Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moi rodzice czekali aż zrobią ogród i teren pod oknami balkonowymi bedzie na plask, bo mama nie pozwoliła sie zbliżyć z kanapa czy fotelem do jej pięknych drzwi do wiatrolapu, a przez garaż było "załamanie" nie do pokonania ;) przez 3 mies siadala na kanapie w garażu, a gości podejmowała na paskudnych rattanach ;D

mój narożnik składa się z trzech części - wszędzie by wlazł ;) jak to diabeł tkwi w szczegółach... kto by pomyślał

chociaż ja kiedyś pomyślałam - mieliśmy kupić mieszkanie ale przedpokój był straszna kiszka. i facet mi się pyta co mi to przeszkadza. a ja na to a jak pan chce wnieść łóżko do tego pokoju? (pokój miał wejście na środku tego długasa - nijak wykręcić) facet zdębiał i więcej się nie odezwał ;)

Co do wejścia, do salonu to mamy 179cm, jest bardzo przestronne ale my mieszkamy w mieszkaniu więc jest trochę inaczej ale za to mamy bardzo wąską klatkę schodową i nasze schody poprostu, by nie weszły. Musieliśmy wciągąć na linach przez balkon.

Co do salonu Adama, moim zdaniem te półki i ta wieża trochę przesadzone, druga strona o wiele lepsza.

Mnie też sie półki Adama G.podobają, chciaż ja np. boję się otwartych półek, bo nigdy nie wiem, co sensownego miałoby na nich stać (jedyne półki tego typu to w pokoju dziecięcym lub gabinecie). Widzę, ze jeszcze nie do końca urządzone, więc i "skarby" na półkach raczej przypadkowe. Półka sama w sobie ciekawa, ale łatwo ją zeszpecić, dlatego bym popracowała nad jej oprawą.

Co do wieży Eiffla, to nie podoba mi się. Bardziej widziałbym tam jakiś obraz lub duże, czarno-białe, mocno kontrastowe zdjęcie w białym passe-partout.

Adamie,

białe listwy aż się proszą :D Wieża i półki - nie takie elementy lubię we wnętrzu :(

Na kanapy/fotele - grubsze poduchy, bo te wyglądają cieniutko (dosłownie też); zastanowiłabym się też (chyba że będą zasłony) nad przemalowaniem na kolor ścian rurek od ogrzewania.

Przepraszam, ze Was tak zamęczam ale potrzebuję jeszcze jednej rady/opinii.

Po debacie z mężem stwierdziliśmy, ze skoro na szarej ścianie ma w przyszłości zawisnąć telewizor dobrze byłoby stworzyć jakieś tło dla niego by się tak bardzo nie rzucał w oczy. No i mamy teraz taką oto tapetę;)

Jest ok czy nie za bardzo? Mężowi się podoba mi trochę mniej..

aaa.jpg

bbbb.jpg