iza mama gabora 17.05.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 asizo dzięki, choć trochę obawiam się już tych brązów (i tak jest tu dość mroczno ). O takim kominku jak na zdj. 1 myślałam ale mój jest wysunięty na pokój i boję się, że zbyt przytłoczę go (chodzi o boki kominka) .Cholerka, podobają mi się te belki nad kominkami ale nie podoba mi się już gdy gzyms otula trzy ścianki. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azusa 18.05.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dziękuję Ilonko.A stół i stolik kawowy są śliczne, pokażę swojemu stolarzowi, jeśli sprawdzi po dzisiejszym montowaniu kuchni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 18.05.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Basiu (piękne imię, jak będę kiedyś miała córkę, to na pewno otrzyma takie na chrzcie ), krzesła to włoska firma Effezzeta model Sinua. Są świetne - wygodne, nie wiem jakim cudem, ale wcale się nie brudzą (ani razu ich nie czyściłam, dla porównania naszą - również białą, skórzaną - kanapę przecieram raz w tygodniu), ich jedyną wadą jest to, że są dosyć ciężkie, no i cena Oooo, jak miło Dziękuję za informację. Czyli to skóra naturalna? Wyglądają świetnie! Widzę je w mojej jadalni - świetnie by się komponowały. Gdzie je kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 18.05.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Basiu, to skóra, ale występują też w ekoskórze. Ja kupowałam w sieci sklepów Ekoline. Effezeta ma również inne, podobne modele, można sprawdzić na ich stronie: http://www.effezeta.it/products/products.php?idL=2&lb=en&codColl=W&codCat=H01 aha26, azusa dziękuję w imieniu stolarza Jest naprawdę fachowcem przez duże F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzek_rodo6 27.05.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Obraz znad kanapy w najbliższej przyszłości do wymiany, okno przy kanapie do zagospodarowania (ktoś ma jakieś pomysły?), a wazoniki ze stolika kawowego powędrowały już gdzie indziej (co widać na późniejszych zdjęciach). Fotki w pełni nieprofesjonalne (nie dorobiliśmy się jeszcze porządnego aparatu ): ja mam pytanko dotyczące koloru Twojej ściany- czy możesz powiedzieć cóż to za farba i jaki dokladnie to kolor? a możesz Alutka zdradzić jaką farbę masz w salonie na ścianach (i chyba też suficie)?Jaki producent i numer koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 20.07.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 nasz salon z otwartą kuchnią będzie miał 33 metry, będą w nim schody "przyklejone" do ściany.Czy ktoś z Was ma salon z taką kuchnią o podobnym metrażu i takie schody? czy moglabym prosić o zdjęcia? szukam inspiracji, a w głowie mam pustkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.07.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Jakiś czas temu pokazywałam mój salon.Teraz druga odsłona - po liftingu (pozbyłam się w końcu magnolii ze ścian). Druga strona do pokazania po zrobieniu kuchni.http://img29.imageshack.us/img29/5367/dsc1205v.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img198.imageshack.us/img198/1421/dsc1204n.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img839.imageshack.us/img839/2394/dsc1201y.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img696.imageshack.us/img696/3236/dsc1200f.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 28.07.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Asizo bardzo ładny salon taki jaśniutki i te zasłonki szare bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawcza 28.07.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Asizo, piękne są te zasłony. Daj namiary, gdzie je kupiłaś i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 28.07.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Zasłony i ta rzymska roleta - dla mnie bomba W ogóle salon fajny, tylko ta lampa jakoś mi się nie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 28.07.2011 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 asizo bardzo ładnie! I też chciałam spytac o zasłony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.07.2011 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Dziewczyny, dzięki. Męczyłam sie trochę z tym moim salonem, ale w końcu chyba wybrnęłam. Przede wszystkim dzięki Forumowiczkom, lekturze forum i oglądaniu, oglądaniu i jeszcze raz oglądaniu setek zdjęć i inspiracji Co do rolet i zasłon, to miałam je już wcześniej i pokazywałam mój salon z nimi, ale widać, ze dopiero z tym kolorem ścian zagrały, bo nagle wszyscy zaczęli zwracać na nie uwagę. Przyznam, ze sama widzę, ze jest o niebo lepiej, a tak naprawdę zmieniłam tylko kolor ścian. Była magnolia Duluxa, od której żółkło mi w oczach, a jest kolor z wzornika Tikkurili. Farba w puszcze wygląda prawie jak biała, na ścianie zaś to bardzo delikatny, chłodny beż z nutą szarości. Też się namęczyłam, zęby trafić z kolorem. Zasłony i rolety (już drugi komplet zresztą) zamawiałam w sklepie stylus.pl. Szyte na wymiar. Polecam, bo ładnie i dokładnie szyją i mają dobre ceny. Naberia, lampa mogłaby być inna, ale ta mi pasuje do całości oświetlenia (blisko są prostokątne podwójne halogenki,i do wielu dodatków ze stali, jakie mam w kuchni (otwarta na salon), i innych dupereli, których akurat na tych zdjęciach nie widać. Nie wiem, też się kiedyś zastanawiałam, czy jej nie zmienić, ale ta ma fajną opcję oddzielnych 2 rodzajów światła i w sumie z takich plafonów mało rzucających się w oczy, niewiele mogłam znaleźć. Nad stołem kuchennym jest lampa wisząca i zależało mi na tym, żeby to ona zwracała uwagę. Może kiedyś znajdę coś ciekawszego. A moze ktoś mi coś doradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Synthia 28.07.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 (edytowane) Przyznam, ze sama widzę, ze jest o niebo lepiej, a tak naprawdę zmieniłam tylko kolor ścian. Była magnolia Duluxa, od której żółkło mi w oczach, a jest kolor z wzornika Tikkurili. Farba w puszcze wygląda prawie jak biała, na ścianie zaś to bardzo delikatny, chłodny beż z nutą szarości. Też się namęczyłam, zęby trafić z kolorem. Asizo po twoim salonie teraz widzę, że skoro u mnie są ściany w takim dziwnym odcieniu bieli też wzornik tikkurili, spokojnie mogę sobie "zapodać takowe" szare zasłonki ufff kamień z serca;) u mnie będzie ciemniejsza podłoga więc pasowałoby wstawić kanapy jasne albo białe albo szare Asizo a wrzucałaś zdjęcie na kuchnie? Bo jeżeli nie to poprosimy żeby zobaczyć te twoje lampy w kuchni. Ja też mam ból jak zgrać lampy nad barkiem i w salonie Edytowane 28 Lipca 2011 przez Synthia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 28.07.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Asizo a wrzucałaś zdjęcie na kuchnie? Bo jeżeli nie to poprosimy żeby zobaczyć te twoje lampy w kuchni. Ja też mam ból jak zgrać lampy nad barkiem i w salonie W kuchni mam Ikeowską Knappę http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/knappa-lampa-wiszaca__36265_PE127360_S4.jpg Nie wiem, czy coś do tego pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 28.07.2011 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Asizo bardzo ładny salon taki jaśniutki i te zasłonki szare bomba Mi też podoba się baaaaardzo:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.07.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Asizo Właśnie do tej lampy z Ikei (kwiatuszek jak ja to mawiam) pasują elementy stalowe, bo reszta jest "neutralna" a kwiatuszek najbardziej wyeksponowany...nie wiem natomiast czy nie pokusiłabym się o ten kwiatuszek właśnie w salonie (ale może się gryźć z tym listkiem w kominku). A zasłony i roleta cudne Też zamówię w stylusie ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 29.07.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dziewczyny, dzięki. Męczyłam sie trochę z tym moim salonem, ale w końcu chyba wybrnęłam. Przede wszystkim dzięki Forumowiczkom, lekturze forum i oglądaniu, oglądaniu i jeszcze raz oglądaniu setek zdjęć i inspiracji Co do rolet i zasłon, to miałam je już wcześniej i pokazywałam mój salon z nimi, ale widać, ze dopiero z tym kolorem ścian zagrały, bo nagle wszyscy zaczęli zwracać na nie uwagę. Przyznam, ze sama widzę, ze jest o niebo lepiej, a tak naprawdę zmieniłam tylko kolor ścian. Była magnolia Duluxa, od której żółkło mi w oczach, a jest kolor z wzornika Tikkurili. Farba w puszcze wygląda prawie jak biała, na ścianie zaś to bardzo delikatny, chłodny beż z nutą szarości. Też się namęczyłam, zęby trafić z kolorem. Zasłony i rolety (już drugi komplet zresztą) zamawiałam w sklepie stylus.pl. Szyte na wymiar. Polecam, bo ładnie i dokładnie szyją i mają dobre ceny. Naberia, lampa mogłaby być inna, ale ta mi pasuje do całości oświetlenia (blisko są prostokątne podwójne halogenki,i do wielu dodatków ze stali, jakie mam w kuchni (otwarta na salon), i innych dupereli, których akurat na tych zdjęciach nie widać. Nie wiem, też się kiedyś zastanawiałam, czy jej nie zmienić, ale ta ma fajną opcję oddzielnych 2 rodzajów światła i w sumie z takich plafonów mało rzucających się w oczy, niewiele mogłam znaleźć. Nad stołem kuchennym jest lampa wisząca i zależało mi na tym, żeby to ona zwracała uwagę. Może kiedyś znajdę coś ciekawszego. A moze ktoś mi coś doradzi? A możesz napisać która jaka to konkretnie farba tikkurili na ścianach, też o taką mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 29.07.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Klodziki, to kolor Y480 z wzornika Tikkurili (Tikkurila Symphony).H486 też jest bardzo ładny, śliczna szarość. Tą malowałam korytarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klodziki 29.07.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2011 Dziękuje bardzo za odp. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapomnijka 12.08.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 jestem w trakcie urządzania naszego "salonu" w małym 50 m mieszkanku. I już zaczęły sie pierwsze schody:( Nie mam pomysłu co dać na jedną ze ścian. A może ją tak zostawić? Na jednej wisi obrazek, na drugiej jest biała tapeta w delikatny wzór- nie chcę więc przesadzić ale czegoś mi tu brakuje. Może macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts