gosia4444 07.02.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Nie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 07.02.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Widzicie moje zdjęcia? Bo ja nie i nie wiem czy mam je dodać raz jeszcze? a ja raz widzę a raz nie widzę na tym samym kompie raz sie ładują innym razem nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 07.02.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Widzicie moje zdjęcia? Bo ja nie i nie wiem czy mam je dodać raz jeszcze? ja widzę, pozbyłabym się szafy w tym pokoju bo według mnie zabiera sporo przestrzeni i w oknie dałabym albo firanki albo zasłony, ta ściana z tynkiem też jakoś nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanika 07.02.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 monika3 jak wywaliłabym całkiem te meble, bo goście pewnie je obijają siadając do stołu. Jeśli chodzi o zasłony to poszłabym w stronę złota i jakiś fajny bieżnik przez cały stół w tym kolorze, tylko nie z koronkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 07.02.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A ja nie widzę tych zdjeć, gdzie one są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.02.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 monika, meble wydają mi się klasyczne. Jesli Ci się one podobają i chcesz tylko odświeżyć pokój, to może zastanów się nad zmianą dodatków. Zasłony, obraz, lampy - tak dobrać, żeby zachować albo raczej podkreślić styl mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 07.02.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Rzeczywiście na zdjęciach może wydawać się, że między meblami a stołem nie ma miejsca. Nic bardziej mylnego -- pokój ma wymiary 4x4 m i spokojnie wszystko się mieści, uwierzcie mi Ponadto meble są trzyletnie i mąż chyba by mnie wydziedziczył gdybym zechciała je usunąć !! Chciałabym byście doradziły mi jaki kolor zasłon dobrać, bo wiem już że firany będą białe gładki, bez żadnych haftów i koronek. Natomiast utknęłam z zasłonami. I prośba jeszcze o radę jaka lampa pasuje tu nad stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 07.02.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 dla mnie jest trochę za pstrokato, więc dałabym jasne zasłony, gładkie (ecru/ śmietanka - w kolorze obić krzeseł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 07.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Hmm, a takie jasne zasłony nie zleją się w jedną całość ze ścianami? Chyba że o to właśnie chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.02.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Monika, czy ty Ty od tego podświetlanego zegara od teściowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika3 07.02.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Hahaha, o podświetlanym zegarze od teściowej nic mi nie wiadomo. A masz skądś cynka że ma mi podarować?? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 07.02.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A nie, to o inną osobę chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.02.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Z całą pewnością, na twoim miejscu, zmieniłabym obrusik na jakiś prosty bieżnik, to samo dotyczy zasłon - cięższy, grubszy materiał, ale nie błyszczący, raczej jednolity. Koniecznie wywaliłabym te rzeczy z witryny, dałabym tam książki i ewentualnie jakiś ładny bibelot. Ta pomarańczowa ściana bardzo szpeci w moim mniemaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.02.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Oto nasz salon. Może od razu wyjaśnię kilka rzeczy. Salon ma 28m2, no i niestety przeliczyliśmy się kupując wypoczynek. Wydawało mi się, że jak kupię kanapę i 2 fotele to będę miała większe pole manewru przy ustawianiu ich. Następnie, chyba mając klapki na oczach, kupiliśmy dwa fotele i kanapę z bardzo szerokimi bokami, co spowodowało całkowite zagracenie salonu. Fotel, który stoi tyłem do TV będzie wyniesiony do innego pokoju ale dopiero za miesiąc, gdyż czeka nas jeszcze wielka rodzinna impreza i każde miejsce do siedzenia będzie w cenie . Myślę że będą to jedne z pierwszych mebli do wymiany, ale na razie mają 5 miesięcy i jeszcze muszą trochę posłużyć. Brakuje jeszcze listew przyściennych i przy łączeniu kafli z podłogą. I tutaj kolejny zonk. Pierwotnie na podłodze miał być parkiet i łączenie miało być korkiem. Mieliśmy już nawet zamówioną podłogę i wpłaconą zaliczkę, ale pod koniec budowy kasy było coraz mniej a poza tym nie mamy jeszcze położonej kostki, za to mamy dwoje małych dzieci i kota, zrobiło mi się więc żal kasy no i samej siebie ciągle stresującej się moją drewnianą podłogą i w ostatniej chwili zrezygnowaliśmy z niej, odzyskując wpłaconą zaliczkę, tylko dzięki znajomościom męża. Położyliśmy więc zwykłe panele ale niestety będzie łączenie listwą. Jest to dla nas duża porażka, ale może jeszcze kiedyś to zmienimy. [ATTACH=CONFIG]42111[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]42112[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]42113[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]42115[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]42114[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]42116[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.02.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Terry fakt, że trochę Wam się salon zapchał, ale kanapa mi się podoba - zdradzisz co to za model i firma? panele też ładne w sumie gdyby nie dość charakterystyczny połysk to gotowam powiedzieć że to dechy są. to już zdradź co to za panele są. i jeszcze powiedz co to za kolory farb masz? bo ten jaśniejszy wydaję mi się na niektórych zdjęciach lekko brzoskwiniowy, ale ten ciemniejszy fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.02.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Terry, przyjemny salon. Fakt, ciut ciasno, ale zwróciłam na to uwagę dopiero, jak przeczytałam Twój opis. Ładna kanapa. Podłoga też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.02.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 terry, salon bardzo przyjemny, faktycznie kanapa rogowa lepiej by pasowala w twoim układzie, ale teraz musisz lubiec to co masz, nie podoba mi się to coś wiszące między kuchnią a salonem, chyba to zegar, jakoś nie pasuje mi tam, ani dobre miejsce ani model, pozdrawiam ach i lampy nad stołem dalabym troszkę niżej a to tylko kosmetyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 nicol21 na ścianach jest magnolia, kolor bardzo przekłamany na zdjęciu a na kominku babie lato obie Duluxa. Kanapa kupiona w Black Red White, ale nazwę modelu będę musiała poszukać, to samo z panelami kupione w LM jakiś tam orzech ale dokładnie nie pamiętam. Postaram się poszukać w fakturach i napiszę konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 07.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A gdybyś tę kanapę (piękna!!!) postawiła inaczej, pod oknem, i pokombinowała z fotelami? Można by wtedy całość ciut odsunąć od stołu i optycznie byłoby chyba więcej miejsca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.02.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Terry, mnie sie podoba.Moze tylko czerwone dodatki zamienilabym na inny kolor. Ten czerwony jest zbyt intensywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts