Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Luna 6 miesięczna suczka czeka na dom.

karoo

Recommended Posts

Komuś najwyraźniej się znudziła i dwa dni przed Wigilią ją wyrzucił. Siedziała sama zziębnięta i przerażona na mrozie kilka dni. Wzięłam ją do siebie bo nie mogłam w nocy spac, wiedząc, że ona tam na mrozie cierpi. Nie mogę jej zatrzymac dłużej niż tydzień, dwa. Dlatego bardzo pilnie szukam dla niej domu –DOBREGO DOMU.

Byłam z nią dzisiaj u weta. Stwierdził, że sunia ma 6 – 7 miesięcy i ma sporo z Huskiego. Jest zdrowa, piękna i posłuszna. W domu spokojna , łagodna dla dzieci i innych zwierząt. Nauczona czystości, załatwia się dopiero po wyjściu z domu. Uwielbia spacery i bieganie po śniegu. Nie oddala się, na zawołanie przybiega natychmiast, nawet jak jest w trakcie super zabawy z innym psem. Naprawdę jest rewelacyjna i gdybym tylko mogła zostawiłabym ją u siebie, ale nie mogę.

Może ktoś z Was chciałby dac dom suni? Ja z mojej strony oferuję transport na miejsce i gwarantuję, że ten pies to dobry wybór

http://img66.imageshack.us/img66/2886/img7617jt3.th.jpg

http://img66.imageshack.us/img66/2803/img7630sz0.th.jpg

Mam pytanie, czy dawałaś jakiś znak wokół ze taki pies się znalazł? Ja się nastawiłam już, ze bardzo chętnie ją wezmę, natomiast pamietam jak sie czułam, jak zaginął nam kot. Wariowaliśmy z niepokoju- na szczęście kartki na całym osiedlu dały efekt i dobrzy ludzie powiadomili nas gdzie jest. A co jeśli ktoś za nią tęskni?

ps. nie wycofuję się, absolutnie :lol:

Ogłoszenie daliśmy, ale bez odzewu.

Wydaje mi się, że raczej ktoś ją wyrzucił, za bardzo jest wystraszona w niektórych sytuacjach.

Wiolasz zastanawiaj się i jak będziesz miała jakieś pytania to chętnie odpowiem. Mogę podac swój tel na PW jeżeli będziesz poważnie rozważac przygarnięcie suni.

• 5 weeks później...