jeśli można ? witam, z ikei, jestem bardzo zadowolona, długo szukałam kompletu w przyzwoitej cenie, bardzo chciałam z bo concept ale cena na finiszu budowy byla zaporowa, a że ten komplet prezentuje się przyzwoicie i był w wyprzedaży, bo teraz jest z innej skóry, to padlo na niego, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 27.01.2011 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Reni, a ta wisząca szafka (nad fotelem) na Ikea? BO widzialam podobną, ale wydawalo mi się, ze to byl plastik. Twoja z czego? Swietny salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Reni, a ta wisząca szafka (nad fotelem) na Ikea? BO widzialam podobną, ale wydawalo mi się, ze to byl plastik. Twoja z czego? Swietny salon. hejka, to volani z bo concept, fornir dębowy barwiony na czarno, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.01.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 reni, a pochwal się co jest na ścianach na prawo i lewo od szafki tv? bo to chyba nie zwykła farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 reni, a pochwal się co jest na ścianach na prawo i lewo od szafki tv? bo to chyba nie zwykła farba? to beton dekoracyjny, na żywo wygąda znacznie lepiej, pzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 27.01.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 to poprosimy o zbliżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 z bliska mam tylko takie zdjęciehttp://images49.fotosik.pl/565/c54b9ec6dc0c2a08med.jpg' alt='c54b9ec6dc0c2a08med.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Reni a co masz za beton Ja od jakiegos czasu szukam na necie betonu dekoracyjnego FOX niesttey nie znalzlam nigdzie ceny za niegoPowiedz co masz za beton i ile kosztowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Reni a co masz za beton Ja od jakiegos czasu szukam na necie betonu dekoracyjnego FOX niesttey nie znalzlam nigdzie ceny za niego Powiedz co masz za beton i ile kosztowal? witam , beton oikos, cena około tysiaka za wiadro, takie wystarcza na około14 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 27.01.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Reni1980ja tez zapisuje sie do listy podziwiajacych:D:D A moge zapytac o te piekne czarne kontakty? Co to?O reszte nie pytam, bo juz sa odpowiedzi powyzej:D:DIKEA rulez...tez mam nadzieje zrobic skok na ten sklep i widze, ze moze byc pieknie:D:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 27.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 to berker B7 glass, klawisz antracyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casse 27.01.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Reni BRAWO -sliczny GRATULUJE GUSTU A mozna wieciec co to za ława i ta obwódka kominka Gdzie mozna kupic i ceny jak nie są tajemnicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts