Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale fora nie służą chyba do marketingu?

Pan(i) miał najpierw basen wolnostojący, który obudował, a dalej szuka firmy która wybuduje basen z prawdziwego zdarzenia, chyba o to chodzi :)

Takie rzeczy to tu widzę od razu się wyłapuje, a kiedy pytałam o zdanie na temat basenów to nikt mi nie odpisał :p

Ajjj... :)

• 5 months później...
  • 2 years później...
Czytając wcześniejsze wypowiedzi, mogę dodać od siebie, że w zeszłym roku kupiliśmy basen poliestrowy razem z zadaszeniem. To jest super sprawa, bo chroni i działa jak szklarnia, przez co woda jest cieplejsza. Kąpaliśmy się nawet we wrześniu! Jedni twierdzą, że takie zadaszenie to fanaberia i strata pieniędzy, ale jak weźmiemy pod uwagę ile wody zaoszczędziliśmy (bo była czysta i nie musieliśmy jej tak często wymieniać) i jak długo mogliśmy korzystać z basenu, to wychodzi na to, że to jednak jest oszczędność :) Oglądaliśmy różne modele, ale wybraliśmy taki prosty [sPAM] z własną wystawą basenów, więc można wcześniej przyjechać i zobaczyć je na żywo. Edytowane przez Elfir

• 1 year później...
Jeśli masz miejsce i możliwości to ja mega polecam, ale od razu rób zadaszenie, bo w naszym klimacie to bardzo się przyda. Wiem, ze firmy sprzxedające baseny takie rzeczy oferują, przynajmniej w [reklama] tak mieli. To też znacznie wydłuża czas jaki możemy korzystać z basenu no i plus oszczędza się ciepło Edytowane przez Greengaz

• 3 years później...
Tak, zadaszenie to dobry pomysł. Ja też zamierzam zrobić. Jak ktoś ma na stałe basen, to dzięki odpowiedniemu zadaszeniu, może z niego korzystać nawet przez cały rok. Do tego jeszcze jak ma pompę ciepła. Ja się zamierzam na zakup pompy ciepła do basenu poolneo royal 2,8kw. Zgrabna i ładna. :)