mrtn 30.10.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 2 + 2 = 11 (tylko, że w systemie trójkowym).Do kawałau dodałbym, że w wersji którą ja słyszałem to cała klasa z kursu zgodnym chórem szeptała: "zmień granicę całkowania". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 30.10.2003 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 ...byśmy podtrzymali jednak pewien naukowy poziom tej przemiłej skąd inąd dyskusji ... A co to takiego "inąd" ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2003 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 2 + 2 = 11 (tylko, że w systemie trójkowym). Do kawałau dodałbym, że w wersji którą ja słyszałem to cała klasa z kursu zgodnym chórem szeptała: "zmień granicę całkowania". Muszę przyznać, że dopiero dziś wpadłem na ten cudowny wątek - przez Was bolał mnie brzuch (od śmiechu) Aby jednak wnieść coś do tej naukowej debaty przypomnę tylko że z powodu głupiego nieprzeliczenia cali na centymetry amerykanie stracili sondę wartą kilkaset milionów zielonych, więc kto pyta ten nie błądzi. niezalogowany Krzysio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2003 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 wy sobie robicie jajca a ja przez wasze obliczenia kupiłem za dużo steropianu, majstry powiedzieli że tego steropianu to starczy jeszcze na altankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 30.10.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 Może też powinni zmienić granice całkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 30.10.2003 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2003 To "masakra" jakaś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Szanowny panie Bilbo "inąd" znaczy poprostu beczka, to proste skądinąd...................... z innej beczki. P.S.I prosze nie "wtryniać" sie w obce kompetencje, od błędów na tym Forum mamy Inkwizycję i p.Henryka MTADORA. Pozdrawiam czule! MIDHPZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Szanowny panie Bilbo "inąd" znaczy poprostu beczka, to proste skądinąd...................... z innej beczki. P.S.I prosze nie "wtryniać" sie w obce kompetencje, od błędów na tym Forum mamy Inkwizycję i p.Henryka MTADORA. Pozdrawiam czule! MIDHPZ Przepraszam!OCZYWIŚCIE MATADORA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 31.10.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 tego steropianu to starczy jeszcze na altankę Chyba nie powiesz, ze nie chcesz miec altanki?!?!?!?! Ja marze o altance. Niestety w zwiazku z pora roku w najblizszym czasie bede miec najwyzej igloo. Ale tez dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ma. Na igloo można nieźle zarobić, ludzie płacą "ciężkie pieniądze" aby sie przespać w lodowym hotelu, pomyśl o tym. Pozdrawiam.A-psik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ale podczas kataru [a psik!] nie można się czochrać noskami a to w igloo najfajniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Myślałem że to wstęp a najfajniesze to potem, chociaż, kto wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 ojej, to ty chcesz mieć linka do strony http://www.zycieseksualnedzikichzeszczegolnymuwzglednieniemeskimosow.com.pl ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 No nie,.... taki "pazerny" na te przyjemności to ja nie jestem aby lecieć aż do eskimosów,.......... w zasadzie to preferuję ciepełko. Pozdrawiam, GORĄCO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Pozdrawiam, GORĄCO! no masz, rozpuścił igloo !!! bbuuuuuuuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Ale altanka ze "steropianu" została,............. to bardzo trwały materiał i tak łatwo zniszczyć się nie da. P.S.Czytałem już gdzieś na Forum że są już w przyrodzie zwierzęta chętnie jedzące, ten materiał budowlany, może natura się w ten sposób broni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 31.10.2003 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Wiecie jak wygląda po wojskowemu wyjaśnienie pojęcia czasoprzestrzeni?Szeregowy Kowalski!!! Będziecie kopali okop od tego drzewa aż do zmroku ... Jeszcze jeden kwiatek ze Studium Wojskowego na UŚl. Pułkownik S (absolwenci licznych roczników UŚl z lat 70 i 80-tych doskonale wiedza o kogo chodzi) Tłumaczył nam balistykę lotu wystrzelonego pocisku rakietowego w następujący sposób: pocisk leci do celu najpierw wzosząc się do góry ale potem opada w dół. Dzieje sie to z powodu "kulistości kuli" ziemskiej. Na pytanie dociekliwego studenta- a jak zachowuje się pocisk rakietowy wystrzelony z morskiej jednostki pływającej gdyż przecież wiemy z fizyki, że woda zwsze przyjmuje kształ naczynia i rozlewa sie płasko?Komendant Studium - Płk. S. Najpierw zmarszczył brwi a potem odpowiedział - To już jest problem Marynarki Wojennej Czekam na Wasze wspomnienia z "zielonego" mundurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.10.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 -Co to jest rzeka? -Przeszkoda terenowa o wilgotności 100%.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 31.10.2003 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 Szanowny panie Bilbo "inąd" znaczy poprostu beczka, to proste skądinąd...................... z innej beczki. MIDHPZ Taaaa, bardzo podobna do prezentowanych wyżej wojskowa logika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.11.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2003 I prosze nie "wtryniać" sie w obce kompetencje, od błędów na tym Forum mamy Inkwizycję i p.Henryka MTADORA. Przepraszam! OCZYWIŚCIE MATADORA Czyję się "wywołany do tablicy" - granice całkowania zostawię innym, ale za "steropiany" połączę 15 kV do klawiaturki ! Od razu się odechce hodowcom "byków". PS. Wszystko już było : Ile mkw. styropianu w metrze sześciennym? , chociaż muszę przyznać, że ten wątek jest na dużo wyższym poziomie naukowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts