queene 20.02.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 żólte nie bardzo ale zielone bym przygarnęła...akurat na wiosenna dekorację lubię kolorowe szkło..i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.02.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 heh, konstruktywna krytyka ma sens na etapie projektu, bo przecież po urządzeniu nie będziesz robić wszystkiego na nowo a widzisz a jednak coś sie udało zmienić...zasugerowana mała korekta połozenia stołu i sofy, poprzesuwałam to i owo...i zrobiło się przestronniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 20.02.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 np zmieniać obudowy kominka bo zona krytykuje....jak się wydało kilka stów na lampy to też się raczej nie wywali ich w kosz...poza tym ktoś u siebie w kuchni może mieszac style a u kogos krytykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 20.02.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 wybacz ale nie...zbyt wiele osób tu zagląda a to jak podanie szyfru do sejfu Ej no co ty... chyba to nie tak. Zapytałem bo sam muszę wybrać jakiś system inteligentnej instalacji. A może na priva napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.02.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 queene - chyba, że konstruktywna krytyka obejmuje elementy stałe Wówczas nie da się przestawić. Mnie zastanawia dlaczego masz układ pokoju odwrócony względem kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 20.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 to ja mam jeszcze ładny kinkiet we wzorek z zieloną trawką (co prawda w kuchni )- ładny jest, ale... teraz do niczego mi nie pasuje. 8( A ja jestem teraz na etapie naczynek białych ewentualnie ecru. zapomniałam dopisać, że pewnie świetny efekt dają okna dachowe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 20.02.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 żólte nie bardzo ale zielone bym przygarnęła...akurat na wiosenna dekorację lubię kolorowe szkło..i już ja mam 2 zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 queene - chyba, że konstruktywna krytyka obejmuje elementy stałe Wówczas nie da się przestawić. Mnie zastanawia dlaczego masz układ pokoju odwrócony względem kominka? np: zawsze mi się wydawało, że kominek to takie miejsce w domu, które skupia wokół wszystkich domowników, można siąść popatrzeć na trzaskające polana. U Quenne to jakoś tak z każdej strony nie po drodze. Nie wiadomo, gdzie przód, gdzie bok. No ale pisanie o tym na tym etapie, nic konstruktywnego nie przyniesie, prawda? Jaksie dała delikatnie do zrozumienia , że można pozbyć się flakoników. Qeene odpowiedziała, że będą tam stać póki nie uzbiera na misę. Tylko flakoniki są typowymi kurzołapami, które klimatu nie robią i można je bez bólu serca wyrzucić. Ogólnie myślę, że w wypadku tego salonu ''mniej'' znaczy lepiej. Ujecie kilku ozdób dobrze by mu zrobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 amator to wątek o salonach a nie kuchniach, daj ''se' na luz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kominek centrum wszechświata ? tak było na początku gdy kanapy stały prostopadle do siebie jedna tyłem w strone stołu...ale wtedy było ciaśniej a my chyba lubimy patrzeć na siebie...a kominek to tak z boczku przycupnął i widać go i z kanapy i siedząc przy stole dlatego padło na rogowy i tak nam pasuje wazoniki...wiem..durnostojki...ale jakoś ożywiają...a przypominam ze wcześniej dostałam "baty" za monochromatyczne (były też inne określenia ) wnętrze pewnie teraz bym ich nie kupiła...ale są i już...choć moze sam wazon z tulipanami i srebrna taca by wystarczyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.02.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 choć moze sam wazon z tulipanami i srebrna taca by wystarczyły nie tylko może , ale na 100 %. Ja jeszcze nie nacieszyłam się naszym kominkiem, dlatego nasz jest centrum wszechświata i też narożny, ale my go widzimy siedząc przy stole i na kanapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 20.02.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 narożny, ale my go widzimy siedząc przy stole i na kanapie. no to tak jak mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 21.02.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 wazoniki...wiem..durnostojki...ale jakoś ożywiają...a przypominam ze wcześniej dostałam "baty" za monochromatyczne (były też inne określenia ) wnętrze wolałam tamta wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 To ja wcześniejszej wersji chyba nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 21.02.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ja też uważam, wazoniki do szafy!!! One są chyba w każdym mieszkaniu już (przynajmniej w dużej większości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.02.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 no dobrze już dobrze "zużyję" je latem na tarasie ...tam chyba mogą stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.02.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 21.02.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 no dobrze już dobrze "zużyję" je latem na tarasie ...tam chyba mogą stać a czy będą pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kecup 22.02.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 zgodnie z zapowiedzią - mały upgrade bo mogę wreszcie pokazać drugĄ strone salonu - kominkową http://img221.imageshack.us/img221/153/20120219144426843.jpg więcej zaraz w moim dzienniku... Bardzo spodobała mi się sofa w Twoim salonie z regulowanymi zagłówkami. Czy mógłbym prosić o podanie nazwy firmy/modelu tej sofy? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 22.02.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Bardzo spodobała mi się sofa w Twoim salonie z regulowanymi zagłówkami. Czy mógłbym prosić o podanie nazwy firmy/modelu tej sofy? Z góry dziękuję. TC Meble model Galaxy a czy będą pasować no jak zakwitnie coś różowego to chyba tak...no chyba że znowu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts