Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Beatko, zazdrosczę Ci dekoracji w domu, bo ja jeszcze jestem w proszku - zdołałam zrobić tylko wianek wiosenny na drzwi. Sprzątam teraz po fachowcach i dosprzątać się nie mogę.

Moniko te dekoracje są dziełem Zu..Dzięki Karolkowi mam śliczne zajce i jajca:)myślę ,że w przyzsłym roku zamówię więcej jajek u naszej Karol...bo są śliczne...:)mam jeszcze całe pudło do ściągnie.cia ze strychu ,ale nikomu nie chce się tam wleźć...;)

Pochwal się kochana co tam u Ciebie się wnętrzarsko działo ?.Mam nadzieję ,że wrzucisz jakieś zdjęcia ,coby się pozachwycać ...

Jeszcze powiem ,że narzuta doszła .Jest absolutnie piękna :)bałam się ,że za tak niską cenę to będzie jakiś badziew...zaraz muszę dokupić poszewki na poduszki..

Hej Beatko,

Super masz te jajca:lol2:

To dzięki Karolkowi:)

A czemu już składasz na życzenia? Wyjeżdżacie?:rolleyes:

W wielki Piątek wybywamy na Słowację do Zuberca..nie lubię tych Świąt od 12 lat..,żle mi się kojarzą ;)pośmigamy sobie jeszcze na nartach.,siostra z rodziną tez dokjedzie.Zatem będzie rodzinne. i aktywnie.

Dzięki za namiar parasolowy- fajny jest, chociaż tak się zastawiam czym obciążyć tego krzyżaka na dole? Masz jakiś pomysł?:rolleyes:

Mam na oku jeszcze jeden model- ciut większy- 3m, ale ma możliwość dokupienia stojaka...

Aga ,ja ten parasol dostałam prawie w gratisie razem z meblami ..wiec żal było by nie brać ...Zobaczę czy będzie stabilny na tym krzyżaku .Jeżeli nie ,to mam jeszcze taki żeliwny ,ciężki stojak od poprzedniego parasola:)Marzy mi się taki potężny ,regulowany ,ale to na pewno nie w tym roku...

Edytowane przez Beauty

Ale Wam fajnie w tym wyjazdem, choć szczerze przyznam, ze nie lubię wyjeżdżać w Święta.

To dobra okazja, żeby zobaczyć się z rodzinką:wiggle: Super, ze przygotowania Cie ominą:) Ja w tym roku też skromnie, bo będziemy się gościć. Robię jakieś mazurki do rozdania. Właśnie udusiłam polewą pomarańczową:wiggle:

Dobrze, ze wzięłaś ten parasol za małe pieniążki- zawsze się przyda. Takie ogromne, o których pisałaś kosztują nawet do 5 tys- trochę sporo.

Ja chcę max 3-3,5 m średnicy, bo większy nie jest po prostu potrzebny.

Pozdrowionka:D

Zaśpiewajmy dziś Alleluja, Alleluja!

Dzisiaj mamy Wielkanoc,

dzień Zmartwychwstania, dzień cudów,

Bogu oddajmy należytą chwałę.

Jest to nasz Zbawiciel, tego świata Odkupiciel.

Udanych Świąt Wielkanocnych,

bez zmartwień, bez trosk.

http://www.malanowicz.eu/mm/pasje/silesiana/Wielkanoc/kroszonki.jpg

No komu te życzenia składać :rolleyes: Beatka śmiga na Słowacji( ............) , jej tu nie ma . A poza tym tooo ona nie lubi tych świat , bo ma złe skojarzenia związane z nimi :)

Ona musi być naprawdę szczęśliwa,.. .. Nooo bo" Co Ludzie powiedzą " gdyby nie była :p

Edytowane przez doctor.jk
.
No komu te życzenia składać :rolleyes: Beatka śmiga na Słowacji( ............) , jej tu nie ma . A poza tym tooo ona nie lubi tych świat , bo ma złe skojarzenia związane z nimi :)

Ona musi być naprawdę szczęśliwa,.. .. Nooo bo" Co Ludzie powiedzą " gdyby nie była :p

Adwokat jakiś, czy co?:wtf: Umiemy czytać :p

...ale wybaczam, bo rozumiem, ze wzrok już nie ten:rotfl:

Adwokat jakiś, czy co?:wtf: Umiemy czytać :p

...ale wybaczam, bo rozumiem, ze wzrok już nie ten:rotfl:

Panienko Agawi ja tylko pomyślałem ,że mnie, nie ma komu składać życzeń , bynajmniej nie pomyślałem o innych :no:

A te złośliwości(czy może radości) dotyczące mojego wzroku, są wielce nie trafne .

Mam 47 lat . i czuję się świetnie , nie pamiętam kiedy ostatnio chorowałem (wcale nie z powodu sklerozy)

Ja też Ci wybaczam ... bo już dawno zrozumiałem, że ..........................:rolleyes:

Edytowane przez doctor.jk

Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką :)

http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg

Źródło

http://i3.fmix.pl/fmi2731/7397e9710006d1745156b93b

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,

obfitości na świątecznym stole, smacznego jajka

oraz wiosennego nastroju w rodzinnym gronie

życzy Aga z rodziną

Beatko :hug::hug::hug:: dla Ciebie i dla Twojej Rodzinki :)

http://2.bp.blogspot.com/-jx4gqHdyzpc/T38ELxS9KDI/AAAAAAAAGP0/veSNW2nANhc/s1600/easter-eggs-1280x1024-wallpaper-5484+%5BDesktopNexus.com%5D.jpg

http://img845.imageshack.us/img845/2507/img0062xz.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych

życzy Aneta z rodziną