Princesa 24.08.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Jakiej szerokości wejście macie do salonu?U nas po wstawieniu schodów będzie 107cm a to jedyne wejście (drzwi nie będziemy montować) i zastanawiam się czy to wystarczy? Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez Princesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 jak dacie rade wtachać kanape to reszte z sobą włącznie tym bardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 24.08.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Raczej damy radę z jednej strony wejścia są schody więc wnoszenie przedmiotów nie będzie kłopotem, najwyżej 1 osoba wejdzie na pierwszy stopień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ha ha ha - moi sąsiedzi wyliczyli, ile mają miejsca na narożnik w salonie, kupili, przywieźli, po czym się okazało, że mebel nie przejdzie przez załamania przedpokoju ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 24.08.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ha ha ha - moi sąsiedzi wyliczyli, ile mają miejsca na narożnik w salonie, kupili, przywieźli, po czym się okazało, że mebel nie przejdzie przez załamania przedpokoju ... Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Gdybyś widziała, z jakim bólem serca rozcinali podłokietniki i wyciągali gąbkę... Narożnik był b. dobrej firmy, skórzany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.08.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 moi rodzice czekali aż zrobią ogród i teren pod oknami balkonowymi bedzie na plask, bo mama nie pozwoliła sie zbliżyć z kanapa czy fotelem do jej pięknych drzwi do wiatrolapu, a przez garaż było "załamanie" nie do pokonania przez 3 mies siadala na kanapie w garażu, a gości podejmowała na paskudnych rattanach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 24.08.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No nie wątpię, że to było mało przyjemne... u nas przynajmniej drzwi tarasowe są wielkie, więc najwyżej tamtędy wniosą większe rzeczy...A jakiej szerokości mieli to wejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.08.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 A przez taras albo okno nie dali by rady wnieść?Zawsze jest jakieś awaryjne wyjście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie, bo 1. drzwi balkonowe są zbyt wąskie; 2. 1. piętro; 3. drzwi wejściowe co prawda 100 cm, ale chodziło o to, że nie "złożyli się" na zakręcie z przedpokoju do salonu - jedyne wyjście, to rozwalanie ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 24.08.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No to mało ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 mój narożnik składa się z trzech części - wszędzie by wlazł jak to diabeł tkwi w szczegółach... kto by pomyślał chociaż ja kiedyś pomyślałam - mieliśmy kupić mieszkanie ale przedpokój był straszna kiszka. i facet mi się pyta co mi to przeszkadza. a ja na to a jak pan chce wnieść łóżko do tego pokoju? (pokój miał wejście na środku tego długasa - nijak wykręcić) facet zdębiał i więcej się nie odezwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 24.08.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) del Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.08.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Co do wejścia, do salonu to mamy 179cm, jest bardzo przestronne ale my mieszkamy w mieszkaniu więc jest trochę inaczej ale za to mamy bardzo wąską klatkę schodową i nasze schody poprostu, by nie weszły. Musieliśmy wciągąć na linach przez balkon. Co do salonu Adama, moim zdaniem te półki i ta wieża trochę przesadzone, druga strona o wiele lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 25.08.2011 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Oj tam, oj tam półki podobają mi się ... , tylko ten kwiatek out. Dlaczego wieża Eiffla ? Nie mógł być nasz PKiN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 25.08.2011 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Mnie też sie półki Adama G.podobają, chciaż ja np. boję się otwartych półek, bo nigdy nie wiem, co sensownego miałoby na nich stać (jedyne półki tego typu to w pokoju dziecięcym lub gabinecie). Widzę, ze jeszcze nie do końca urządzone, więc i "skarby" na półkach raczej przypadkowe. Półka sama w sobie ciekawa, ale łatwo ją zeszpecić, dlatego bym popracowała nad jej oprawą.Co do wieży Eiffla, to nie podoba mi się. Bardziej widziałbym tam jakiś obraz lub duże, czarno-białe, mocno kontrastowe zdjęcie w białym passe-partout. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 25.08.2011 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Adamie, białe listwy aż się proszą Wieża i półki - nie takie elementy lubię we wnętrzu Na kanapy/fotele - grubsze poduchy, bo te wyglądają cieniutko (dosłownie też); zastanowiłabym się też (chyba że będą zasłony) nad przemalowaniem na kolor ścian rurek od ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 25.08.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Adam - czy na scianie to szlachetny antracyt z dekorala ? kupiłam taki na jedną sciane w kuchni stąd moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-AdamG- 25.08.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) del Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez -AdamG- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapomnijka 27.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Przepraszam, ze Was tak zamęczam ale potrzebuję jeszcze jednej rady/opinii. Po debacie z mężem stwierdziliśmy, ze skoro na szarej ścianie ma w przyszłości zawisnąć telewizor dobrze byłoby stworzyć jakieś tło dla niego by się tak bardzo nie rzucał w oczy. No i mamy teraz taką oto tapetę Jest ok czy nie za bardzo? Mężowi się podoba mi trochę mniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts