fajna kobieta 15.10.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Żenujący nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.10.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 to nie jest marketing tylko nieudolna reklama pańci która nawet nie sama wpadła na to żeby się zalogować i coś tam napisać ot dostała od szefa polecenie, które nie za bardzo zrozumiała - stąd ten efekt okienno - basenowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 15.10.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 może potrafi świetnie zamawiać smyczki z logo firmy ? a tu spadło na nią takie wyzwanie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja2808 17.10.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ale fora nie służą chyba do marketingu? Pan(i) miał najpierw basen wolnostojący, który obudował, a dalej szuka firmy która wybuduje basen z prawdziwego zdarzenia, chyba o to chodzi Takie rzeczy to tu widzę od razu się wyłapuje, a kiedy pytałam o zdanie na temat basenów to nikt mi nie odpisał Ajjj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarecki89 25.10.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 W sumie moze juz sam nie wie czy ma basen czy nie. A moze dopiero szuka firmy która go wykona A moze tylko marzy o wannie z hydromasażem Pogubił sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patrycja2808 30.03.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Czy ktoś tutaj zna się na zadaszeniach do basenów? Znalazłam ciekawą ofertę na zadaszeniadobasenow . pl , ale chciałabym, żeby ktoś mi coś na temat tych zadaszeń podpowiedział Jak z jakością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.03.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2014 Czy ktoś tutaj zna się na zadaszeniach do basenów? W 2013 pytałaś o to samo i podawałaś namiar na tą samą firmę. Zaraz zacznę moderowac twoje wpisy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SKula 01.04.2014 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2014 cóż sezon się zaczyna - handlowcy się przebudzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grace73 17.04.2016 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Czytając wcześniejsze wypowiedzi, mogę dodać od siebie, że w zeszłym roku kupiliśmy basen poliestrowy razem z zadaszeniem. To jest super sprawa, bo chroni i działa jak szklarnia, przez co woda jest cieplejsza. Kąpaliśmy się nawet we wrześniu! Jedni twierdzą, że takie zadaszenie to fanaberia i strata pieniędzy, ale jak weźmiemy pod uwagę ile wody zaoszczędziliśmy (bo była czysta i nie musieliśmy jej tak często wymieniać) i jak długo mogliśmy korzystać z basenu, to wychodzi na to, że to jednak jest oszczędność Oglądaliśmy różne modele, ale wybraliśmy taki prosty [sPAM] z własną wystawą basenów, więc można wcześniej przyjechać i zobaczyć je na żywo. Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miszja 04.09.2017 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 (edytowane) Jeśli masz miejsce i możliwości to ja mega polecam, ale od razu rób zadaszenie, bo w naszym klimacie to bardzo się przyda. Wiem, ze firmy sprzxedające baseny takie rzeczy oferują, przynajmniej w [reklama] tak mieli. To też znacznie wydłuża czas jaki możemy korzystać z basenu no i plus oszczędza się ciepło Edytowane 4 Września 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerek20 12.03.2021 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2021 Tak, zadaszenie to dobry pomysł. Ja też zamierzam zrobić. Jak ktoś ma na stałe basen, to dzięki odpowiedniemu zadaszeniu, może z niego korzystać nawet przez cały rok. Do tego jeszcze jak ma pompę ciepła. Ja się zamierzam na zakup pompy ciepła do basenu poolneo royal 2,8kw. Zgrabna i ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts