Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jessuu. Co wyście dziś brały ... ?

Bo zmianą czasu wytłumaczyć się tego nie da.

Ja to, co zawsze 8)

Zostaje w takim razie zwalić na zmianę czasu :lol:

... zachodzi podejrzenie "zerwania się z łańcucha" ... pewnie kupiły sobie torebki, buciki lub jakieś inne gacie :lol: :roll: :wink:

Zostaje w takim razie zwalić na zmianę czasu :lol:

... zachodzi podejrzenie "zerwania się z łańcucha" ... pewnie kupiły sobie torebki, buciki lub jakieś inne gacie :lol: :roll: :wink:

Koniec miesiąca... a łone się kapły, że się nie marcowały...

... cholera jaśnista :evil: ... "w złą godzinę napisałem" :evil:

... leżę sobie na szlezongu ... odpoczywam po pracy ... obiadek przygotowany, kuchnia błysk (jak zwykle) ... przyjszło to "moje szczęście", białą tytkę taszy ... wyciąga ... TOREBKA, żółtawo - sraczkowata, jakimiś brązowymi kutasikami wykończona, italianska powiada, "okazyjnie" kupiona ... powiedz, że się Tobie podoba :roll: ... no śliczna jezd mruczę ... co miałem powiedzieć, a Ona na to: od Ciebie na Zajączka :lol:

... Ludzie trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam ... otwieram drugą flaszkę Rioja :roll:

ps - będę musiał łańcuszek sprawdzić i ewentualnie ogniwka wzmocnić :lol: :wink:

Chefie kochany, pudło 8)

Zazwyczaj noszę jedną torebkę aż się zużyje (nie lubię przekładać majdanu :oops: ). Buty, owszem, lubię, ale z powodu nietypowego rozmiaru ciężko mi coś utrafić, a poza tym, póki co mam w czym chodzić.

Natomiast gaciami, jako moim ukochanym strojem bym nie pogardziła, ale najlepiej, żeby same do mnie przyszły, bo po sklepach łazić nie lubię okrutnie (wszelkie zakupy, jeśli tylko możliwe zwalam na Moją Większą Połowę, wyjątkiem były akcesoria budowlane :lol: ).

:wink:

Gość Pepeg z Gumy
.powiedz, że się Tobie podoba[/i] :roll: ... no śliczna jezd mruczę ... co miałem powiedzieć, a Ona na to: od Ciebie na Zajączka :lol:

Dobre :D

A propos zajączka. Kiedyś miałem w wielki piątek podpisywać ważną dla mnie umowę z pewna rodzinną firmą, zarządzaną przez ciemiężycielkę wiceprezesa.

Firma prawie wymarła, na recepcji rzuciłem do sekretarki " z zajączkiem do pani prezes" pokazałem stertę dokumentów, co ta przez interkom skwapliwie przekazała szefowej - "zajączek do Pani".

Delikatnie zapukałem, i na omdlewające "proszę" wszedłem.

Na środku, w pozycji Wenus z Milo stała pani prezes w stroju zupełnie nie biznesowym.

Twarz natchniona niczym literatura Grocholi, między nogami jak w przychodni rejonowej w okresie grypy - aż czarno- no i te oczy wielkości piłek do tenisa ze zdziwienia.

-Przepraszam pana, nie wiedziałem że zajęte - rzuciłem dżentelmeńsko , odwróciłem się i w tym właśnie momencie zobaczyłem za sobą czerwonego jak stara stówa z Waryńskim, ciemiężonego małżonka z pluszowym zającem pod pachą.

Oczywiście zostałem uciemiężony przez obcą babę, bo z umowy g. wyszło.

Gość Pepeg z Gumy

Podobno dżentelmen kiedy zastaje kobietę w negliżu, powinien powiedzieć "przepraszam pana" :D

tako stało w dawnych poradnikach savoir vivre

:

A ja jak powiedziałem ?

Owszem ,ja mogę ciemiężyć, ale Nigdy w życiu nie pozwoliłbym sobie na takie "pa fą"

Podobno dżentelmen kiedy zastaje kobietę w negliżu, powinien powiedzieć "przepraszam pana" :D

tako stało w dawnych poradnikach savoir vivre

:

A ja jak powiedziałem ?

Owszem ,ja mogę ciemiężyć, ale Nigdy w życiu nie pozwoliłbym sobie na takie "pa fą"

ups, nie doczytałam :oops:

zapewne z powodu zaćmienia umysłu ową literaturom pienknom

to dobrze Pepeg, że się zrefletorowałeś, bo mógłby być z tego niezły mezalians :D

Gość Pepeg z Gumy

:D

To całkiem normalne.

Czytanie tej literatury powoduje bowiem u kobiet wtórny grocholizm , przy którym małżonka notorycznie grocholi jak potłuczona.

Chyba Was kobity pogrocholiło.

:D

To całkiem normalne.

Czytanie tej literatury powoduje bowiem u kobiet wtórny grocholizm , przy którym małżonka notorycznie grocholi jak potłuczona.

Chyba Was kobity pogrocholiło.

... "grocholenie" nasila się, przed każdemi Świętami, ... "mni wincy" w stylu :roll: ... "zobacz Kochanie, jaki sobie kupiłam piękny prezent od Ciebie" :lol: :wink:

Kochani Ciemiężeni Ciemiężyciele

Z okazji Świąt Wialkanocnych, życzę Wam

Żurku smacznego

Baranka cukrowego

Pisanek wymarzonych

Świąt mile spędzonych

Dyngusa mokrego

i wszystkiego baaardzo udanego 8) :wink:

http://podkwadratem.com/pictures/zyczenia-wielkanocne.jpg

Rzucał wznosłe hasła niepodległościowe, stanął na czele ciemiężonych powstańców. A przyświecała mu idea powszechnej wolności rodzaju męskiego...

... i zbudził go dźwięk rozbijanego szkła i struchlał od zimnych słów, które cięły jak skalpel jego zaspaną świadomość...

"Weź się k..wa do roboty darmozjadzie i piwopijco wstrętny, gary pozmywaj, kibel wyszoruj... Jaki odpoczynek?? Odpoczniesz sobie po śmierci!! ja Ci dam bo zupa za słona!! Popamiętasz mnie ty mamisynku"

Wyrwany ze świata marzeń "chycił" narzędzie zbrodni - mopa i ruszył na bój z wrogiem - bakteriami w kibli rodem z reklamy Domestosa...

Kiedyś mężczyźni czuli smak prawdziwej kobiety, kiedy mieli na ustach drogą szminkę. Dziś czują fluid. Ale co się dziwić, jak czasy takie że pogadać z nimi można tylko o mopach.