ALUTKA W 23.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 i mój salon jeszcze w świątecznej odsłonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ALutka bardzo ładny, taki spokojny i wyważony, ograniczona paleta barw a jednak nie jest nudno, lubie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 23.02.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) QUEENE tak w domu ma panować spokój po całym dniu zapier... niczania (szczególnie jak moje dwa Bąki wlecą i wywrócą wszystko do góry nogami a gusta mamy trochę podobne bo podglądałam Twoją sypialnie;) Edytowane 23 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 23.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 taaaa...te bąki sa najbardziej upierdliwe dlatego dostały szlaban na zabawy w salonie, mają pokój telewizyjny od tego a salon uwolniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniunia81 23.02.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Alutka, super salon! Masz lampy stropowe, które mi się bardzo podobają, proszę napisz jakiej mocy masz w nich żarówki i czy przy tych 4 podwójnych nie jest za jasno, bo niektórzy narzekają, że są mocne, a ja chce je umieścić w kuchni, wiatrołapie i korytarzyku miedzy wiatrołapem a salonem, i nie wiem ile ich mieć powinnam.kuchnia ma 11,5m2 (prawie kwadrat)wiatrołap 6m2 (prostokąt)korytarzyk 3m2 (kwadracik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 23.02.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 ANIUNIA w wiatrołapie mam taką jedną podwójną i zupełnie starcza, w korytarzu 2sztnie wiem jaką moc mają zarówki - były z lampami... ale powiem tak - dają swiatło dość punktowe, do siedzenia ze znajomymi akurat ale na co wieczór starczają nam ledy na ściance za sofą i nad tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bdan 24.02.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Alutka, bardzo mi sie podoba. Jakich wymiarów masz salon? I koniecznie podmień te nowe zdjecia w swoim watku, bo całkiem inaczej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.02.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Queene, bardzo fajna ta biała cegła u Ciebie - napiszesz co to jest? Ps. Salon wolałam monochromatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.02.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 cegła to Stara Biała Cegła z firmy elkaminodom http://www.elkaminodom.pl/ polecam bo solidna firma i można zamówić najpierw próbki gratis Elena...ja chyba też wolę taki "mdły" ale cały czas eksperymentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.02.2012 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 cegła to Stara Biała Cegła z firmy elkaminodom http://www.elkaminodom.pl/ polecam bo solidna firma i można zamówić najpierw próbki gratis Elena...ja chyba też wolę taki "mdły" ale cały czas eksperymentuję Jeśli kolor, to widziałabym u ciebie raczej kolory rozmyte, nie ostre i krzykliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.02.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 i mój salon jeszcze w świątecznej odsłonie: Bardzo ładnie i przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 24.02.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 jaksie...ale u mnie baza jest rozmyta - beże szarości i złamana biel jak jeszcze dojdą ecru zasłony czy firany to już w ogóle bedzie jak w pałacu królowej śniegu kolorowe dodatki totalnie odmieniają to wnętrze, następny eksperyment będzie z limonkowym zielonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.02.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ale każdy kolor może być rozmyty, nie tylko kremowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.02.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 cegła to Stara Biała Cegła z firmy elkaminodom http://www.elkaminodom.pl/ polecam bo solidna firma i można zamówić najpierw próbki gratis Elena...ja chyba też wolę taki "mdły" ale cały czas eksperymentuję dzięki jak skończysz eksperymenty z limonkowym to może o kobalcie pomyśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 dzięki jak skończysz eksperymenty z limonkowym to może o kobalcie pomyśl Elena ma fazę kobaltową:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.02.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Elena ma fazę kobaltową:lol2: Proszę się ze mnie nie naśmiewać co ja poradzę, że tak się zafiksowałam na tym kobalcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 24.02.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Alutka bardzo przyjemnie dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 24.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Alutka - bardzo fajny salon, spokoj i harmonia... na pewno dobrze sei odczywa i fajnie ze baczki maja swoje miejsce na zabawy zaraz sobie znow zajrze do Ciebei, bo juz pare miesiecy tam nie zagladalam:/ ten remont.... na nic czasu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja bym u Alutki nieco zmniejszyła kanapę o ten zawijas i dodała zamiast tego fajny fotel w kontrastowym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 25.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 (edytowane) ELFIR nam właśnie zależało na takim układzie U, ta środkowa częsć się rozkłada i mamy mega lotnisko do rodzinnego oglądania:)) a wieczorkiem i ja i mąż możemy leżeć na wprost TV. A fotel będzie!! Na jeden się napaliłam też w fuksji jak krzesełka w kuchni ale zlikwidowali Meblotekę i nie wiem gdzie taki kupić to był taki bujak super przed kominek a miejsca jest mega ogromnie pomimo wielkosci kanapy:)) coś w ten deseń http://img1.aukcjoner.pl/gallery/008344520/6_f.jpg Edytowane 25 Lutego 2012 przez ALUTKA W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts