queene 11.12.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 , jest jak z gazety wnętrzarskiej idealnie skompletowany, ) To chyba akurat komplement gwarantuje że nie jest ciasno i faktycznie brakuje jeszcze zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Mi się salon Pati podoba, ale nie zachwyca Może jak dojdą zasłony mnie zachwyci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arjuna 11.12.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 sofkę (raczej sofisko) nabyliśmy na allegro, od producenta który sprzedaje swoje meble do niemieckiego Quelle. Koszt wraz z transportem wyniósł 2.900,- Sofa jest z naturalnej skóry (tył sofy z tzw. skóry eko), jest rozkładana. Wygodna to ona jest, fakt i prościutko się czyści. Po namyśle jednak preferowałabym sofę z miękkego w dotyku materiału a la flanelka, niestety mam świadomość tego jak by wyglądała po 2 miesiącach użytkowania Czy sofa wytrzymała do dziś? nic sie nie odkształciło? jeśli jest ok. to dasz namiar na producenta z allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 11.12.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 mnie też nie zachwyca, jest jak z gazety wnętrzarskiej idealnie skompletowany, i przez to bez życia + nadal trochę stłoczony, ale: skoro właściciela zachwyca to super, a poza tym z podpisu widać, ze dopiero zamieszkaliście i to widać w tym wnętrzu:yes: a żeby było sprawiedliwie to może uda mi się wkrótce wstawić mój salon, juz trochę poużywany to będzie sobie można pokomentować a ja sobie myślę, że chyba ta biel jak dla mnie jest za zimna.., też mi brakuje koloru, jakiegoś ciepłego koloru.. nie wiem, ale ja chyba czułabym się źle w takim wnętrzu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 11.12.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 zimna biel paradoksalnie w moim salonie zimno białe są jedynie ramy okien, sufit i tapeta doceniam wszystkie komentarze, poprzednie krytyczne uwagi pomogły mi inaczej spojrzeć i co nieco poprawić....więc czytam z uwagą wszystkie opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 11.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 queene,Co to za stół i gdzie go kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Odważę się przyznać, że nie rozumiem zachwytu salonem queene. Może to kwestia kolorów na moim monitorze, może samych zdjęć - wg mnie salon jest wyjątkowo zimny, zbyt biały, a pozostałe kolory (ścian, niektórych mebli i dodatków) zupełnie nie "pomagają". Niektórzy tak lubią. Ja bym zimą rzeczywiście zamarzła w takiej bieli - aby się rozgrzać musiałabym leżeć pod pledem z futra szynszyli lub białych lisów (dobranym kolorystycznie) Ale nie zawsze to co mi sie podoba bym chciała mieć w domu. W pewnych aranżacjach trzeba podziwiać pomysł, konsekwencję, równowagę stylistyczną, bez odnoszenia się do naszych własnych upodobań wnętrzarskich lub kolorystycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 (edytowane) Niektórzy tak lubią. Ja bym zimą rzeczywiście zamarzła w takiej bieli - aby się rozgrzać musiałabym leżeć pod pledem z futra szynszyli lub białych lisów (dobranym kolorystycznie) są pledy...oczywiście dobrane kolorystycznie - zielony turkus i biały - do wyboru (leża na boczkach kanap ) i jest kominek, pali sie w nim bardzo często ...ale pokażę salon z tej innej perspektywy jak ta sciana z kominkiem bedzie wykonczona Elfir - gwarantuję ciepełko kocyk i herbatke z sokiem żeby ktoś nie uważał mnie za królowę śniegu hairdresser - pisałam już wielokrotnie - wszystkie meble z tego pokoju pochodzą z TC Meble z Dobrodzienia Edytowane 12 Grudnia 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Queene - królowa śniegu Dobre Oczami wyobraźni widzę Cię w srebrnej koronie i białej pelerynie wylegującą się na tej białej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 12.12.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 i jest kominek, pali sie w nim bardzo często ...ale pokażę salon z tej innej perspektywy jak ta sciana z kominkiem bedzie wykonczona ...i ja właśnie czekam na zdjęcia kominka - od razu zrobi się cieplej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ...i ja właśnie czekam na zdjęcia kominka - od razu zrobi się cieplej:) zależy jaki będzie płomień ..nieno, tak mi się skojarzyło, bo wczoraj oglądałam program na tvn turbo o kominkach i.. pokazywali BIO KOMINKI z niebieskim płomieniem i.. powiem szczerze, że cieplej mi się nie zrobiło jak je zobaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 bio-kominki są świetne - ale te tradycyjne planuje taki w przyszlosci do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.12.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 kolor płomienia zależy od paliwa a nie budowy kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 12.12.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Mnie salon quenne też nie ujął, ale zainteresował mnie psiak-czy to sznaucerek miniaturowy:)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.12.2011 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 tak, to Pepper - sznaucer miniatura za jego sprawką musielismy juz wymieniac jedna pufe z kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 12.12.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 tak, to Pepper - sznaucer miniatura za jego sprawką musielismy juz wymieniac jedna pufe z kanapy Pokaż go na kanapie;) Ja mam dla niego narzeczoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 12.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ale to chyba na wiosnę dopiero a na kanape ma zakaz wstępu - nieodwołalny, ale odkąd kupiłam mu posłanie z grubego futra to śpi na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 mojej teściowej sznaucerek też ma zakaz wstępu na moją kanapę i fotele i jest taki cwaniak, że odkąd dostał ode mnie swoje posłanie i pięęęęękny zielony kojec, (który ułożony jest w salonie obok kanapy na której głównie ja odpoczywam) to grzecznie w nim śpi i póki siedzę na kanapie to nie chce nawet iść do teściowej do pokoju, w którym mama pozwala mu spać razem z nią i.. można mu leżeć również na teściowej kanapie ..matko, ale zakręciłam.. Generalnie chodzi mi o to, że w moich pokojach nie chodzi po meblach a u teściowej a i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiako 12.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jakie to posłanie??:)Moja psica potrafi zwlec po schodach mój szlafrok frotte długi do ziemi w celach przyleniowych, więc moze takie posłanko by ją ucieszyło i mój szlafrok by się ucieszył.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jakie to posłanie??:)Moja psica potrafi zwlec po schodach mój szlafrok frotte długi do ziemi w celach przyleniowych, więc moze takie posłanko by ją ucieszyło i mój szlafrok by się ucieszył.... taki miśkowaty kojec wielkości odpowiedniej dla sznaucerka miniaturki + podusia - miał jeszcze kocyk, ale nasz Karusek chronicznie nie lubi być przykryty i nie uszczęśliwiam go na siłę gosiako, a w ogóle ma swoje miejsce ta Twoja psica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts