sonia2003 17.01.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Mam pytanie czy ktoś ma zrobioną podłogę z suchego jastrychu, zamiast tradycyjnej wylewki?Jeśli tak, to czy może napisać jak to się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2009 Mam pytanie czy ktoś ma zrobioną podłogę z suchego jastrychu, zamiast tradycyjnej wylewki? Jeśli tak, to czy może napisać jak to się sprawdza. osobiscie nie mam, ale wykonawalem takie ustrojstwo sprawdza sie swietnie pod plywajace podlogi czyli wszelkiego rodzaju panele i parkiety. osobiscie nie polecam pod plytki ceramiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerry304 18.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Rewelacja, szybko i równiutko ,pod płytki jak najbardziej Za usługę zapłaciłem 12zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts