Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

reszta to ogór nie do okiełznania:)

proponuję zaaplikować podagrycznik:rolleyes: po dwóch, trzech latach ani ugoru nie będzie........................ ani reszty ogrodu:oops::lol:

A ja zazdraszczam brzózek...

Beatko, nasza Gwiazdo o najpiękniejszym holiłudzkim uśmiechu :hug:

Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej osoby! Pełna życia, prawdziwa, urocza babeczka!

I ta bluza z trupią czachą :rotfl: Gadaj gdzie kupiłaś!?

Beauty jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego ogrodu, śmiało mogłabyś wziąść udział w programie TVN-meteo "Maja w ogrodzie" napewno zrobiłabyś furorę i może jakąś telewizyjna karierę :yes: nie udzielam sie na forum bo my dopiero jesteśmy na etapie wylewek i długa droga przed nami, ale ze względu na to, że budujemy ten sam dom czesto tu zaglądam i co tu dużo mówić pozytywnie zazdroszczę. Pozdrawiam

Beatko

przyczłapałam napisać

że jesteś cudowna:wiggle::rolleyes:

Świetna z Ciebie dziewczyna taka do tańca i do różańca

Ogónie ook na gwiazdę filmową

Fajne mamy foty u Agi szczególnie butów :lol2::lol2:

udało się kupić kieliszki w AD??

Dziewczyny dopiero wyczłapałam sie z pieleszy...wrócilismy w nocy,,:yes:napaplałyscie tyle o Ptaku :lol2:,że umówiłam sie z moimi przy Outlecie i porobilismy tam troche zakupów,,kupilam Młodej walizke ,bo była przynajmniej 40 % tańsza niz w normalnym sklepie ...buty sportowe i cyckonosze w Triumphie(50% tańsze) ..

A przede wszystkim chciałam Wam podziękowac za cudowne spotkanie:hug::hug::hug::hug:...wszystkie jestęście wspaniałe babeczki,,pełne energii,klasy...naśmiałam sie przy Was tyle ,że do dzisiaj przepona mnie boli.:D naładowałam sie przy Was pozytywną energią ,a tego było mi ostatnimi czasy brak i mam nadzieję ,że spotkamy sie juz wkrótce to podtrzymam to swoje dobre samopoczucie.:yes:

A poza tym niech załuja Ci ,których nie bylo,,, Nie był to bynajmniej zlot czarownic ,,to był Top Model...wszystkie nadawały sie na czerwony dywan:lol2:

Karolku ty lachonie jeden,,,nogi masz do samej szyi ,,:lol2:

Marjeka do królowa całą gębą ,cudowna dziewczyna

Admet , nie widać abyś była przepracowana..masz kondychę kochana...

Lidszu ,burza cudownych loków ,,,

Zuzanka kobitka z powerem...elegancja -francja

rasia intrygujaca dziewczyna z aparatem o cudownym usmiechu

karolina U zarażajaca energia , + niesamowity power do budowania....

Emi cudowna osoba zakochana w Gdyni bez pamięci

Saly ,fantastycznie sie z Toba rozmawia....a ci....czka wymiata ,,,śmieje sie z tego do dzisija....

pasie byłąs zdecydowanie za krótko

ola ,przemiła ,usmiechnięta dziewczyna

,daila ,cudowna drobna osóbka o gołebim sercu

monika ,jedyna w różu ,nie wygladajaca na prawie dorosłego syna

magdzinska ,Venuska ,ivy młodośc ,młodość i jeszcze raz młodość

Jeszcze raz dziekuję za tak energetyczne spotkanie i fantastycznie bylo sie z Wami spotkac w realu .Mam nadzieje ,że powiadowmicie mnie o nastepnym...

a czacha kupiona prozaicznie w Zarze:lol2::lol2::lol2:

Edytowane przez Beauty
I odbiłaś na Łódź zamiast na południe.... ,

Wiola prawdę mowiac kusiło mnie niemiłosiernie ,by do Ciebie zawitać ,ale byłam juz umówiona z dzieciamy na Dzień Dziecka. Inną razą nadrobimy

Chociaż zakupu udane?

I czy to w tym nowym Ptaku?

Młoda sie obkupiła w sportowe rzeczy i nową walizę ...Stwierdziłam ,że nowy ptak móglby mieć trochę gorszy wystrój na korzyść nizszych cen;)ale w ogóle to ok

Edytowane przez Beauty
Beauty - wiedziałam że cię pokocham ale nie wiedziałam że aż tak bardzo ;)

cieszę się że mogłam Cię poznać !!!!!

Zuza i vice versa:)już wcześniej czułam ,że mogłabyś byc moją siostrą ,a teraz to jjuz się upewniłam w 100%:Djesteś megaenergetyczną ,przebojową babką ...szkoda ,że musiałas tak wczesnie uciekać ...

Acha ,odszukałam wczoraj kwietniowy TS:)wieczorkiem zagłebie sie w lekturze..:)teraz juz musze zmykać do pracy.

Beatko,bardzo mi miło ,że mogłam Cię poznać :yes:.Nie nagadałyśmy się co prawda ,ale mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś nadrobimy :yes:

Pozdrawiam :hug:

Nadrobimy na pewno..:yes:słyszałam ,ze jakis kolejny zjazd sie szykuje...teraz jestem zarobiona po pachy ,,Piotrkow wydaje się już byc baaaardzo odległy.

Karolajn kieliszków nie kupiłam ,bo ta przecena miała być dopiero 3 -go,a mnie jakos sie pokopało i myślałam ,że trzeci to jest niedziela.Kupiłam w Tikeju fajną ozdobę do kuchni na ścianę

http://imageshack.us/a/img836/3571/p1110027y.jpg

Edytowane przez Beauty