ngel 13.11.2011 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 kurcze a ja tak specjalnie po jedne zasłonie dałam.... ale jak mówicie że nie bardzo to poszukam czy są jeszcze dostepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.11.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Duś dziękuję Cieszę się, że nie powstał koszmarek choć TŻ chciał tam zrobić "kurną chatę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 13.11.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 kurcze a ja tak specjalnie po jedne zasłonie dałam.... ale jak mówicie że nie bardzo to poszukam czy są jeszcze dostepne heh no to tylko takie moje, ja w tej materii "konserwowa" jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Duś przeca ja nie pytam po to żeby mnie wszyscy chwalili tylko żebyście zobaczyły to czego ja nie widzę. Skoro dwie osoby mówią, że coś jest nie halo z tymi zaslonkami to znaczy, że należy to wziąć pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.11.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 a co do tego stoliczka to myślałam o czymś w stylu ikeowego hemnesa- tylko kolor nie pasi a poza tym to coś musiałoby mieć ciut bardziej masywne nóżki- tak sądzę. Coś między hemnesem a tym co wkleiła Joliskahttp://i274.photobucket.com/albums/jj260/ngel_01/hemnes-stolik-nocny__71551_PE191678_S4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ngel - wydaje mi sią że w tym jasnym, lekkim, świetlistym salonie ciemny kolor kominka za bardzo przytłacza. Na ścianie, jeśli chciałabyś dać tapetę, to IMHO fajnie wyglądałyby pasy w bardzo jasnej oliwce i zgaszonej bieli. Nadałyby angielsko-kolonialnego sznytu. inspiracje w stylu twojego salonu:http://marketconsulting.eu/images/wpid-natural-living-room-in-ojai-xlg-9299290rect540.jpghttp://housetohome.media.ipcdigital.co.uk/96|000000692|ea07_IH0607-24.jpghttp://futeronews.com/wp-content/uploads/2010/06/Living-room-brown-theme.jpghttp://img-pl1.b-dn.net/upl/xl/zdjecie654-Stolik-przygwozdzony-kamieniem-salon-styl-tradycyjny-rodzaj-aranzacje.jpghttp://www.countryliving.com/cm/countryliving/images/Living-room-white-sofa-HTOURS0805-de.jpghttp://img-pl1.b-dn.net/upl/xl/zdjecie680-Naturalne-skojarzenia-salon-styl-tradycyjny-rodzaj-aranzacje.jpghttp://www.housedesignbuzz.com/wp-content/uploads/2010/11/natural-living-room1.jpg I jesczze jedno - ja bym obudowę kominka zrobiła na całą szerokość ścianki - wówczas kominek wyglądałby na wbudowany w ścianę a nie wystający. Wygląda to bardziej elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Ngel fajnie Też mi ta ciemna góra kominka nie pasuje, ale to dlatego że nie pokazałaś reszty (zresztą ten wątek i tak tylko na salon). Również dołożyłabym zasłonki, ale te dekoracja okna na przelotkach w ogóle mi tutaj nie pasuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 1, zdecydowanie skompletowac zasłony 2, stoliczek(-czki) z wygiętymi nózkami no i w tym samym odcieniu generalnie - ładnie nie kupuj niczego na szybko, lepiej długo mieć mniej niż od razu więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.11.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ok czyli na chwilę obecną robię tak:-dokupię zasłonki, żeby były po obu stronach na każdym oknie- poszukam fajnego stoliczka kawowo/gazetowego (może jakiś fajny gazetownik obok drugiej kanapy?)- pomyślę nad obrazkami- wiem, że na pewno powinny być w cienkich, drewnianych ramkach w kolorze mebli- na jedej z inspiracji wklejonych przez Elfir jest coś takiego w przyszłości- przemalować kominek (ale na taki sam jak reszta ścian? czy jednak troszkę ciemniejszy żeby kolor kamienia nie "zginął") dalej nie wiem co z tą ścianą? pokochać? tapetować? dołozyć coś tam jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
letitia 13.11.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 kupowałam bezpośrednio u producenta w salonie TC w Dobrodzieniu udało mi sie wytargowac 3% rabatu od cen wyjściowych cena zależy od rodzaju skóry, wybarwienia drewna itp sprawdziłam ile km jest do Dobrodzienia, może też się tam przejadę, właśnie nigdzie na internecie nie mogę znaleźć cen tych mebli ale może zadzwonię do nich i się orientacyjnie podpytam o konkretne modele jak przejrzę ich ofertę na necie, dziękuję, że napisałaś, że można uzyskać jakiś rabat znajomi odradzali mi meble z brw i tak się właśnie rozglądam powoli za meblami z innej firmy ale w przystępnej cenie co do sof, upatrzyłam sobie komplet z klera ale trochę drogi niestety jest, kosztuje niecałe 10 tys. i tak jeszcze szukam jakiejś alternatywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 13.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 o - przemalować kominek (ale na taki sam jak reszta ścian? czy jednak troszkę ciemniejszy żeby kolor kamienia nie "zginął") Oliwka Chociaż ja bym zostawiła białą ścianę - spójrz jak to wygląda u jednego z forumowiczów: http://www.fugas.sm.pl/kominek1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 13.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 co do sof, upatrzyłam sobie komplet z klera ale trochę drogi niestety jest, kosztuje niecałe 10 tys. i tak jeszcze szukam jakiejś alternatywy mój zestaw (3+2,5) w ich najlepszej jakościowo skórze (tzw. gruba miękka) z funkcją spania kosztował niecałe 7tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 13.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Elfir- fajnie. Tylko że ja mam ściany kremowe- dokładnie "sweet cream" Beckersa i z tym się bardzo zlewał ten kominek. Nic to będę myśleć nad kolorem za czas jakiś jak będę na etapie remontu. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i cenne uwagi. Gdyby się jeszcze coś komuś nasunęło to czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 ngel, popatrz sobie na składy mebowe ToTu. Mają tam kolonialne meble w sam raz do stoliczka, choć nie są najpiękniej wykonane, ale za to w tym stylu i relatywnie niedrogie. daję ci linka nie w formie reklamy, ale do popatrzenia http://sklady-meblowe.com/ Poza tym podoba mi się, wchodzisz w moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 mi sie bardzo spodobala ta zielen, wprowadza dynamike do pomieszczenia i jest przyjemna do popatrzenia. na tej klopotliwej scianie zastanowilabym sie nad zdjeciami - dziewczyny bardzo fajnie maja skomponowane po kilka/kilkanascie roznych ale w jednym stylu ramek na scianie [nie mam linkow] i wydaje mi sie ze to moze ozywic ta sciane, plus komodka. Pozatym tak czystko i schludnie i super ze tak duzo swiatla jest w salonie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.11.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ja też nie dawałabym tapety, tylka jakąś galerię zdjęć, jeden duży obraz lub lustro.Z zasłonami zgadzam się z poprzedniczkami.Bardzo mi się podoba, wpadlabym do takiego salonu z chęcia na kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.11.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Może wbije kij w mrowisko, ale wytłumaczcie mi czym się różni pokój o którym się mówi "mdły" od takiego o którym się mówi "monochromatyczny" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 14.11.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wydaje mi się, że monochromatyczne wnętrze powinno posiadać pewną wielość faktur, kształtów mebli i dodatków inaczej zamieni się w pokój mdły, nudny i bez polotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izaa 14.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 tak, to tcmeble wszystko jest z jednej firmy żeby nie było różnic w odcieniach obic i mebli a z "krzesłami" poszalałam w kuchni Queene - też mam takie "szalone" transparentne krzesło w łazience. Chciałabym takie również w jadalni, ale męża ( notebene z Rybnika:) przekonać nie mogę... Wypoczynek mam z tej samej firmy: trójkę, dwójkę i puf, ale w czerni. Jak zobaczyłam je w Centrum na Roździeńskiego to byłam pewna, że tylko to i nic innego. Ja też zamówiłam bezpośrednio u producenta ( i rabat dostałam taki sam) A właśnie, czego używasz do czyszczenia tego cuda? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 14.11.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Queene - też mam takie "szalone" transparentne krzesło w łazience. Chciałabym takie również w jadalni, ale męża ( notebene z Rybnika:) przekonać nie mogę... Wypoczynek mam z tej samej firmy: trójkę, dwójkę i puf, ale w czerni. Jak zobaczyłam je w Centrum na Roździeńskiego to byłam pewna, że tylko to i nic innego. Ja też zamówiłam bezpośrednio u producenta ( i rabat dostałam taki sam) A właśnie, czego używasz do czyszczenia tego cuda? Pzdr dostałam cały komplet do czyszczenia i impregnacji w prezencie a co do krzeseł moj M tez był na nie ale w koncu są i stwierdził że zadziwiajaco wygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts