reni1980 27.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 aniula_bl ta twoja kanapa wcale nie jest zła, mnie właśnie tam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 27.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 quenne dzięki !! Koga Ja mam zwykłą cegłę paloną, i cały czas się zastanawiam co z nią zrobić . Teraz to mi zabiłaś ćwieka bo jak mi się odwidzi to już ściany nie odratuję heheeh kobieta jedna zmienną jest. Jak budowaliśmy dom to nie wyobrażałam sobie sypialni bez tej ściany a teraz chcę ją zamalować Jak się przeprowadzę i powstawiam parę gratów to mi poradzicie czy malować czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 27.12.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 dokładnie pokaż fotki i ocenimy doradzimy je miałam w poprzednim mieszkaniu czerwoną i w domu postawiłam na szaro-beżową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 27.12.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Jak znam życię to będę się wstydziła - po Waszych salonach to nasz to będzie tu pasował jak pięść do oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 30.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 no dooobra, mój salonik, oj będzie krytycznie, bo jest zuuuuuuuuuuuuupełnie inny niż pokazywane tutaj "cuda" http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1070075.JPG http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1070074.JPG http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1070051.JPG http://magda.histeria.pl/album/main.php?cmd=imageorig&var1=domek%2FP1070056.JPG tatridung, pokazuj swój - raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 30.12.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Przecudny - przypomniał mi się pokój mojej babci. Uwielbiałam tam bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.12.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Bardzo ładny kominek. Przy takim stylizowanym wnętrzu, aż się prosi o listwy sztukateryjne pod sufitem.Szkoda , że nie zdecydowałaś się na drewno (ewentualnie klasyczna terakotę cotto) na podłodze, byłoby bardziej klimatyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 30.12.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 magduska salonik piekny! Mimo, że to już nie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 30.12.2011 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 magduska ależ piękna zabudowa kominka!!!!!!!!!!!! Bardzo klimatyczne wnętrze!!! I ma duszę!!! Patrząc na szable pewnie nie jedną . Jak swój zrobię to może tak z przyczajki fotki wrzucę pod innym nickiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 31.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 magduśka jak miło zobaczyć Twój stylowy i klimatyczny salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 31.12.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 dziewczyny, baaaardzo dziękuję za miłe opinie , powiem szczerze że się nie spodziewałam.., rzadko takie salony można spotkać w tym wątku Elfir, zastanowię się nad listwami sztukateryjnymi, na razie muszę zastanowić się w ogóle jakie listwy przypodłogowe, bo niestety jeszcze takowych nie posiadam Drewno jest położone "pod sofą i fotelami", w reszcie domu górę wzięła wygoda a nie wygląd Mogłam jedynie pójść w coś bardziej klimatycznego, ale.. niestety człowiek popełnia błędy..., teraz pewnie trochę inaczej bym to zrobiła tatritung, cwaniaro.. Nieno, ale są na forum dziewczyny z dużo lepszym wyczuciem niż np. ja i czasami można inaczej spojrzeć na wiele spraw Tak że polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 31.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Magduska, suuuperrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urga 31.12.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Magduska, dla mnie za dużo serwetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 31.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Magduśka mi się bardzo podoba Najpierw zła wiadomość, później dobra - jak pisała Elfir dałabym listwy sztukateryjne - bo w takim klimacie wygląda to troszkę jak niewykończone - nie podoba mi się ta doniczka różowa na oknie (dobry kolor widzę? ) - troszkę za dużo serwetek - albo zmień je na szydełkowe delikatniejsze (o ile takie Ci się w ogóle podobają) - obrus zmieniłabym też na delikatny szydełkowy - zasłony z maskowanym karniszem za sztukaterią, lekko leżące ------- + piękna tapeta na tv, sprawia przy okazji że jest mniej widoczne i to kominek jest bardziej na widoku + obudowa kominka super + szable/miecze ekstra a może jakieś małe ramki zawieszone jedna pod drugą? Może liczbowo mniej, ale salon wyszedł bardzo fajnie. To że w większości salony są teraz nowoczesne (chociaż niekoniecznie) nie znaczy że dobrze urządzonego wnętrza nie potrafi się tu docenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 01.01.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Magduśka mi się bardzo podoba Najpierw zła wiadomość, później dobra - jak pisała Elfir dałabym listwy sztukateryjne - bo w takim klimacie wygląda to troszkę jak niewykończone - nie podoba mi się ta doniczka różowa na oknie (dobry kolor widzę? ) - troszkę za dużo serwetek - albo zmień je na szydełkowe delikatniejsze (o ile takie Ci się w ogóle podobają) - obrus zmieniłabym też na delikatny szydełkowy - zasłony z maskowanym karniszem za sztukaterią, lekko leżące * o listwach pisałam, że się nad nimi zastanowię - mąż kręci głową , ale mąż to akurat nie jest problem * różowa doniczka to nie doniczka a jakaś dekoracja mamuśki kwiatka - kwiatek stoi w tym miejscu NIEDOCELOWO - po prostu na razie jest w tym oknie najwięcej światła i masz rację - kompletnie tu nie pasuje * praktycznie szydełkowe serwetki są wszędzie - chyba, że piszesz o ławie - to tam jest coś innego, ale szydełkowych serwetek mam ogrom, różnych, więc nie problem wymienić * obrus zawsze jest szydełkowy - ten jest po prostu świąteczny a zdjęcia robiłam zaraz po świętach * a nad zasłonami zastanawiałam się czy nie zrobić leżących i.. nie wiem dlaczego tak zrobiłam a może jeszcze zrobię maskowany karnisz? coś podobnego muszę zamontować nad oknem w kuchni a ponieważ kuchnię mam otwartą na salon, to kto wie? + piękna tapeta na tv, sprawia przy okazji że jest mniej widoczne i to kominek jest bardziej na widoku + obudowa kominka super + szable/miecze ekstra a może jakieś małe ramki zawieszone jedna pod drugą?Venus, nikt oprócz Ciebie nie zwrócił uwagę na tą tapetę a ona jest przepiękna (zdjęcie nie oddaje jej uroku) Kominek muszę przyznać, że mam go dzięki temu forum Odnośnie ramek to zamiast szabli? czy oprócz szabli? Bo szable są po pradziadku męża i.. one są nie do zdjęcia Może liczbowo mniej, ale salon wyszedł bardzo fajnie. To że w większości salony są teraz nowoczesne (chociaż niekoniecznie) nie znaczy że dobrze urządzonego wnętrza nie potrafi się tu docenić dziękuję LeoAureus, urga, dzięki za opinie Witam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 01.01.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 I ja witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 *Venus, nikt oprócz Ciebie nie zwrócił uwagę na tą tapetę a ona jest przepiękna (zdjęcie nie oddaje jej uroku) ja zwróciłam, ale mi post wykasowało Moje klimaty, kocham takie wnętrza. W sumie staram się mieć podobnie, ale z braku kasy mam znacznie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatridung 01.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Dla tych co dopiero budują, remontują, urządzają - aby poszło Wam sprawnie i tak jak tego sobie życzycie!!! Dla tych co już zbudowali, urządzili - aby się nie rozleciało Wszystkiego najlepszego w NOWYM ROKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.01.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 magduska , choć to nie moje klimaty to ja bym chętnie usiadła w Twoim salonie w filiżanka herbaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts