Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedy Nowy Rok nadchodzi

kieliszeczek nie zaszkodzi,

kufel piwa to za mało,

litr szampana by sie zdało.

Trzeba opić wszelkie troski,

by następny ROK był BOSKI!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010r

życzy

Glamcia z rodziną

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg

Kiedy Nowy Rok nadchodzi

kieliszeczek nie zaszkodzi,

kufel piwa to za mało,

litr szampana by sie zdało.

Trzeba opić wszelkie troski,

by następny ROK był BOSKI!!!

Wszystkiego najlepszego w Nowym 2010r

życzy

Glamcia z rodziną

http://www.empikfoto.pl/albumy37/394383/805107/previews/31487837_sylwester.jpg

http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg

...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione...

Z całego serca życzę tego Nam wszystkim...

Cześć dziewczyny !!

Narazie dojedzie wymieniona , uszkodzona przez kamieniarzy ,wanna.Tak więc do finału jeszcze trochę przyjdzie poczekać :lol: Ale wymiary już są wzięte pod zabudowę drewnianą i po zamocowaniu wanny,Pan przyjedzie z szablonem i będzie przymiarka.Mam nadzieję ,że ze wszystkim do marca zdążymy ,bo coś stolarz się nie odzywa i powstrzymuje dalsze prace,tzn.malowanie.Muszę do niego zadzwonić,bo za dwa tygodnie wyjeżdżamy na ferie i prace znowu utkną w martwym punkcie :cry:

:lol: :lol: musisz m tabletkę i karteczkę z przypomnieniem do śniadania dołączać ,coby nie zapominał :lol:

A do stolarza dzwoniłam przed chwilą.Stwierdził ,że nie trzeba go ponaglać ,bo on ma wszystko zaplanowane.Nie wiem ,czy to efekt mojego telefonu ,czy rzeczywiście tak miało być ,ale przyjeżdża we środę .Na razie założy parkiet ,a pod koniec stycznia schody i całą resztę.Juz się cieszę :D :D :D :D :D :D :D :D

Witam i ja!

Jak tam po wczasach.Na pewno odpoczęliście sobie!My jeszcze musimy poczekać do wyjazdu jeszcze dwa tygodnie!Ale ,co tam najważniejsze ,że coś na budowie zaczyna się dziać!!Ostateczny wygląd dolnej łazienki myślę ,że osiągniemy po wprowadzeniu się .Ale wszystko juz zostało ze stolarzami ustalone .Teraz nie pozostaje nam nic innego, jak tylko czekać.

Ale Wy idziecie ,jak burza :o :ojak tak dalej pójdzie to po ślubie zamieszkacie już w nowym domku!Super!Oby tak dalej!!!