Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko ja to w ogóle pierwszy raz trafiłam na fotki Twojego salonu i zamurowało mnie ...

pięknie u Ciebie, to nie jest to co akurat ja lubię najbardziej ale bardzo fajne wnętrze :)

kanapy boskie, okna wyglądają cudnie, zasłony SUPER :)

Bardzo mi się u Ciebie podoba, BARDZO !

EDIT: na pierwszy rzut oka myślałam że to jakieś inspiracje :)

Kochane Moje!! jakimś dziwnym trafem kompa odpaliłam i na razie nic się nie dzieje...zobaczymy na jak długo!!Za wszystkie pochwały sofki serdecznie dziękują ,a ja cieszę się bardzo ,że je mam już u siebie...Jeszcze raz polecam tę firmę..nie dość ,że szybkie wykonanie ,to jeszcze solidne.Podobał mi się nawet pan kierowca,,nie miał obowiązku wnoszenia sofek ,to nie tylko pomógł, ale jeszcze nóżki przykręcił.:)no i dużym plusem było to ,że dowóz był gratis ,a pierwotnie miało być 4stówy

Angie,Ty tę Twoją firmę trochę pogoń ,bo to rzeczywiście coś długo trwa:yes:

iwonko , jutro postaram się zrobić fotki dla Ciebie ,bo jak wracam do domu to już noc jest niestety;)

mugatko,ale dołożyłaś z tymi inspiracjami:lol2::lol2:no cóż staram się ,by Wam dogodzić :)

pysiaczku ,dzięki..bardzo miłe jest to ,co piszesz...do mojego ideału jednak jeszcze dużo brakuje.... w kieszeni też:D

admet..rozsiadaj się kochana...a muszę przyznać ,że są bardzo wygodne ,nawet mój J przekonał się do poduch...

karolku,o tych zasłonach ,to ,mogę Ci napisać ,że kosztowały mnie sporo zachodu.Materiał kupowałam w necie ...chyba po35zł za m..podszewkowałam je tkaniną sprowadzaną na zamówienie przez hurtownię ,miejscową..przez miejscową krawcową były uszyte,a lambrekiny zamówiłam w profesjonalnym studio.Tak to się rzeczy miały...;)tkanina fajna ,ale trzeba bardzo uważać ,by nie dotknąć np.wigotną ręką ..zostają plamy .Właśnie z jednego okna dałam teraz na próbę do pralni chemicznej ,,,zobaczymy w jakim stanie wrócą.

Wymiary sof to 230cm i 186

mmajeczko ,wpadaj częściej

barbe też jesteś strzelcem?

aguś ,leniuchowanie jest na nich bardzo przyjemne .Zu wczoraj na jednej zasnęła i nijak nie szło jej dobudzić

Dziewczyny może macie jakieś pomysły .inspiracje zagospodarowania tego mojego przepierzenia działki.Gwoli przypomnienia ...przedzieliłam działkę siatką ,obsadziłam żywopłotem z grabów a po środku zostawione jest miejsce na taka ala bramę ze słupami ze starej cegły i symetrycznie kawałkami muru .Myślałam by z jednej strony zawiesić żeliwny zlew(którego jeszcze nie mam).Coś czuję ,że agawi .dobry duszek .coś podeśle...W sobotę umówiona jestem z murarzem ,muszę już mu coś pokazać ,czy narysować...

Zu wczoraj na jednej zasnęła i nijak nie szło jej dobudzić

:rotfl:To musiało być jej wygodnie:rotfl:

Coś czuję ,że agawi .dobry duszek .coś podeśle...W sobotę umówiona jestem z murarzem ,muszę już mu coś pokazać ,czy narysować...

Kochana bardzo chętnie:cool: Widziałam swego czasu mnóstwo zlewów żeliwnych, no tez się zastanawiałam. Jednak odeszliśmy od pomysłu, bo u nas za mała działka i wyglądałoby to ciut śmiesznie. U Ciebie Beatko będzie idealnie pasować do dworku:wiggle:

Net mi nie działał jak trzeba, ze by ślad swój i zachwyt nad sofami zostawić.. REWELACJA :)

A zlew w ogrodzie dobra rzecz. Ja taki stojący na ziemi żeliwny mam już ponad 2 lata, czeka na zamontowanie na tarasie, żeby to nie biegać rąk opłukać do domu, itd... Tarsa dopiero w fazie zamówienia desek, to i może zlew doczeka się podłączenia i ustawienia tam gdzie powinien być...

Dziewczyny ,melduję ,że żyję ,tylko jakoś dziwnie ktoś podkrada mi dzień.:Du mnie przed Swiętami jest lekka zadyma w pracy ,więc po powrocie padam tylko na swoją sofkę....nie mam siły na nic więcej.W sobotę korzystając z ciepełka zgrabiłam trawnik ,oczywiście ,chciałam to zrobić jednego dnia ,wiec w niedzielę już się nie mogłam ruszyć .:yes:Zakwasy mam do dzisiaj:Dw niedzielę odwiedziliśmy synusia w Łodzi,,ma teraz poważne zaliczenia ,toteż musiałam go ugłaskać :D

karolku ,jeżeli chodzi o zasłony to materiał zmierzę ,bo już nie bardzo pamiętam...wszystko zależny od tego jak mocno chcesz mieć umarszczone te zasłony i czy maja leżeć na podłodze ,czy nie

mm33,chyba jeszcze do mnie nie zaglądałaś ,czy mnie pamięć myli?moje płytki to FIORANESE seria TERME ROMANE rodzaj RAPOLANo

Moniu,już zajrzałam ,dziękuje bardzo

arniczko,fajnie ,że już masz jakieś wizje tarasu ,,,ja jeszcze nie wiem na jaki materiał się zdecyduję ...podoba mi się libet venetia ,ale boję się trochę ,że te płyty nie będą zbyt praktyczne..No i jeszcze muszę przemyśleć ,bo chcemy zrobić takie trochę przedłużenie tarasu ze ścieżką .pierwotnie chcieliśmy zalewać schody i powiększać to co jest ,ale odstąpiłam od tego pomysłu ,,,niedaleko mam zagajnik brzozowy, to może tam zrobię jeszcze taki kącik wypoczynkowy.

admet,już sprawę murka z majstrem obgadałam ..ale niestety prace rozpoczną się dopiero w maju,a ja chciałam już...:(będą cztery słupy ,po środku furtka i łuk nad nią z cegły.Po jednej stronie żeliwny zlew ,a po drugiej nisza na doniczkę z kwiatkami.

aguś ,z moimi dolegliwościami jest ciut lepiej....jakoś sobie daję radę .A weekend jak to weekend zleciał szybko ...w niedzielę się trochę odchamiliśmy i poszliśmy do kina:)odwiedziliśmy syna ,krótki spacer po Tikeju:D i do domku...

szafran,dzięki za pozdrowienia ..mam nadzieję ,że i Tobie weekend fajnie minął.

AAa i moje lampy już płyną ...ostatecznie przesyłka kosztowała 56dolarów za dwie paczki( lotnicza jedna kosztuje 65).Troche sobie pewnie poczekam ,około 3 tygodni ,ale co tam..ważne ,że już do mnie jadą...

Edytowane przez Beauty

Beauty wyczyść skrzynkę :D

Nie mogę wysłać na priv, więc napiszę tutaj. Czy ja dobrze widzę na zdjęciach, że masz w kuchni piekarnik Smega? Zadowolona z niego jesteś? Nie przypieka potraw np. z jednej strony? (Mój mastercook właśnie z jednej strony przypala).

I jaki właściwie jest jego kolor? Na zdjęciach wygląda jak czarny, ale w opisach sklepowych opisany jest jako grafit. A akurat nigdzie nie mogę go zobaczyć na żywo. Wszędzie jest sprowadzany na zamówienie. Myślisz, że będzie pasował do czarnej lodówki?