Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub Ciemiężonych Mężów

Chef Paul

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... cholera jaśnista :evil: ... "w złą godzinę napisałem" :evil:

... leżę sobie na szlezongu ... odpoczywam po pracy ... obiadek przygotowany, kuchnia błysk (jak zwykle) ... przyjszło to "moje szczęście", białą tytkę taszy ... wyciąga ... TOREBKA, żółtawo - sraczkowata, jakimiś brązowymi kutasikami wykończona, italianska powiada, "okazyjnie" kupiona ... powiedz, że się Tobie podoba :roll: ... no śliczna jezd mruczę ... co miałem powiedzieć, a Ona na to: od Ciebie na Zajączka :lol:

... Ludzie trzymajcie mnie, bo nie wytrzymam ... otwieram drugą flaszkę Rioja :roll:

ps - będę musiał łańcuszek sprawdzić i ewentualnie ogniwka wzmocnić :lol: :wink:

Ty sama sobie prezenty robisz ?

Jak żona Chefa:yes:

A ciemięzony wdzięczny,że prezencik w końcu TRAFIONY i nabiegać się nie musiał:D

Kiedyś mężczyźni czuli smak prawdziwej kobiety, kiedy mieli na ustach drogą szminkę. Dziś czują fluid. Ale co się dziwić, jak czasy takie że pogadać z nimi można tylko o mopach.

Niee noo jeszcze możesz z nami pogadać o butach i torebkach:lol: możesz też o samochodach, o przeczytanej ostatnio książce, obejrzanym filmie, o uprawianym ostanio seksie i nieuprawianym też8-) o fajnej sąsiadce, o złym sąsiedzie, o tym co cie wkurza i o tym co cię cieszy:D. Nie pogadasz z nami o piłce nożnej-chociaż znam wyjątki. :cool:

A teraz zostawiam was na tydzień, bo jadę się "odciemiężać" na deseczce:)(tęsknie za śniegiem:-D mam nadzieję, że wrócę opalona a już na pewno z jakąś nową parą butów:D Pa dziewczynki i nie dajcie się ciemiężyć za mocno.

Napisała joola w temacie "klub ciemięzonych mężów" :cool:

Kulka, no przecież tutaj też zaglądamy no nie?;) A w ogóle, to wszystko mi się miesza przez to nowe forum...jak już myślę, że się powoli przyzwyczajam, to ono przestaje chodzić...i...muszę się odstresować;)

Szefuniu na północy Polski są pięłkne sąsiadki:lol:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

• 2 weeks później...

Hej Lesiu:smile:(dzięki za dżina w KK:-)) i reszta ciemiężonych. Wróciłam z urlopu, wypoczęta więc przez chwilę nie będę nikogo ciemiężyć i będę nawet miła:p

Mąż do żony:

- Czemu ty taka tępa jesteś? Nie mogę już tego znieść! Nawet suwakiem logarytmicznym nie umiesz się posługiwać! Albo się nauczysz, albo wynocha z domu!

Następnego dnia mąż wraca z pracy, żona wita go w korytarzu z suwakiem logarytmicznym w dłoni:

- Twój członek ma 16 centymetrów długości. Moja pochwa ma 18 centymetrów głębokości. Jesteśmy małżeństwem od ośmiu lat, więc całkowita suma niedobzykania wynosi 42 kilometry i 345 metrów. Albo mnie dobzykasz, albo wynocha z domu!

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

:cool:

koniec ciemiężenia :eek:

podstęp wietrzę :yes::lol2:

... ależ gdzieżby tam koniec Karlusie ;)

Otrzymałem dziś telefoniczne "polecenie służbowe" od Pani Domu i Ogrodu, bym się uprzejmie złapał za odkurzcz ... w Niedzielę http://www.banici.eu/forum/images/smilies/icon_evil.gif ... co za "bezbożnica" ... ponoć naniosłem piachu z plaży ... coś takiego, parę ziarenek pięknego, atlantyckiego piasku JEJ przeszkadza :mad:

... no dobra ... sprawdziłem w Kuchni (mój departament) ... nic, nool, zero ... uzbroiłem się w lupę i niczym Sherlock Holmes rozpocząłem wizję lokalną ... w salonie znalazłem 4 (słownie: cztery) ziarnka, w sypialniach 0 (słownie: zero) w jednej łazience 2 (słownie: dwa) ... i tylko w garażu 12 (słownie: tuzin) ...

... no i co Wy na to ?

Czyż nie jest to klasyczny przykład ciemiężenia ? ... połączony dodatkowo z "przemocą psychiczną" i molestowaniem ?

... nie chciało mnie się odkurzacza wyciągać ... wciągnąłem to jedną dziurką od nosa :) :cool: ;)

z pozdrowieniami dla Wszystkich Ciemiężonych

Edytowane przez Chef Paul

• 5 months później...

No i dała mi Ciemiężycielka dziś do wiwatu okrutnie (knajpa dziś zamknięta, wolne mam, odpocząć miałem) :(

... podłogi w całej chacie do wyczyszczenia, wraz z wnętrzem samochodu (który ponoć zakurzony ... przeca auto to nie kuchnia ... kurza twarz) ... wiatrzysko gałąź nadłamało ... no dobra ... trza odciąć ... ale zimno jak jasna cholera się zrobiło

... :(

... ugotowanie obiadku to przyjemność krystaliczna :) zrazy wołowe w sosie własnym, przygotowane wcześniej pierogi z kapustą i grzybami a i zupka kalafiorowo-brokułowa w dzisiejszym menu :)

Jak tam u Was drodzy Współtowarzysze w Uciemiężeniu ?

No i dała mi Ciemiężycielka dziś do wiwatu okrutnie (knajpa dziś zamknięta, wolne mam, odpocząć miałem) :(

... podłogi w całej chacie do wyczyszczenia, wraz z wnętrzem samochodu (który ponoć zakurzony ... przeca auto to nie kuchnia ... kurza twarz) ... wiatrzysko gałąź nadłamało ... no dobra ... trza odciąć ... ale zimno jak jasna cholera się zrobiło

... :(

... ugotowanie obiadku to przyjemność krystaliczna :) zrazy wołowe w sosie własnym, przygotowane wcześniej pierogi z kapustą i grzybami a i zupka kalafiorowo-brokułowa w dzisiejszym menu :)

Jak tam u Was drodzy Współtowarzysze w Uciemiężeniu ?

No, a już sobie myślałam, że uciemiężono Was na śmierć, bo tak długo żadne nieszczęśnik znaku życia nie dawał :eek:

A to zimno, że zapytam, ile wynosi w stopniach Celsjusza :cool: