Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

bansz

Recommended Posts

witam,

mam pewien problem i bardzo potrzebuję waszej pomocy. Zakupiłam sobie lampę do której podaję link ze strony z allegro, ponieważ nie umiem wkleić zdjęcia :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=2092906725&msg=Obserwujesz+aukcj%C4%99.%3Cbr+%2F%3E%0D%0ANie+przegap+jej+zako%C5%84czenia.+Ustaw+przypomnienie+w+zak%C5%82adce+%3Ci%3E%3Ca+href%3D%22%2Fmyaccount%2Fwatch.php%22%3ETrwaj%C4%85ce%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E.&watched=1&msgtoken=68945115512738b1601bef683b7441d98c4b031b0dacff8bd2d8f4e849d8f130

Potrzebuję teraz do tego dokupić lampę nad stół do jadalni. Jadalnia połączona jest z salonem oraz kinkiety. Bardzo proszę was o pomoc, co byście polecili?

pozdrawiam serdecznie

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[quote

Co do praktyczności. Owszem ludzie się na różne rzeczy porywają. Pytanie tylko na ile świadomie. Takich listew w mieszkaniu będą prawie kilometry. I teraz jest wybór następujący. Albą nie będą białe tylko brudne, albo trzeba będzie poświęcić im całe godziny na dopieszczanie. No ale co kto lubi.

Co za bzdury! Mam w obecnym domu biale drewniane listwy i lat nie mam z nimi problemu a juz napewno z utrzymaniem ich w czystosci to jakas paranoja!

No ale co kto lubi!

Rowniez mam salon normalny z sofa, fotelem z szklana lawa i stolikami ; kolor scian neutralny aaa jeszcze mam takze swieczki - nooo ale jak to lubi. Krytyki zadnej sie nie obawiam - no wiekszych od mojej tesciowej uslyszec nie moge.

Czasami wole przeczytac i przemilczec niz odpisac jednak teraz nie powtrzymalam siebie ... :)

NICOL Zapraszam, zapraszam :) tylko wiem, ze coś link nie działa :( ale jak wpiszesz w googla "u alutki" to przez pierwszy likn wejdziesz

ANIULA Miło spotkać kogoś z takim samym gustem :) a moja podłoga to parkiet merbau z DLH (kupiona w castoramie bo taniej ;) )

MYCHA Polecam ten układ salonu sprawdza się idealnie. Jeszcze jakieś pufy dokupimy i ten fotel przed kominek ale to w lepszej finansowo przyszłości. A okno tarasowe to już arcymegamultifajowe!!! To okno i drzwi wejściowe to były takie stałe elementy, na które się uparłam jak wół. Kosztowały razem majątek ale warto, WARTO, W A R T O!!!!

• 1 month później...
  • 4 months później...

A to mój salon:

ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us[/img]

Uploaded with ImageShack.us[/img]

http://img39.imageshack.us/img39/2489/p9020188a.jpg[/url] Uploaded with ImageShack.us[/url] Uploaded with ' alt='a>'>

http://img254.imageshack.us/img254/359/p9020191a.jpg' alt='p9020191a.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

Edytowane przez bluezee

Szukam zasłon na zmianę do mojego salonu. Mielibyście jakiś pomysł? I jeszcze jedna sprawa, w jaki sposób i za pomocą czego upiąć zasłony aby dobrze się układały w takie kontrafałdy na szynie? Niestety nie mam w salonie drążka na którym można ładnie by je zmarszczyć wtedy by się lepiej układały.;) Jak ktoś z Was ma jakiś pomysł to piszcie u mnie na wątku bo tu chyba nie miejsce na tego typu dyskusje:)