Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś mnie też chesterfieldy się bardzo podobają ,ale Pewnie mężowi nie pasuje to ,że mają niskie oparcie ( mojemu właśnie to przeszkadza).Myślę ,że przeforsuję jednak tę kanapę,ale jedną ,druga będzie gładka i z wysokim oparciem.U nas muszą być dwie ,bo oglądając jakiś film lubimy się obydwoje wyciągnąć i musi być wygodnie .:D

Beatko pewnie masz rację z tą wysokością chesterów. Ja nie lubię kompletów, ale u nas chyba wybiorę 2 jednakowe sofy, bo boję się, że będzie mało spójnie... Rozpatrywałam jeszcze szezlong, ale wygodny to on na pewno nie jest:lol2:

Cudną lampę pokazałaś w dzienniku. Właśnie takiej szukam nad schody, może być nawet mniejsza;)

Gdzie znalazłaś to zdjęcie?

widziałam podobne lampy jakiś czas temu na allegro

chyba pod nazwą latarenka, czy jakoś tak

Moniu, widziałam tylko metalowe pomalowane na biało... A te ze zdjęć Beatki są chyba z mosiądzu i właśnie takie mi pasują...

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...:)

Gosiek, wielkie dzięki:) Wszystkie te latarnie są cudne, galeria rococo jest nawet w Wawie z czego się ucieszyłam.

Zadzwoniłam z pytaniem o 2 latarenki i szczęka mi opadła- ceny 1800zł i 2800zł:jawdrop:

Troszkę sporawo jak na oświetlenie nad schody;) Spróbuję popytać jeszcze w tym angielskim sklepie:)

Witaj Beauty!!!

Ja rzadko biorę udział w rozmowie, ale często zaglądam na tego bloga ze względu na to, że jak już pisałam budujemy również dworek sajdaka i bardzo podoba mi się jak urządzasz swój domek.

Jesteśmy dopiero na etapie wylanych fundamentów, ale już zastanawiamy się nad dachem, wiadomo lepiej kilka razy zastanowić sie przed wyborem i zasięgnąć informacji od kogoś, kto ma te wybory już za sobą w dodatku są trafione, bo okna macie rewelacyjne:rolleyes:

Dlatego chciałam zapytać z jakiej firmy macie zwykłe okna i okna dachowe???

Pozdrawiam i życzę dalszych udanych polowań na allegro

Gosiek ,agawi. widzę ,ze latarenki Was zaciekawiły.Ja od dawna poluję na odpowiednią ,nie za bardzo wydziwioną . Na jednej z początkowych stron w moim dzienniku widnieje pierwsza ,która mnie zauroczyła w jakiejś gazecie i szukam ,szukam .Gosiu znalazłam ją właśnie we wspomnianej przez Ciebie galerii roccoco

.To jest ta

http://galeriarococo.pl/produkt/220-latarenka_l4_021http://galeriarococo.pl/produkt/220-latarenka_l4_021

wysłałam zapytanie i uzyskałam odpowiedź -2,8tys.:jawdrop::jawdrop:szczęka opada , no i szukam dalej:wiggle:

Witaj Beauty!!!

Ja rzadko biorę udział w rozmowie, ale często zaglądam na tego bloga ze względu na to, że jak już pisałam budujemy również dworek sajdaka i bardzo podoba mi się jak urządzasz swój domek.

Jesteśmy dopiero na etapie wylanych fundamentów, ale już zastanawiamy się nad dachem, wiadomo lepiej kilka razy zastanowić sie przed wyborem i zasięgnąć informacji od kogoś, kto ma te wybory już za sobą w dodatku są trafione, bo okna macie rewelacyjne:rolleyes:

Dlatego chciałam zapytać z jakiej firmy macie zwykłe okna i okna dachowe???

Pozdrawiam i życzę dalszych udanych polowań na allegro

marinaciesze się ,że się odezwałaś .Nie pamiętam ,czy rozmawiałyśmy na temat Twojego projektu? to jest ten sam co mój?

Okna dachowe to Veluxy ,natomiast okna na parterze zamawialiśmy w firmie rodzinnej p.jabłońskiego z miejscowości Ujście k.Piły.Nie pamiętam dokładnego adresu

Beatko, ja też poluję na taka latarenkę i to raczej na większą, bo mała zniknie nad schodami.

Ceny w roccoco bez komentarza, chyba poupadali na głowę. Mąż zadzwonił tam i pytał się, chyba nawet o tą samą co Ty i jak usłyszał cenę, bo chciał parsknąć śmiechem:yes: No nic szukamy dalej:(

:jawdrop: Beauty, zatkało mnie, gdy weszłam do Twojego dzienniczka spodziewając się jakiś nowych pięknych zakupów czy inspiracji, a tam moje risotto:o Jego popularnośc naprawdę zaczyna mnie zadziwiać:lol2: Nic, tylko cieszyć się, że wszystkim tak smakuje:D

Ściskam

:lol2::lol2:.widzisz Madziu jaką Ci niespodziankę zrobiłam..:)to Twoje risotto święci triumfy już poza fm,bo przepis dałam "dalej":)co do nowości w domu ,to ciągle przybywa gadżetów ,ale póki co wszystko gnije jeszcze w kartonach.;)nie mamy na nic czasu.A wczoraj pojawił się nowy mebel ,tzn.niby ten sam co był ,ale po liftingu .Zabudowa salonowa przeszła małą metamorfozę . :)może później zamieszczę jakieś zdjęcie.

Beatko, ja też poluję na taka latarenkę i to raczej na większą, bo mała zniknie nad schodami.

Ceny w roccoco bez komentarza, chyba poupadali na głowę. Mąż zadzwonił tam i pytał się, chyba nawet o tą samą co Ty i jak usłyszał cenę, bo chciał parsknąć śmiechem:yes: No nic szukamy dalej:(

Wariują z tymi cenami rzeczywiście;)trzeba się w końcu wybrać do Czacza,chociaż tam ceny ponoć też już poszły w górę.

Witam sie u Ciebie i od razu wrzucam latarenke ze znanego juz na FM sklepu... Wysylaja tez do Polski.. Tylko nie mam pojecia ile zaspiewaja za przesylke. http://www.overstock.com/Home-Garden/Antique-Copper-4-light-Chandelier/4127718/product.html

Pozdrawiam ;)

Hanneczka bardzo mi miło ,że zajrzałaś..Latarenka cudnej urody ,dzisiaj zapędzę syna by wysłał zapytanie ile kosztuje wysyłka .Jest w tym sklepie sporo rzeczy ,które chętnie bym nabyła...