Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Co to się z tym sportem robi - zamiast zdrowie to w choroby młodzież wpędza :(

Mieliśmy z naszą przed laty jazdę na obozie... pływackim, a nie było to tak wyczynowe jak taniec Twojej córy

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co to się z tym sportem robi - zamiast zdrowie to w choroby młodzież wpędza :(

Mieliśmy z naszą przed laty jazdę na obozie... pływackim, a nie było to tak wyczynowe jak taniec Twojej córy

a mówią ,że sport to zdrowie...:(

Gosiu ten plafon jest fajny ,ale ja wolałabym coś prostszego w formie.zastanawiam się nad tym od magdy zet, który mam w sypialni (tylko w mosiądzu ,ale chyba jednak za dużo już było by tych szybek dzielonych-lustro ,drzrwi

A może kupić już tę?czy będzie pasowała do moich lamp w salonie?zamiar jest taki by reflektorki oświetlały zabudowę:yes: Edytowane przez Beauty
Niedługo przyszło mi czekać :(:(wczoraj byłam na osłuchaniu Zu ,bo u niej przeziębienie kończy się niekiedy zapaleniem płuc..z płucami wszystko ok ,ale kręgosłup ma już skrzywienie....czego rok temu nie było:( prawdopodobnie to od przeciążeniowych treningów tanecznych ,,w trakcie skoku wzrostu:(:(a i pozycja przy odrabianiu lekcji tez miała istotny wpływ...pozostaje Jej teraz zamienić tańce na basen:(Mam nadzieję ,że Ola się już lepiej czuje...

Ojjjj to niedobrze Beatko:(:hug: właśnie chciałam napisać o basenie- niech koniecznie pływa:yes:

A z treningami trzeba spokojniej, bo szkoda zdrowia...:(

Dzięki Beatko o troskę:hug: u Oli w sumie bez zmian- oprócz sterydów dostaje codziennie butlę kroplówki z lekiem znieczulającym:bash:

Od jutra dawka sterydów ma być zmniejszana- i dobrze, bo dziewczyna ma już skutki uboczne- wszystko ją swędzi, podskoczył cukier i ciśnienie- ma zakaz jedzenie słodkiego...:( Miejmy nadzieję, że powoli ta zniszczona tkanka zacznie się odbudowywać, na razie nie wiadomo kiedy wyjdzie ze szpitala - ból musi ustąpić... a ona póki co ledwo chodzi... Cały czas leży plackiem... aż żal patrzeć na taką młodą osóbkę w łóżku...:(

Beatko a jakach plafoników szukasz? Może znajdziesz coś u Magdy Z?

Takich reflektorków w brązie nigdzie nie widziałam:( w srebrze, to chyba do salonu Ci za bardzo nie pasują? chociaż niektórzy łączą kolory metali...

Uciekam, bo późno:eek:

Udanego tygodnia:D

Jak dla mnie to będzie plan filmowy lub teatralny :rolleyes: aczkolwiek same reflektorki bardzo podobają mi się, ale czy koniecznie do salonu

Gosiu ,ja tak na 100% to jeszcze nie mam pomysłu na tę lampę ,tak sobie tylko kombinuję:yes: .to jest tak jak się ma trzy górne źródła światła w jednym pomieszczeniu i nie chce się komplecików:(już miałam ochotę to jedno zlikwidować ,ale podczas oglądania tv z niego korzystamy (tzn,w tej chwili z żarówki) ,gdyż te tylne odbijają się w ekranie:lol2:

Jakoś mi one do Twojego salonu nie za bardzo pasują....

Łatwo powiedzieć nie, ale warto by coś innego zaproponować :eek: A tu wizji brak, sorki...

Ja tak sobie tylko gdybam ,choć nie ukrywam ,ze myślałam o nich poważnie:yes:wydają mi sie takie niby nowoczesne a jednak klasyczne:D

Beatko przyszłam trochę nadrobić :rolleyes:

I widzę że Pani jak nie na wyjeździe to na imprezie :wiggle:

Tak trzymać!!!!!! trzeba się skutecznie stresu pozbywać

Miłej niedzieli :bye: :hug:

O Struś Pędziwatr się pojawił:D

Oprócz wyjazdów i imprez muszę jeszcze pracować ,Aguś :Dale jakoś próbuję to wszystko ze sobą pogodzić :D

Ojjjj to niedobrze Beatko:(:hug: właśnie chciałam napisać o basenie- niech koniecznie pływa:yes:

A z treningami trzeba spokojniej, bo szkoda zdrowia...:(

Na razie jest jeszcze przeziębiona ,jak dojdzie do siebie to zaczniemy pływanie ...i mnie to się przyda

Dzięki Beatko o troskę:hug: u Oli w sumie bez zmian- oprócz sterydów dostaje codziennie butlę kroplówki z lekiem znieczulającym:bash:

Od jutra dawka sterydów ma być zmniejszana- i dobrze, bo dziewczyna ma już skutki uboczne- wszystko ją swędzi, podskoczył cukier i ciśnienie- ma zakaz jedzenie słodkiego...:( Miejmy nadzieję, że powoli ta zniszczona tkanka zacznie się odbudowywać, na razie nie wiadomo kiedy wyjdzie ze szpitala - ból musi ustąpić... a ona póki co ledwo chodzi... Cały czas leży plackiem... aż żal patrzeć na taką młodą osóbkę w łóżku...:(

boższe ,ale Mała się nameczy:yes:a musza ja faszerować tymi sterydami? ,one maja straszne skutki uboczne..może jakieś masaże. lepiej?...

Beatko a jakach plafoników szukasz? Może znajdziesz coś u Magdy Z?

Takich reflektorków w brązie nigdzie nie widziałam:( w srebrze, to chyba do salonu Ci za bardzo nie pasują? chociaż niektórzy łączą kolory metali...

Uciekam, bo późno:eek:

Udanego tygodnia:D

Pytałam już Magdy ,ona ma duży wybór ,ale w chromie.:yes:

Patrzyłam w almi i znalazłam coś takiego ... może to już bardziej pasuje,przynajmniej do kinkietów?Z tego co wiem ,to mają też na ramieniu takie dwie ruchome lampki.Chyba w końcu to kupie ,bo już mi się nie chce szukać..

http://www.almi-decor.com/images/products/8049/box-380x380-4420037.jpg

Rasiu ,dzięki ,:hug:ta też jest fajna...tylko ciekaw jaki ma rzeczywisty kolor ... piszą ,że złoty,a ja na swoim monitorze widzę chrom

Przyszłam dzień dobry powiedzieć, temat lamp, to dla mnie dramat więc się nawet nie podejmuje :yes:

A z basenem to też różnie bywa, ja latami pływałam w młodosci troche trenowałam, póżniej 10 lat chodziłam z Młodym regularnie dwa tzry razy w tygodniu. I teraz zaczęłam znowu chodzić mam takie uczulenie, że po basenie przez cała dobe nie zyje tak mi leci z nosa. Cholera dosypuja czegoś, nie wiem czego i musze niestety odpuścić, a ja akurat bardzo lubię pływać :)

boższe ,ale Mała się nameczy:yes:a musza ja faszerować tymi sterydami? ,one maja straszne skutki uboczne..może jakieś masaże. lepiej?...

Beatko, wiem, ze sterydy to straszne g***o, ale lekarze próbowali już wszystkiego- nic innego nie pomagało...:bash:

Rehabilitacja będzie jak najbardziej, ale najpierw obrzęk musi zniknąć, bo inaczej masaże wyrządziłyby więcej szkody niż pożytku...

Musimy czekać niestety...

Patrzyłam w almi i znalazłam coś takiego ... może to już bardziej pasuje,przynajmniej do kinkietów?Z tego co wiem ,to mają też na ramieniu takie dwie ruchome lampki.Chyba w końcu to kupie ,bo już mi się nie chce szukać..

Ten z Almi jest śliczny!!!:yes: Bierz te ruchome i problem z głowy. Ja mam ostatnio już tez coraz mniej cierpliwości do wyszukiwania wszystkiego...

Chyba mi się znudziło:(

Beatko natknęłam się dzisiaj na taki fotelik- może Ci się spodoba? Kosztuje ok. 1tys zł. Jak będziesz chciała namiar, to daj mi znać.:D

http://images43.fotosik.pl/1739/eccfab56276de3bcmed.jpg